Vartotojo Aveniu pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-29 20:40:39 | Nuoroda

19,56 - humanitariniai (VU istorija).

Žinutė parašyta: 2009-07-02 21:36:53 | Nuoroda

Kokius du metus svaigau, kaip politologiją, savo prašyme be jokių abejonių, rašysiu pirmu numeriu. Tačiau išvydus savo anglų VBE teko nusivilt. Anyway protingi žmonės man irgi sakė, kad antru numeriu rašyčiau istoriją, nes baigus bakalaurą be didesnių problemų galima įstot ir į tarptautinius santykius (kur ir taikysiuos, jei niekas nepasikeis). Tai aš paklausiau tų protingųjų, ir išvis, istoriją parašiau pirmu numeriu ir ko tais visai nesigaliu. Politologijos net ir neberašiau visai, nors galimybių įstot, kas ten žino, gal ir būtų. Taigi tik belieka pasakyti - sėkmės visiems stojantiems. O aš tikiuos džiaugiuos savo istorijos bakalauru.:)

Žinutė parašyta: 2009-07-22 19:28:19 | Nuoroda

Studijų programa: istorija
  Aukštoji mokykla: VU
  Priimtas su finansavimo pobūdžiu: VF
  Pageidavimo numeris: 1
  Konkursinis balas: 19.56

To visiškai ir tikėjausi. 

Žinutė parašyta: 2009-07-22 20:10:38 | Nuoroda

Taigi turėsiu ir aš garbės su kai kuriais iš jūsų nuo rugsėjo pabendraut. :) Jei kyla noras susipažint, skype: va_tokia_va , maloniai kviečiu rašyti.

O dėl perspektyvų/galimybių, jos tikrai labai plačios, nors čia jau labai daug įtakos turi ne tik išsilavinimas, bet ir asmeninės žmogaus savybės. Tačiau kolkas aš sau galvos dėl šito irgi nesuku. Dar keturi metai prieš akį.