Vartotojo audzius pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-15 19:02:48 | Nuoroda
GiinTare rašė:

Sveiki visi,ryt einu kalbet lygiai 14val.Gal kas galit padet sia tema apie KULTURA IR JAUNIMAS? siuskit linkus ar kitokias informacijas ka galima butu panaudoti.Pamacius siandienos potemes issigandau ir pasigailejau kad sia tema rinkausi...Padekit jei galit.Aciu

tikrai būtų neblogai jei kas pasidalintu informacija ir mesteltų kokių nuorodų ar šiaip info, kas padėtų kalbant, nes aš ryt einu 11.40 kalbėt

Žinutė parašyta: 2009-06-15 19:08:16 | Nuoroda
Cole191 rašė:

man  ryt  11:40  reik  buti  mokykloje taj  iki  to  laiko  kas jau  bus kalbeja  kultura ir jaunimas ir kas zinos potemes bukit  geri  parasykit  i  cia arba i    arba numeriu 865418388 is anksto  dekoju

na aš lygiai tuo pačiu laiku ir ta pačia tema einu kalbėt tad būtų neblogai kad ryt iš ryto kiek galima anskčiau būtų potemės, būčiau labai labai dėkingas ;)

Žinutė parašyta: 2009-06-15 19:22:31 | Nuoroda
Kali_Grete rašė:

man uzteko www.culturelive.lt ar kaip ten, o siaip viska is patirties, siaip kiek zinau, ka skaiciau ka maciau kur  buvau ir t.t. ir pan...

dėkui pasinaudosim ir gal pritaikysim :D

Žinutė parašyta: 2009-06-16 08:59:56 | Nuoroda

Jei neklystu kultūra ir jaunimas potemė
[b]1. Kodėl būtina saugoti etninės kultūros palikimą?[/b]

daugiau nzn, o šiaip dar nzn ar ta ar ne, bet manau, kad turėtų būt tokia arba labai labai panaši

Žinutė parašyta: 2009-06-16 09:01:04 | Nuoroda

1. Kodėl būtina saugoti etninės kultūros palikimą?

daugiau nzn, o šiaip dar nzn ar ta ar ne, bet manau, kad turėtų būt tokia arba labai labai panaši

Žinutė parašyta: 2009-06-16 09:02:32 | Nuoroda
Cole191 rašė:
ievužė rašė:

cole, gavai izanga zinute?

joa  gavau  labai  labai  aciu

davai man įžanga pasiųskit, nes kiek pamenu ta pačia tema kalbam ;)

Žinutė parašyta: 2009-06-16 09:03:22 | Nuoroda
Boružėlėė rašė:

Eina sau. Jei vakar būtų buvus tokia potemė kaip būčiau pakalbėjus. :D Nu bet šiaip gan normaliai pakalbėjau Kokias kultūrines tradicijas puoselėjate savo šeimoje? :D

gal gali paaiškin man šį klausimą? ;)

Žinutė parašyta: 2009-06-16 09:04:38 | Nuoroda
vaiduukas rašė:
audzius rašė:

[b]1. Kodėl būtina saugoti etninės kultūros palikimą?[/b]

blt tai nakui dek jei nezinaj ar tikraj tokia

krw  durniau tu aš sakau maždaug tokia nes pas pavaduotoja mačiau, kad buvo kažkas tokio, nereikia nežiūrėk, man nėra jokio tikslo apgaudinėt, nes pats kalbu ta pačia tema

Žinutė parašyta: 2009-06-16 09:08:56 | Nuoroda
Cole191 rašė:

gavot kam  siunciau  izangas ? :D

Gavom, Dėkui ;)

Žinutė parašyta: 2009-06-16 09:13:36 | Nuoroda
haiipe rašė:

KAS IDEJO KULTURA IR JUNIMA??iS KUR GAVOT AR TIKROS???

Pirma tikrai tikra o dėl kitų nzn :)