Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-22
20:58:23
| Nuoroda
Zodziu, laikiau IT VBE Testas , pirmoji dalis sekesi ganetinai gerai (tikrinausi nec atsakymus). Antroji dalis netaip gerai , nes padariau tik viena programa , kurioje buvo keletas klaidu, bet dariau pagal taisykles , ja pakoregavus , veiktu... Tai va siunciau SMS ir gaunu atsakyma "Surinkote 0 tasku" ir nesuprantu del ko . Cia mane anuliavo ar kaip suprast ? O gal paprasciausiai neislaikiau ? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
21:23:34
| Nuoroda
Aciu uz pagalba . Sunku patiket , kad net 30 tasku nesurinkau ? Kiek buvo galima daugiausia is testo surinkt ? 50 tasku ? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
21:24:33
| Nuoroda
Rulle121 rašė:
Lauriz18 rašė:
Zodziu, laikiau IT VBE Testas , pirmoji dalis sekesi ganetinai gerai (tikrinausi nec atsakymus). Antroji dalis netaip gerai , nes padariau tik viena programa , kurioje buvo keletas klaidu, bet dariau pagal taisykles , ja pakoregavus , veiktu... Tai va siunciau SMS ir gaunu atsakyma "Surinkote 0 tasku" ir nesuprantu del ko . Cia mane anuliavo ar kaip suprast ? O gal paprasciausiai neislaikiau ? gali buti kad surinkai maziau nei 30 tasku gal tau praktiniu uzduociu neuzskaite ka nrs blogai rasei Visko gali buti . Dabar nuotaika mano tai .... patyliu |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
21:30:32
| Nuoroda
Prisminiau kai ka , mano atsakymu lape nebuvo visi uzdaviniai. Kas 2 , 3 tiktai. Galvojau jie ne visu reikalauja (atsakymu) , bet issprendziau visus... Bet kas is to , vistiek jie tikrino tik atsakymu lapa. Gal cia del to. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
21:34:26
| Nuoroda
Rulle121 rašė:
Lauriz18 rašė:
Rulle121 rašė:
Lauriz18 rašė:
Zodziu, laikiau IT VBE Testas , pirmoji dalis sekesi ganetinai gerai (tikrinausi nec atsakymus). Antroji dalis netaip gerai , nes padariau tik viena programa , kurioje buvo keletas klaidu, bet dariau pagal taisykles , ja pakoregavus , veiktu... Tai va siunciau SMS ir gaunu atsakyma "Surinkote 0 tasku" ir nesuprantu del ko . Cia mane anuliavo ar kaip suprast ? O gal paprasciausiai neislaikiau ? gali buti kad surinkai maziau nei 30 tasku gal tau praktiniu uzduociu neuzskaite ka nrs blogai rasei Visko gali buti . Dabar nuotaika mano tai .... patyliu uzjauciu bet sakau geriau paskambink i mokykla aukletojei ar kam ar rytoi pats nueik ir isitikink ar tikrai neislaikei,o kaip siaip informatika sulei sekes? Sekesi gerai , buvo neaiskumu kartais su sudetingesnem pascalio programom, bet pagrindus gerai mokejau. Reikejo daugiau padirbet namuose, bet nebuvo to laiko tiek jau daug. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-22
22:15:42
| Nuoroda
Kayen rašė:
Aš taipat negavau iš 1614 tai nusiunčiau 1667 vienkartinį, iškart gavau atsakymą - 84. Įdomiai. Tikėjausi apie 20-30, abi užduotis praktines padariau blogai. Žinoma ten kelis taškus turėjo priskaičiuot iš jų, bet iš kur ten tiek... Sveikinu , tikrai nemazai gavai. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
02:31:03
| Nuoroda
strawberry29 rašė:
dorido rašė:
strawberry29 rašė:
igchika rašė:
ar zada kas rasyt? ash galwoju rasyt bet nzn siaip ar werta...;[ kiek surinkai? neislaikiau;[taj zn kad siaip nk neprarasiu parasius..;] Tai 30% nesurinkai ? Ar kodel neislaikei ? |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
11:50:29
| Nuoroda
igchika rašė:
as tikejaus maziausiai 50, o gavau 6, tai visa diena verkiau..ir snd verkiu Cia gavai 6 taskus ar 6 balus ? Pasitikrink atsakymus , nes man atrodo , kad gavai 60% |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
18:03:22
| Nuoroda
igchika rašė:
jo, kaip gavau sms su 6 balais, galvojau klaida, gal 0 neparasytas, deja, nors anglu moku tikrai neblogai, gavau tik 6. Rasysiu apeliacija, jau nieko nebeprarasiu Tai as nzn klaida gal isivele. Juk 6 maziau uz 33 taskus , tai sakau cia gal 6/10 balu. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
18:05:39
| Nuoroda
strawberry29 rašė:
Lauriz18 rašė:
strawberry29 rašė:
dorido rašė:
strawberry29 rašė:
igchika rašė:
ar zada kas rasyt? ash galwoju rasyt bet nzn siaip ar werta...;[ kiek surinkai? neislaikiau;[taj zn kad siaip nk neprarasiu parasius..;] Tai 30% nesurinkai ? Ar kodel neislaikei ? nju pereinamasis buwo 33taskai o as ju wadinasi nesurinkau uz tad ir neislaikiau;[ Nenusimink Vis del to nebuvo lengvas egzas |