Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
00:59:29
| Nuoroda
Kaip sakot uztektu su tokia LT egzamino FAIL gaut ta krepseli technologiniu studiju kryptyje? ;D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
01:05:56
| Nuoroda
Tikiuosi, o tai nesuprantu kaip taip isejo, kad zmones kurie manes prasydavo seniau parasyt interpretacijas gavo daugiau uz mane ;DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
01:08:11
| Nuoroda
Tame ir esme kad neimanoma palygint niekaip su pernai, parasiau e-mail i VU kad perskaiciuotu paskutiniojo istojusio bala pagal dabartines taisykles, tai pareiske taip nekukliai, bet pagarbiai, kad operatyviai to padaryti negali ;DDDD |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
01:12:54
| Nuoroda
Isivaizduoju, as lietuviu turejau 8 na bet tarkim tai buvo 7, o seip del rezultato nera ko kaltint, matyt mazai mokemes, nekryptingai ir nebuvo uz ko uzsikabint, tik apmaudu, kad tie kur prasciau mokesi geriau islaike, nors jiems tas lietuviu ivertinimas jau niekuo negali padet ;/ |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
01:29:02
| Nuoroda
Ne, bet nuo to gali pasikeisti prioritetai, pavyzdziui gal man neverta net list i VU, jei pernai paskutinio istojusio balas buvo pakankamai aukstas |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
18:14:00
| Nuoroda
Siulyciau VGTU, nors ten labai daug matematikos reikia, bet viskas iveikiama ;] As ir pats dabar metausi tarp VU ir VGTU nes lietuviu nenusiseke ;D |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
18:15:53
| Nuoroda
I mokama su tokiu balu praktiskai visur istotum, bet tavo vietoj bandyciau stoti i nemokama nes balas pakankamai geras tai yra galimybe gauti krepseli ;] |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-01
13:49:14
| Nuoroda
Sunku kazka pasakyt, manau reiketu suskaiciuot visu balu vidurki, jei pagal pernai metus kazka prognozuoti, bet tai padaryt praktiskai neimanoma, todel gali bent mazdaug spresti, ar pagal pernai metus i daugiau nei puse specialybiu patenki VF visuose univeruose, bet velgi su VU palyginti neimanoma... Seip visko gali but kad gausi.. As irgi dar nezinau ar gausiu... Ir niekas dar nezino... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-12
14:35:40
| Nuoroda
Geras... mano pirmi trys pasirinkimai visiskai tokie patys kaip arturo ;DDDDDD |