Vartotojo Meilutis ;) pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-14 19:50:26 | Nuoroda

Eiliniai lietuviai! Žiūri, kad tik sau išpeštų naudos, o kas kitiems tai dzin. Nors vieną kartą pažvelkit į situaciją visų akimis, o ne savo.

Žinutė parašyta: 2009-06-25 13:43:19 | Nuoroda

Na, jei informacija, kurią per "Labo ryto" interviu pasakė kažkoks diedukas iš švietimo ministerijos yra patikima, tai rezultatus SMS žinute sužinoti galėsime jau rytoj

Žinutė parašyta: 2009-06-26 10:07:31 | Nuoroda
daktariūkštis rašė:

Šiandien lietuvių kalbos egzamino rezultatų tikrai nebus:

www.nec.lt/naujienos/128/

O iš kur tu tuo tikras, dar ne viskas ką rašo tas nec'as. Juk visa diena prieš akis, gal rezultatai bus, o gal ir ne, nuo mūsų spėlionių tikrai niekas nepasikeis. Nemanau, kad žmogus iš ŠMM galėtų į žiniasklaidą skleisti nepatikimą informacija ir visus kvailinti.

Žinutė parašyta: 2009-06-26 10:11:15 | Nuoroda
Muuuu rašė:

Nu bet kokias nesąmones šnekat kai kurie... Jeigu parašyta kada bus, tai tada ir laukit. Nervina. Skleidžia nesąmones, prisikuria sau patys iliuzijų..

Niekas neiko iš niekur nesusigalvojo ir iliuzijų neprikūrė, tokia informacija nutekėjo iš TV.

Žinutė parašyta: 2009-06-26 14:55:00 | Nuoroda

Niekas nebandėt rašyt dėl rezultatų į nec'a? Aš tai vakar parašiau, bet nec'as tyli...

Žinutė parašyta: 2009-06-26 14:57:31 | Nuoroda
Lenocka rašė:
Zudikas rašė:

Niekas nebandėt rašyt dėl rezultatų į nec'a? Aš tai vakar parašiau, bet nec'as tyli...

As tai net nematau prasmes.. Pirmadieni rase bus, tai ir laukiu pirmadienio =)

Jau aš ir praradau viltį, ko gero bus tik pirmadienį, o jau buvau nusiteikęs šiandien krist į bedugnę :)

Žinutė parašyta: 2009-06-26 15:05:43 | Nuoroda
Karalaitė rašė:

Na čia kiekvienam kitaip aš vat kai pamačiau ta pavadinima su kaukem tai iš pradžių net nesupratau jočia gal iš jaudulio, o ta tama kadangi ilga buvo tai 5 katus perskaičius kažką suvokiau, bet ir tai neaišku ar gerai.

nzn ar čia man vienai bet tie egzaminai visur mane persekioja ir parduotuvei ir ligoninei snd pas daktare nueinu o ta klausia kaip rezultataipo to pasakojo kaip jos dukra du 100 gavo tai galvoju apsiverksiu pas ja kaip susinervinau

Tikriausiai pasigirt norėjo, jei jos dukra nebūtų 100 gavus, vargu ar būtų užsiminus

Žinutė parašyta: 2009-06-26 16:49:03 | Nuoroda

Nesinervinkit pupytės, viskas bus gerai

Žinutė parašyta: 2009-06-26 16:55:21 | Nuoroda
Karalaitė rašė:
Meilutis ;) rašė:

Nieko tokio tik viena karta gyvenime dėl tokių egzaminų nervinames tai šiokia tokia patirtis

Katik paskaičiau savo el. pašta, nec'as atsakė, kad šaindien bus galima sužinoti rezultatus!

Žinutė parašyta: 2009-06-26 16:57:37 | Nuoroda
Lenocka rašė:
Meilutis ;) rašė:
Karalaitė rašė:
Meilutis ;) rašė:

Nieko tokio tik viena karta gyvenime dėl tokių egzaminų nervinames tai šiokia tokia patirtis

Katik paskaičiau savo el. pašta, nec'as atsakė, kad šaindien bus galima sužinoti rezultatus!

Kazkaip nesitiki =D Pakopink ka ten parasei

Deja aš tik jum nervus patampyt norėjau

Žinutė parašyta: 2009-06-26 20:44:53 | Nuoroda
Ablauchas rašė:

Jeigu aš neišlaikau egzamino , man atsiųs vis tiek sms ar kaip?

Tikrai taip

Žinutė parašyta: 2009-06-26 22:53:12 | Nuoroda

Rašiau nec'ui, parašė, kad rezultatai pirmadienį apie pietus.

Žinutė parašyta: 2009-06-28 15:00:06 | Nuoroda
k@r@mele rašė:

ka daryt?man nervai visiskai nebelaiko.. 

Gerk nuo nervų tabletukę

Žinutė parašyta: 2009-06-28 15:06:22 | Nuoroda

Aš rašiau į NEC'ą, dėl rezultatų skelbimo. Tai atrašė, kad istorija ir lietuvių birželio 29 dieną.

Žinutė parašyta: 2009-06-28 15:10:13 | Nuoroda
PA_svajok rašė:

o anglų? :)

Dėl anglų neklausiau, nes nelaikau

Žinutė parašyta: 2009-06-28 15:12:19 | Nuoroda

Kažkaip jau dvi dienas nuotaika labai puiki, turbūt ne prieš gerą

Žinutė parašyta: 2009-06-28 15:18:53 | Nuoroda
tamoshiuke rašė:

pries*

Būtų labai puiku tada

Žinutė parašyta: 2009-06-28 23:02:30 | Nuoroda
Jaunoji rašė:
EzoTao rašė:
Jaunoji rašė:
EzoTao rašė:
Jaunoji rašė:

Rezai tai panašiai, kaip ir  5ienį bus, pamatysit ;]] ezotao, mr lazy, gal žinot, kiek matkės taškų surinkot? Nes girdėjau, kad vienodus taškus gavusieji, gavo skirtingus procentus. Jie jau skelbėt kažkur, atsiprašau, tiesiog mažai čia skaitau, kad nervuotis netektų daug :>>

O kaip tuos taškus įmanoma sužinot, jei skelbia tik procentus? :)

Mokykloj pasako. Bent jau, iš didžiumos girdėjau, kad žino savo taškus ;]]  Aš panašiai kaip jūs gavau. tai buvo įdomu. Bet nenorėjau eit mokyklon klausti :/

Kažkodėl nenoriu tikėti, kad mokykloj galima sužinot. Gal nebent apytiksles ėmė reikšmes, pakalbėję su iš vertinimų grįžusiais mokytojais ir pervertę jų vertinimo instrukcijas.

Galbūt :)

Žinute mažiau jaudulio, bent man taip atrodo, o kai ta pavaduotuoja pasakys dar nualpsi ir dar gal gėda bus

Žinutė parašyta: 2009-06-28 23:10:51 | Nuoroda
Jaunoji rašė:
Meilutis ;) rašė:
Jaunoji rašė:
EzoTao rašė:
Jaunoji rašė:
EzoTao rašė:
Jaunoji rašė:

Rezai tai panašiai, kaip ir  5ienį bus, pamatysit ;]] ezotao, mr lazy, gal žinot, kiek matkės taškų surinkot? Nes girdėjau, kad vienodus taškus gavusieji, gavo skirtingus procentus. Jie jau skelbėt kažkur, atsiprašau, tiesiog mažai čia skaitau, kad nervuotis netektų daug :>>

O kaip tuos taškus įmanoma sužinot, jei skelbia tik procentus? :)

Mokykloj pasako. Bent jau, iš didžiumos girdėjau, kad žino savo taškus ;]]  Aš panašiai kaip jūs gavau. tai buvo įdomu. Bet nenorėjau eit mokyklon klausti :/

Kažkodėl nenoriu tikėti, kad mokykloj galima sužinot. Gal nebent apytiksles ėmė reikšmes, pakalbėję su iš vertinimų grįžusiais mokytojais ir pervertę jų vertinimo instrukcijas.

Galbūt :)

Žinute mažiau jaudulio, bent man taip atrodo, o kai ta pavaduotuoja pasakys dar nualpsi ir dar gal gėda bus

Čystai :D Bet galiausiai, po gėdos ateis apmaudas, jei įdėjai daug pastangų.

Man tai yra svarbiausia išlaikyt, nualpimas man negresia, nesu aš jau toks didelis mokslinčius, kad dėl rezultatų žudyčiaus

Žinutė parašyta: 2009-06-29 08:19:25 | Nuoroda
Vytenis33 rašė:

snd atsakymai, tikiuosi 100.

Nekukliai čia tu, nekukliai...