Vartotojo Justazzz1941 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-04 12:32:39 | Nuoroda
Abittt rašė:

as tai sugalvojau ir parasiau rasiniui pavadinima:)

Nesamone :D tai ka tavo nuomone reiskia zodiz TOPIC? Tiesiog reikeju nurasyti, o nesugalvoti

Žinutė parašyta: 2009-06-04 17:54:05 | Nuoroda

Sveiki. Gal kas jau zino, koks pereinamasis balas siemet MBE egzamine? :)

Žinutė parašyta: 2009-06-04 17:56:25 | Nuoroda
Justazzz1941 rašė:

Sveiki. Gal kas jau zino, koks pereinamasis balas siemet MBE egzamine? :)

Turiu galvoje matematika :)

Žinutė parašyta: 2009-06-05 01:20:02 | Nuoroda

Tiesa sakant cia beprasmiska diskutuot... Vieni parase taip, kiti taip.. Jei jau vienas parase savo atsakymus, tai nereiskia, kad jie teisingi.. Tik viena cia su visais sutinku, kad egzaminas buvo sunkus. Tad jei visi taip mano, tai tikekimes ne per didziausio pereinamojo balo, tokio koks buvo 2004 ir 2005 (22 taaskai) :)

Žinutė parašyta: 2009-06-05 01:23:52 | Nuoroda
Kamėja :) rašė:

o Dieve padek ....kaip butu tobula jej pereinamas balas butu 22.... tada butu svente.... :))))

na pernai 36 buvo,regis. Siemet tikrai mazesnis bus. Kad ir apie 30 :) tikrai butu gan gerai

Žinutė parašyta: 2009-06-05 01:28:42 | Nuoroda

Taip, tiesa, girdejau, kad teksto suvokimus prastai parase. Bet nieko neuzsimine apie interpretacijas ir rasinius.

Žinutė parašyta: 2009-06-05 01:35:46 | Nuoroda

na noreciau jo darba pamatyti :D na galbut visi sako,kad buvo sunkus egzas vien del klausymo ir skaitymo. gramatika manau vis delto musu puseje buvo, nes dingo viena suki uzduotis. Sakiniu per tvarkymas :)

Žinutė parašyta: 2009-06-05 01:50:16 | Nuoroda

tik gavusi darba is kart puoliau ieskoti tos uzduoties ir... neradau- tai buvo geriasia kas galejo buti :D apsidziaugiau ir pamaciusi rasinio tema...galvoju- PASISEKE...o taip...kai paleido cd tai apsizvalgiau su kolegomis aplinkui...ir supratau kad niekas nieko nesupranta... na o skaitymas tai buvo lb sunkus... mano zodynas gan siauras, todel susimoviau... na o gramatika buvo lengva-net labai... deja, as gramatikos pagrindu neturejau, tdl padariau daug klaidu :(

Gramatiniu klaidu visi daro, o ypac uzsienio kalbos egze. Siandien ziurejau rasinius vertinimus, Jie yra vertinami suskirstant,regis, i 3 kategorijas. Tai, kad 0 tasku gautum uz rasyba, reikia padaryti apie 14 klaidu :) na grammos teste tai kas kita..

Žinutė parašyta: 2009-06-05 02:01:29 | Nuoroda
Justazzz1941 rašė:

tik gavusi darba is kart puoliau ieskoti tos uzduoties ir... neradau- tai buvo geriasia kas galejo buti :D apsidziaugiau ir pamaciusi rasinio tema...galvoju- PASISEKE...o taip...kai paleido cd tai apsizvalgiau su kolegomis aplinkui...ir supratau kad niekas nieko nesupranta... na o skaitymas tai buvo lb sunkus... mano zodynas gan siauras, todel susimoviau... na o gramatika buvo lengva-net labai... deja, as gramatikos pagrindu neturejau, tdl padariau daug klaidu :(

Gramatiniu klaidu visi daro, o ypac uzsienio kalbos egze. Siandien ziurejau rasinius vertinimus, Jie yra vertinami suskirstant,regis, i 3 kategorijas. Tai, kad 0 tasku gautum uz rasyba, reikia padaryti apie 14 klaidu :) na grammos teste tai kas kita..

o kur tu cia tokia info radai??? :)

Viskas nec'e. Ieskok ir rasi :)

Žinutė parašyta: 2009-06-05 15:29:48 | Nuoroda

na tik gal pliusas tas, kad teksto suvokimas dauginamas x2 :)

Žinutė parašyta: 2009-06-08 22:28:04 | Nuoroda

Speju, kad is visko bus :D siaip sekmes dalykas ta istorija, jei gausi tai, ka tu geriausiai moki, tai bus puiku :) 

Žinutė parašyta: 2009-06-08 22:45:24 | Nuoroda

Butent :) siaip dar reiketu su ziburiu paieskoti zmogaus, kuris nieko neismanytu istorijoje :D

Žinutė parašyta: 2009-06-08 22:53:11 | Nuoroda

Netikiu :D Tie, kurie sako, kad istorijos VBE laike vien is "lempos" ir tai surenka po 11-15 %, gal net daugiau :) 

Žinutė parašyta: 2009-06-08 22:55:56 | Nuoroda

Jei bus WW II, tai speju garsiai pradesiu juoktis :D :D  

Žinutė parašyta: 2009-06-08 23:00:38 | Nuoroda
Saulėgrąža rašė:
Justazzz1941 rašė:

Kas tokio juokingo?

Stebina mane tie juokai. Per matematiką šalia manęs sėdėjo vaikinas, kuris (pakankamai girdėjau) juokėsi vienas su savimi  buvo keistaaaa.

Tai pati mano megstamiausia istorijos tema(laikotarpis). O jei bus LDK, tada tikrai nebesijuoksiu :D :D

Žinutė parašyta: 2009-06-08 23:08:12 | Nuoroda
Saulėgrąža rašė:
Justazzz1941 rašė:
Saulėgrąža rašė:
Justazzz1941 rašė:

Kas tokio juokingo?

Stebina mane tie juokai. Per matematiką šalia manęs sėdėjo vaikinas, kuris (pakankamai girdėjau) juokėsi vienas su savimi  buvo keistaaaa.

Tai pati mano megstamiausia istorijos tema(laikotarpis). O jei bus LDK, tada tikrai nebesijuoksiu :D :D

Gaila, aš neturiu jokio mėgstamiausio laikotarpio, na, apart senovės, bet į ją mažai gilinamasi, tai ir tai nelabai moku :D

Truputi bus jos :) Na nebent didziausia demesys butu Aleksandrui Makedonieciui :) is jo galetu but ir zemelapis ar saltinis :) bet nespeciau... :)

Žinutė parašyta: 2009-06-08 23:46:45 | Nuoroda
Saulėgrąža rašė:
Justazzz1941 rašė:
Saulėgrąža rašė:
Justazzz1941 rašė:
Saulėgrąža rašė:
Justazzz1941 rašė:

Kas tokio juokingo?

Gaila, aš neturiu jokio mėgstamiausio laikotarpio, na, apart senovės, bet į ją mažai gilinamasi, tai ir tai nelabai moku :D

Truputi bus jos :) Na nebent didziausia demesys butu Aleksandrui Makedonieciui :) is jo galetu but ir zemelapis ar saltinis :) bet nespeciau... :

Geriau jau nebūtų. Aš visai nekartojau senovės, pagrinde vien 20 a. šią savaitę.

Tai ir gerai :) svarbiausia ir yra XX a.

Žinutė parašyta: 2009-06-09 00:33:37 | Nuoroda
sejkutea rašė:

huh, niekas nelenda i galva :/

savaime suprantama, juk vidurnaktis dabar :D

Žinutė parašyta: 2009-06-09 01:01:30 | Nuoroda

manau persistengei :D Butu uzteke konspektu knygos :D 

Žinutė parašyta: 2009-06-10 00:42:38 | Nuoroda

Gavau ziniu is mokytojos, kuri taiso VBE lietuviu. Istaisius apie tukstanti darbu,tai tik vienam parase 0. Sake mazai bus tu,kurie neislaike, taip pat mazai kas surinko 100 :) tad nusiraminkit :)