Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-16
15:00:25
| Nuoroda
gal galit kas parasyti 4dalies 9 klausima? |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-08
18:12:03
| Nuoroda
As irgi kai pamaciau siu metu medicinos KB linksma tikrai nepasidare Baisu kad jis kyla metai is metu, pati i medicina nesiruosiu stot ,labiau mane traukia odontologijos studijos, o ten KB dar aukstesnis, tai ir egzaminu prisibijau |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-09
11:14:01
| Nuoroda
Ace Of Spades rašė:
Queen rašė:
As irgi kai pamaciau siu metu medicinos KB linksma tikrai nepasidare Baisu kad jis kyla metai is metu, pati i medicina nesiruosiu stot ,labiau mane traukia odontologijos studijos, o ten KB dar aukstesnis, tai ir egzaminu prisibijau as irgi i odontologija noriu ) pasistenk egzus prasciau islaikyt ok? :D taip taip- ateinanciais metais visai nesimokysiu, kad tik kiti geriau islaikytu DDDD |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-14
18:01:53
| Nuoroda
Visiskai sutinku, dekui tikiuosi ji mus aplankys |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-14
18:02:38
| Nuoroda
Sekme |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-14
18:05:29
| Nuoroda
Sveiki, kaip Jums sis VBE? Ar ruosiates laikyti? |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-24
11:53:03
| Nuoroda
NONcom rašė:
svous rašė:
Orchideja rašė:
As tai jau galvoju apie egzus.. baisu isties Įskaitos, bent jau man, baisiau šiek tiek. Įskaitos bus kaip du pirštus apmyžt išvis nėr dėl ko jaudintis. Iškart patariu - jei stojat su istorija - mokykitės daug ir rimtai. Jei su biologija, chemija - daug ir rimtai. Jei su fizika - gerkit alaus ir nieko neprarasit įstosit visur ir vos ne vos egzus išlaikę ot koks patarimas, gaila kad ne su fizika stosiu, tai kaip sakei teks mokytis daug ir rimtai |
||
Žinutė parašyta:
2010-09-04
18:47:42
| Nuoroda
As tai dar neapsisprendziu tarp medicinos ar odontologijos, ir seip manau dar anksti kazka prognozuoti juk svarbiausi bus egzaminu rezultatai, tai dabar tik mokytis bereikia |
||
Žinutė parašyta:
2010-09-25
17:57:18
| Nuoroda
Is Mader abieju daliu :) BET mes dar ir is Biologija Tau, tai isviso is 4 knygu |
||
Žinutė parašyta:
2010-12-17
15:00:22
| Nuoroda
Kotryna123 rašė:
pasiseke tiems ,kurie turi pinigu ;DDD as imti paskola tai siek tiek bijau,bet ka padarysi teks rizikuoti O tai kaip ten su paskolom? as irgi ja imciau taciau man atrodo kad daugiausia galima 50tukst, tai medicinai juk neuzteks.... |
||
Žinutė parašyta:
2010-12-23
17:33:11
| Nuoroda
Matinik rašė:
-Sveiki, esu pirmakurse KMU MF studente. Matau jaudinates del mokejimo uz moksla, pasirodo uiversitete yra tokia situacija, jeigu istojai i vnf ir tavo pazymiai visi kiek tik gauni yra 9-10, tai tau pinigus sumoketus uz moksla atiduos
Idomiai cia, pirma karta girdziu... ir kada gi atiduos? po studju baigimo?
|
||
Žinutė parašyta:
2011-01-21
17:30:10
| Nuoroda
As dalyvavau, man siu metu uzduotys buvo labai idomios, taigi smagu buvo. ;DD o kaip kitiems? |
||
Žinutė parašyta:
2011-01-21
21:11:22
| Nuoroda
apie 80, nu rezultatas manes netenkina ;DDD o tu? |
||
Žinutė parašyta:
2011-01-21
21:27:17
| Nuoroda
i kokio rajono? |
||
Žinutė parašyta:
2011-02-23
19:59:58
| Nuoroda
Baršk rašė:
Mm! Ačiū! Bet kartu su tiek daug naudingos informacijos atsirado naujas klausimas. Kaip suprantama ta "profesinė patirtis"? Rašoma: Kiek as zinau, tai profesine patirtis tai kiek tu esi dirbes medicinos srity, ar panasaus. Pvz mano drauge profesineje mokykloje mokesi slaugos specialybe, ir jie atlikinejo praktika, ja priime i ligonine ir ji vakarais dirbdavo registraturoje, pabaigus profesine sugalvojo studijuoti veterinarija, tai jai stojant (ji gavo "popieriuka" is tos ligonines) pridejo jei neklystu 3 balus, bet tai buvo pries 2 metus, kiek dabar prideda nezinau |
||
Žinutė parašyta:
2011-04-06
19:36:20
| Nuoroda
Pas mus irgi veda i blogaja puse,jeigu 2 mazesnis, ir sako kad tokios naujos taisykles |
||
Žinutė parašyta:
2011-05-30
20:30:37
| Nuoroda
lietum rašė:
negalima rašė:
as maniau, kad jei reikalauja probleminio klausimu,tik tada klausimu formuoti,o problema teiginiu, bent jau is musu mokytoja taip reikalavo O mus prigasdino, kad formuluotume bet kokiu atveju tik klausimu... :) Mums sakė kad gali būti ir teiginys,bet mokytoja visad kartodavo geriau formuluot klausimu, ir taip nepasimesit,ir asmeniškai man klausimu yra daug lengviau |
||
Žinutė parašyta:
2011-05-30
22:09:11
| Nuoroda
eveli rašė:
Sveiki. Bandysiu stoti į mediciną. Neapsisprendžiu kurį egzaminą laikyti: matematikos ar chemijos, o gal abu? Manau medicinoje labiau reikalinga chemija, ar ne? Gal patartumėt? Patariu laikyt abu. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-02
16:55:45
| Nuoroda
Grace rašė:
turiu jus nuvilti, bet sake, kad biologijos egzaminas siemet labai sunkus bus. Turetu buti daug klausimu 3-4 t A lygiui Ir kas gi jau taip sakė>? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-05
21:34:50
| Nuoroda
Ighnaz rašė:
Ko tikites, ko nenorit siu metu egze?
Tikiuosi bandymo su reflekso lanku,kvėpavimo,gal kraujotakos,žinoma,iš augalų gal dar ką nors o nenoriu tai brėžti brėžinių,rakto daryti ko labai tikiuosi ir nebus,ir va dar nenoriu užduočių su matematiniais skaičiavimais |