Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-26
13:30:29
| Nuoroda
Sveiki būsimieji Žurfako fuxiukai:) Nusiraminkit ir nesijaudinkit. Stojamasis nėra baisus, jei nusiteikę esate pozityviai. Jei nežinote kaip atsakyti į klausimą pokalbyje, bandykite išsisukti. Pavyzdys iš mano paties pokalbio: Valiulis: Kaip suprantamai paaiškintum ką daro LEO LT Lietuvoje? aš: suprantamai? Valiulis: Taip, suprantamai. Aš: Jovalą daro. visi juokiasi, pats išsisukau. Smagu, kad tiek daug čia prirašėte, tikiuosi sutikti jus per fuxų stovkę arba rugsėjo pirmąją. svarbu būkit savimi ir nenusiminkit, jei neįstosit. gyvenimas tuo nesibaigia. Jūsų būsimas kuratorius:)
|
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
17:39:30
| Nuoroda
Renkis pagal orą ir patogiai, kad tavęs nevaržytų. Kostiumo tikrai nereikia. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-26
23:59:03
| Nuoroda
kasmet kalbos tokios pačios, o praktika rodo ne taip. nedaug su tom mokyklėlėm įstojo. rašiūsių buvo, bet irgi ne absoliuti dauguma. mažiau galvokit kas kaip bus, nes, kiek prisiklasiau, mokyklėlė tik padėjo apsispręsti rinkitis ar ne žurnalistiką. Nepergyvenkit, skant:) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
22:36:37
| Nuoroda
Sveikinu įstojusius. Kai tvarkysite dokumentus, užsiregistruokite į komunikacijų fakulteto fuxų stovyklą - nepasigailėsite. Iki pasimatymo ten:) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:56:32
| Nuoroda
nucleo rašė:
Negalvokit, kad jau tik trys vaikinai. Šitokio haremo jums, tamstos, jau nepalikčiau. Aš taip pat į VF, pirmu numeriu rašiau. Beje, gal kas ką žinot apie būsimą KomFak'o meet-up vakarėlį? Esu gandų prisiklausęs, kad tokie susipažinimo dalykai realiai vyksta, kad Rugsėjo 1'ąją atėjus neplavinėti vienam tarp nepažįstamų veidų. Vienas meetas - fuxų stovykla, vyksianti rugpjūčio 21-23 dienomis (jei kartais dėl datos nesuklydau:), o vėliau bus daromi meetai prieš rugsėjo 1. Greičiausiai kokiam klube, bet nieko tikslesnio kol kas negirdėti. Siūlau visiems draugiškai pasidaryti skype konferenciją. Tada tie, kurie dalyvaus fuxų stovkėje, galės parašyti per skype tiems, kurie nedalyvavo ir informuoti apie naujus meetus.
O jei labai norite, rašykite man, nes esu jūsų brangiausias kuratorius:) [email protected] Pažadu visiems atsakyti į klausimus. Ir šiaip teks mums intensyviai bendrauti:)
|