Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-28
16:47:34
| Nuoroda
Gal kas studijuoja pagal šią programą ir galėtų pasidalinti savo įspūdžiais? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-25
13:42:29
| Nuoroda
Emili DeMarc'o rašė:
Matau labai nedaug ŠU busimųjų studentų įstojųsių pirmakursių 1,4 tūkst. +, bet gal ne visiem smagu pripažint kad studijuoja Šiauliuose, o ne kur nors Vilniuje |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-25
14:52:18
| Nuoroda
Emili DeMarc'o rašė:
Nu p... Kaip maži vaikai, tai ką sakyti mano pažįstamiems, kurie prfkėse "studijuoja" Aš prieš šiaulius nieko prieš neturi, gi ten irgi akrą atidarė DD O tau "Nettaiya " gėda būtų ŠU studijuoti? rašiau pirmu numeriu ŠU ekonomika ir įstojau |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-25
15:18:12
| Nuoroda
na norinčių tai daug ekonomistų buvo, ir manau geriau normalus KB reikalaujantis, nei specialybės kur priėmė bet ką |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-27
17:04:07
| Nuoroda
semees rašė:
gal jau kas neset dokumentus? Ar ilgos eiles? eilės jautėsi tik prie socialinių mokslų..naa dar menų..kitur tai mažylės eilės |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-27
19:41:24
| Nuoroda
Ang3lic rašė:
Pirmu numeriu rašiau "ŠU - Audiovizualinį meną" Visai nesigailiu, kad ne į Vilnių ... Šiauliuose pasilikau dėl to, kad neturiu lėšų gyventi kitame mieste... Ir tegul kiti nekalba nesąmonių, kad į ŠU stoja tie, kurie nesugebėjo įstoti kitur... Visus egzaminus išsilaikiau virš 90 procentų, laisvai galėjau įstoti ir į VDA! Pagal konkursinį balą pakliūčiau į pirmą vf 5-ką... ŠU jėga ir eina ... kas tuom abėjoja!!! man lygiai tas pats, ir beveik visus šiuos metus prasiklausiau, kokia aš durnė nes juk galėjau įstot į Vilnių ar Kauną, bet happy įstojus čia, tik tiek kad dauguma pažįstamų išvažinės |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-30
01:49:52
| Nuoroda
Laura, Šiauliai |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-30
18:35:55
| Nuoroda
o aš jau tikėjaus nusirašinėt ;/ |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-12
18:43:32
| Nuoroda
nespėjau užsiregistruot ;/ |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-28
02:25:31
| Nuoroda
Deivizs rašė:
moncex1991 rašė:
sveiki visi . as va zadu laikyti lt, matematika, biologija, chemija, anglu. Pati dar nesu uztikrintai apsisprendusi kuo noreciau buti. tad man butu idomus jusu patarimai . (anglu renkuos, kad sekasi gerai ir galvoju studijuot uzsienyje, jei bus galimybe). Mano egzaminai.. Anglu man irgi gerai sekasi, bet nusprendziau nelaikyti. kam taip apsikrauti su 5 egzminais, tuo labiau, kad egzaminai issidesto kas antra dieną. laikiau šiemet 5egzaminus, išprotėt neišprotėjau, reuzultatais irgi džiaugiuos, beto niekada neaišku kas bus vėliau, gal tau tos anglų reikės? Pati galvojau apie aplinkosaugą ar tiesiog chemiją, tačiau studijuosiu ekonomiką ir tai sau leidžiu vien todėl, kad laikiau anglų egzaminą... |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-28
21:49:15
| Nuoroda
Deivizs rašė:
Tai Bio/Che tau veltui tada? kodėl veltui? niekada nesigailiu, kad mokinaus chemiją, o gal kada nors dar prireiks? |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-30
21:17:25
| Nuoroda
tai, kad patekt į stovyklą noro negana buvo... |