Vartotojo SpiriT pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-27 10:46:01 | Nuoroda
yikes rašė:

Ar yra kas nors į ką būtų galima šiemet orientuotis pagal balus?

Pvz man, norėtųsi į Programų sistemas VU.

Praeitų metų minimalus praeinamas balas vf - 14.68, šiemet, pagal savo prognozes turėčiau tarp 17.62 ir 19.20 (LT egzo atitinkamai 1%-80% čia).
Kokie šansai man įstot į šią spec. šiemet [vf]?
 

 

Nezinau, kur ziurejai, bet 2008 metais paskutinio istojusio i PS buvo 1679, taigi siemet jei pernelyg dideliu permainu su krepseliu nebus tai bus apie 17. Gana gerus sansus turi ten istot, na jei i PS nepavyks, tai i informatika 100%. Na, bent as ir taip planuoju ;) Gal veliau tapsim bendrakursiais ;) Gal bandom daryt skype chat'a stojanciu i MIF'o IT studijas?

 

Žinutė parašyta: 2009-07-01 18:30:37 | Nuoroda
Donnatas rašė:
*varna rašė:
Donnatas rašė:

<...> Gaunamos informacijos tikrai manau pakanka, o beje sios srities vien universitete klausydamas neismoksi, kadangi reikia paciam tuo dometis ir bandyti mokintis. As pilnai sutinku kad yra universitetu kuriu lygis yra tikrai ausktesnis bet VDU dar jaunas sitoje srityje todel nereikia nieko noret, o kas nori kazka ismokt, o ne tik pasiimt tai ka duoda paskaitose manau VDU galima tai padaryti, ka siulo ir kiti universitetai :)

 Tai gal gali paaiškinti, kodėl reikia stoti į VDU, jeigu yra universitetų, kurių lygis tikrai aukštesnis?

 Na, as tikrai niekam nepersu VDU, tiesiog sakau, kad cia studijuoti smagu, tikrai smagus destytojai, su jais visada gali rasti kompromisa, tikrai nereikia ju bijoti, kadangi jie ziuri i studentus kaip i kolegas. Gaunamos informacijos pakankamai, pazangumas tikrai geras. Nesu studijaves kituose universitetose todel negaliu apie juos nieko pasakyti :)

Tiesiog progsis laikomos prestiziskiausios IT studijos Lietuvoj. Kaip ten is tikruju yra niekas tiksliais nepasakys, nes studiju kokybes mes nekaip ivetinti tinkamai nesugebesim, nesgi nerasim studento, kuris butu ir ten ir ten studijaves. As pasirinkau VU, nes man Vilnius daug arciau ir labiau pazistamas miestas, kazkaip net ir nesidomejau pernelyg kitais univerais.

Žinutė parašyta: 2009-07-01 18:32:34 | Nuoroda
*auris* rašė:

a gal kas kokios informacijos apie VU Informacines technologijas turit? galvoju rasyt ten nr1, butu idomu ka nors suzinot, nes beveik niekur ner jokios info. Taip pat VU informatika domintu,  nr2 rasysiu :> tarp kitko, kokie balai jusu, norinciu stot i ivairias informas. Mano tai gaunas 17, 46, galvoju gal dar pavyktu ir VF vieta gaut ^^

 Mano 19.48

Pagal praeitu metu duomenis i informacines technologijas ar informatika turetum gana lengvai istoti

Žinutė parašyta: 2010-05-04 19:24:43 | Nuoroda
Dumpling rašė:

Sveiki,

Idomu butu suzinoti is cia studijuojanciu ar idomu, verta ir t.t. Taip pat kuo skiriasi programu sistemos nuo informatikos bei informaciniu technologiju? Na ir zinoma ar turiu bent teoriniu sansu pakliut i VF vieta, balas berods virs 16 gaunasi? (ironiska, bet informatikos egzo rezultatas toks apgailetinas, prakeiktas pascalis =P) 

 Labas, studijuoju programu sistemas ir ne kiek nesigailiu, kad cia istojau ;) Siaip visi baige viena is 3 auksciau minetu studiju MIF'e gaus ta pati Informatikos bakalaura, bet programu sistemos labiau orientuotos i projektu vadovu parengima, informatika hardcore programeriu(po 2 metu turi pasirinkima matke, informatika ar kompiuteriu mokslas), o IT systemu adminu. Na bet pirmieji du metai labai panasus tai bent kol kas didesnio skirtumo nesijaucia.

O del istojimo, tai jei balai bus panasus kaip ir siemet, tai turetum istot i bet kokia is situ triju profesiju...