Vartotojo euph0ria pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-29 18:13:39 | Nuoroda

ko į anglų taip mažai
anglų filologija 17,54

Žinutė parašyta: 2009-06-29 18:19:39 | Nuoroda

arba psichologija
18,44

Žinutė parašyta: 2009-06-29 18:42:40 | Nuoroda

ir aš ketinu MRU studijuoti. Gal kas žino kaip ten su psichologija? ta prasme studijuoti :) sunku ar ne? kaip dėstytojai?

Žinutė parašyta: 2009-07-12 11:46:05 | Nuoroda
EzoTao rašė:
zirzlyss rašė:
wilmoooote rašė:
zirzlyss rašė:

gal kas zinot kas ta "lama duomenu baze, tvarkarascio redagavimas" >>http://bp.lamabpo.lt/bp/bpapp_main.html , kas ten yra? Ir jei ten kasnors naudingo, ar imanoma prisijungt, jei taip tai kaip? as esu uzsiregistraves, bet savo duomenis suvedus neieina. gal registracijos numeris , kuri cia reikia ivesti, nera unikalus ISAS kodas? Jei ne tai kas ten yra? . Smalsu :)

 sitas dalykas man irgi rupejo, bet pagaliau issisaiskinau, kas tas registracijos nr ;DD jis turi buti parasytas el laiske, kuri gavai is priemimo komisijos, jei prasyma pildei internetu ;]] siaip kiek ziurejau, ten nieko naujo neparaso, tiesiog tavo pasirinktos studiju kryptys, stojamieji ir kontaktai.

 o tas registracinoj nr yra tas pats kas unikalus isas numeris? jei taip , tai as ji suvedu ir klaida meta. Jei ne tai as kitokio kodo negavau ;///

 Ne tas pats. Unikalus ISAS kodas reikalingas jungiantis prie ISAS sistemos seka: Prašymų registracija internetu -> Priėmimo į Lietuvos aukštąsias mokyklas Internetinė
Stojančiųjų Aptarnavimo Sistema (ISAS) -> PRISIJUNGIMAS prie Internetinės Stojančiųjų Aptarnavimo Sistemos (ISAS).

Registracijos nr. reikalingas jungiantis prie LAMABPO duomenų bazės. Šitą kodą turi gauti ne su tuo laišku, kai tavo įmoka atpažinama jų sąskaitoje (su ISAS nr., prisijungimo duomenimis ir tt), o su kitu. Jį gausi, kai susidėliosi bent kelias studijų kryptis (arba vieną, jei tiek užsisakęs) ir jie užregistruos tavo pasirinkimus. Aš šitą kodą gavau gerokai vėliau, jis susideda iš keturių skaitmenų - logiška, kad ISAS netinka :)

 

 pas mane irgi tokia problema. tai kaip reikia pildyti blanka kur irasai universitetus, jei negali prisijungti prie ju sistemos? ar ta blanka taip kazkur reikia pildyti ir atskirai jiems siusti?

Žinutė parašyta: 2009-07-26 15:53:58 | Nuoroda

na koleges(-os) bendramincia ;D ir as i MRU nl papuoliau ;) skype ladybird112 :)