Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-18
20:06:42
| Nuoroda
metashine rašė:
nejuokinkit,sakydami jog labai lengvas,jog cia atmetimo budu buvo galima padaryti testa,jei nesuprantant,cia atmetus,gali priskirti po kelis variantus,arba ne vienas netinka..sakot jog mokyklose mokemes viska: ir JAV konstitucija detaliai ismoke?? whateva. pritariu,sitas klausimas mane labiausiai nustebino,zinojau,kad butina gaudytis LR konstitucijoj,bet kad Amerikos... |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-18
20:11:47
| Nuoroda
nezinau,gal kazka busiu sumaisius,bet pagal reforma (kiek ja supratau),tai istotu Jonas,nes jis architektura,kaip menu sriti iskele i pirma vieta,o Petras i trecia,todel pirmenybe teikiama Jonui. arba apsvieskit mane,jei suklydau |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-25
21:57:42
| Nuoroda
as ir parasiau statybos inzinerija (tik ne pirma,o sesta vieta), nes galvoju,jei neistosiu i pirmesnes,tai cia tikrai istosiu tai va,pasiskaiciuok bala konkusini, o egzaminai.lt yra praeitu metu visi pereinamieji balai,tai ir paziuresi,pavyks ar ne pralyst |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
18:30:59
| Nuoroda
labas visiems, as ir prisidesiu prie jusu rugseji, istojau i vf su 19.74 tai kazkur prie pat galo sarase tureciau but idomu,kokia vaikinu ir merginu koncentracija bus |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-24
12:54:11
| Nuoroda
mano facebook Jone Pundziute, ones neturiu ( ), o skype p.jone malonu susipazint |