Vartotojo Interliudija pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-16 15:32:03 | Nuoroda

Birželio 10 diena , o tiksliau laiko tarpas nuo 9-11:30 valandos , buvo keista.Keista tuom , kad nori nenori supranti , kad  Lietuvos sukurta švietimo sistema yra biurokratinis mechanizmas , kuris laikui bėgant tampa griaunanti jėga ir ją galima sustabdyt tik mes. O kas mes ? O mes abiturientai , kurie persismelkia bejėgiškumo jausmais , nieko nedarom.Tebūnie iš mūsų tyčiojasi , bet geriau paverksim kamputyje ir viskas praeis. Toks yra lietuviškas mentalitetas.Būdami vieningi mes kažką pakeistume , bet jūsų vienybe dingsta su sąvoka - "konkurencija". Taip , auga naujoji karta ,kuri bus vėl nerėkšminga dalelė , prisitaikiusi prie sistemos normų.

Žinutė parašyta: 2009-06-16 19:10:31 | Nuoroda

Tikiuosi pereinamumo balas bus mažesnis , nei praeitų metų. Labai silpnai esu parašęs šita egzaminą ir mintis , kad neišlaikysiu vis labiau įkyrėja.

Žinutė parašyta: 2009-06-19 18:08:36 | Nuoroda

Jeigu rezultatai bus pateikti paskutinė diena - Birželio 29 dieną , sakyčiau man likimas pateikė kažkokią užuominą , nes būtent tą dieną bus mano gimtadienis.. Sunku prognozuot kokia  bus mano asmeninė šventė , bet tikiuosi Nec'as supakuos ir atsius gražią dovaną su dideliais skaičiais :)  Šiaip rezultatų belaukdami siūlau apsilankyt Vilniuje , nes šį šeštadienį įvyks nemokamas renginys "Tebūnie naktis". Bus daug meninių programų ir tikrai pasimirš visokie vidiniai neramumai dėl tų rezultatų :) 

Žinutė parašyta: 2009-07-19 17:29:09 | Nuoroda

Pirmas dalykas , kalbant apie sita istatyma , yra keistas jusu poziuris. Jusu supratimu jus iskelet svarbiausia problema , kuris yra sietina su kitos orentacijos zmonemis , bet pagalvokit dar karta , ka musu valdzios oligarchai siekia padaryt su situo istatymu. O gi valdyt mus .Prisidenge situo istatymu vykdymu , jie lengviau gales skleist propoganda , kuri ir taip ziniasklaidoje yra labai issipletusi.Svarbiausiais propagandos pozymis musu ziniasklaidoje buvo pastebetas per Gruzijos ir Rusijos konflikta , kai visoj europoj buvo gerai zinoma , kad konflikto zidini pakurste gruzinai , bet kazkodel Lietuvos ziniasklaidos kanalai garsiai saukte sauke , kad kaltininke yra Rusija.Taigi , sitas istatymas parodo , kad seimo atsotvai yra pasiryze valdyt musu poreikius , jie greitu metu nuspres , ka valgysim rytoj , o ko ne , nes "neva pazeidzia tavo mastyma" .Juokas pro asaras , bet kol musu visuomene bus abejinga , to ir sulauksim. Kontrole!  To sieka valdzioje sedintys ponai maro metu. nes tai uztikrina ju sauguma ir tokiu budu suvarzyta musu isorine laisve dar labiau suvarzo ir vidine.

Pagalvokit kodel taip greit buvo ivykdyta svietimo reforma. O gi atejus ekonomikos sunkmeciui , reikia mazint islaidas , o geriausias toks budas yra susiet su banko draugyste.Prisidenge graziais skaiciais ir pasitelke studentu atstovybes nariu pazadais , kad jie pasisakys uz sita reforma , mes turim rezultata , kuris mus zlugdo musu  svajones Lietuvisko "potriotizmo" padangeje.Faktas tas , kad kurie mokes pinigus uz studijas , jie nemokes uz "kokybes gerinima" , o uz tuos kurie nemokes uz studijas . Bingo! Stepas sugalvojo genialu plana uz kuri Kubilius graziai pagloste : "Geras sunelis taip ir toliau plauk smegenys". Viskas eina ratu.

Mes gyvename "Demokratiniame" valstybeje , kurioj mes esam vergai , kaip feodalizmo laikotarypje.. Arsim , keiksimes , bet bankai mus su sypsena visada priims. Grazi amerikietiska svajone.  

Žinutė parašyta: 2009-07-19 18:09:51 | Nuoroda

Adamkus pasielge spontaniskai neivertines realios sitaucijos siam konflikte. Valdzioje esantys konservatoriai yra tikri paranojikai , nes bijo Rusu , kaip velniai kryziu.Po sito konflikto iskele teorija , kad Rusai musu vargsa salele uzgrobs "Meskos" . Absurdas.  Tesiog , ju elgesys parodo , kad ju mastymas yra paskendes sovietmecio laikotarypje , o dabar yra  21 amzius. O Vakaru salys nutare nesikist nes jie suvoke realia situacija ir protingai  nutylejo . O musu vadovas turejes puikia proga patylet , prasove pro sali.

As siaip esu vyriskos lyties atstovas , jeigu ka . Kalbant apie ziniasklaida , tai tavo poziuris yra siaurus. Tu tik pasitelki Televizija , o dar yra ir kiti ziniasklaidos rusys , kaip laikrasciai , internetiniai portalai . Ten galima labai lengvai izvelgt , kad stambiu firmu . kaip : "Leo lt " ar Rubikon group" , "Maxima" viespatavima. Nusipirkt apie savo firma ar apie save straipsni ir rasyt pozityvia prasme yra labai lengva,. Tik turek pinigu . Suprask , apie tai niekas garsiai nekalba , nes tia nera naudinga nei valdziai , nei paciai ziniasklaidai.Todel ir galvoji , kad  "skiedziu" nesamones .Kaip Jav analitikas Nomas Chomsky yra sakes : "Propaganda demokratineje valstybeje yra tas pas , kad totalitarineje valstybeje - smurtas" . To neisvengiama.

Kalbant apie svietimo reforma galima izvelgt teigiamu dalyku , as to neneigiu . Bet man iskyla klausimas , kaip ir visiems , Kodel sita reforma yra tokia skubota ir neapgalvota ? As surandu esmini priezasti , kad tai naudinga bankams , bet tikrai ne mums. Jeigu jie yra Prisidenge graziais skaiciais sita reforma , tia nereiskia , kad tai yra tiesa . Tiesiog musu zmonija gyvena iliuziju pasaulyje ir itikint juos yra labai lengva. Vartotoju visuomeneje laimes formule atrodo taip : "Iliuzija- pinigai-iliuzija" . 

Atsiprasau , kad kitaip mastau negu jus.

Žinutė parašyta: 2009-07-22 13:44:21 | Nuoroda

Kalbant apie rukyma , asmeniskai nerukau cigaretes , bet veiksmais propaguoju gamtos tiekiama  , rukymo procesu, veikla. Kuri deja Lietuvoje yra nelegalizuota , bet laikui begant , tikiuosi besikeiciant Lietuvos visuomenes mastymo teigiama linkme , ji bus legalizuota , kaip ir Olandijoje.

Žinutė parašyta: 2009-07-22 14:01:05 | Nuoroda

Nezinau , kaip jums kolegos , bet mane ramina reggae muzikos pozityvus garsai :) 

Žinutė parašyta: 2009-07-22 14:59:57 | Nuoroda

Istojau Mru Teise ir Valdymas o mintimis buvau susietas su Vpu universitetu :) 

Žinutė parašyta: 2009-07-22 15:00:21 | Nuoroda

Cia tipo dziaugiuosi kad istojau :D

Žinutė parašyta: 2009-07-22 15:30:13 | Nuoroda

As cia , istojau su savo menku 15,54 kb zinoma i mokama vieta :) 

Žinutė parašyta: 2009-07-23 00:52:35 | Nuoroda

Ant bangos chebryte ! mano skype : Greeendeath , pagarba jums visiems.

Žinutė parašyta: 2009-07-23 02:07:40 | Nuoroda

Su mielu noru! Skype : Greeendeath

Žinutė parašyta: 2009-08-04 20:44:56 | Nuoroda

Zivile , pas mane irgi tokia pati situacija , matyt , iki treciadienio 12 h suziures , kas patvirtino , o kas ne ir tik tada ,tiems ,kas patvirtino dalyvavima , atsius ta smulkesnes informacijos laiska.

Tai vat , kas dalyvaus pirmosios pamainos stovykloje dalinames kontaktais , darom konferencija , nes reikia nors kazkiek susipazint su busimais sugerovais ar lovos partneriais/partneremis tai vat mano skype : Greeendeath . Ant atsigavimo!