Vartotojo marabu pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-23 15:37:48 | Nuoroda

Man ir atrodo, kad neverta sukt galvos, kol neturi rezultatų :D Ir išvis keista, skaičiuot Bonaventuru, Euchastijų, Fekaliarijų, Miokardijonų ... rezultatus ;D Kokia beribė ta būsimų arba ne medikų fantazija ...

Jaučiu studijos bus įdomios. Jei priims :D

Žinutė parašyta: 2009-06-23 16:05:16 | Nuoroda
ylksis rašė:

Kodel is mokiniu - daroma "bandomais triusiais"?

Todėl, kad apsimoka. Kažkas daugiau pinigėlių į kišenes susižeria.ŠMM kone kiekvienais metais vis kažką sugalvoja, už tai užsidirba pinigų. Deja, tie sugalvoti dalykai dažniausiai nepasiteisina. Tada jie bando sugalvoti kažką naujo ... Ir taip be pabaigos. Sudaryti normalią, protingą sistemą - neapsimoka, nes tada būtų netenkama daugybės lėšų skirtų naujoms reformoms ir jų taisymui :)

O ponui Steponavičiui norėčiau pasakyti, kad reforma buvo reikalinga, deja, ne tokia. Tikėkimės, kad niekas Jūsų bei kitų reformatorių nepaduos į teismą, nes jie tikriausiai laimėtų ir prisiteistų nemažas kompensacijas.

Žinutė parašyta: 2009-07-22 23:13:29 | Nuoroda

Sveikinu visus įstojusius ir jungiuos prie jūsų būrio :)  Smagūs metai laukia ;D

Žinutė parašyta: 2009-07-23 19:43:46 | Nuoroda
sokoladinis rašė:

Pasiausim!

Ouuujeee :D

Pakavota: gyvenam gerai :D bent jau as tai tikrai. Laimės pilnos kisenės. Ar kaip ten :DDD

Žinutė parašyta: 2009-07-23 20:15:14 | Nuoroda
Pakavota rašė:
marabu rašė:
sokoladinis rašė:

Pasiausim!

Ouuujeee :D

Pakavota: gyvenam gerai :D bent jau as tai tikrai. Laimės pilnos kisenės. Ar kaip ten :DDD

svarbiausia, kad bent kol kas gerai :D

Man visą gyvenimą gerai  :D daugmaž ;DD Todėl naiviai tikiuosi, kad taip bus ir toliau ;DD

Žinutė parašyta: 2009-07-24 10:46:44 | Nuoroda
Pakavota rašė:

žmonės kalba, kod optimistai ilgai gyvena  ;)

Nieko "cigarettes, drugs, alcohol, sex & Rock & Roll" gy venimą sutrumpins ir jis bus toks pats trumpas kaip visų ;DDD

Žinutė parašyta: 2009-07-24 23:09:18 | Nuoroda
900900 rašė:

Sveiki, as taip pat istojau i vu medicina. Noreciau suzinoti apie dokumentu iteikima daugiau.Ar butina nesti atestato kopija patvirtinta notaro ar gal galima ir originala? ir ar geraiu atvykti is ryto ar gal vakare eiles sumazeja, nes pvz prie klp univero as prastovejau 7h noredamas  tik atiduot atestata, veliau draugai pasake, kad vakare buvo zymiai maziau zmoniu ir viskas vyko greiciau:)P.S skype mano: vaidas- jei ismes daug, tai ieskokokit 89 gimimo is klaipedos:)

Notaro patvirtinto nuorašo tai tikrai reik. Ir siūlau aš tau jį iš anksto pasidaryt, nes mano drauge šiandien 2 h. pralauke eilėj, kol pasidarė.  Asmens dokumento kopijos sake irgi reik. O dėl  to, kada geriau priduot tai nežinau. Sake man, kad šiandien tai dafiga visur žmonių buvo, bet  7 valandas tikrai laukt nereikėjo, užteko 3 h.  :D Pati ryt tai iš ryto bandysiu priduot viską

P.S Aš ir pati mielai pabendraučiau su įdomiais savo kursiokais  Mano skype :  g-vaiv