Vartotojo Ayumi pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-13 15:48:40 | Nuoroda

Šiek tiek apmirusi tema. Bet nemažai naudingos informacijos paskaičiau. Būtent to man ir trūko: esamų studentų pasisakymų. Na, manau nustosiu mėtytis tarp Teisės ir Teisės ir valdymo ir rinksiuos pastarąjį.

Ir labai tikiuos, kad 18,48 balo pakaks gauti VF vietą

Kadangi bet kokiu atveju noriu studijuoti teisę, dar mąsčiau apie Teisę ir Penitencinę Veiklą (nes nepasisekė su istorijos egzaminu), bet gal visgi nerašysiu. Ką Jūs manot?

Žinutė parašyta: 2009-07-13 16:51:43 | Nuoroda

Tėvai sako nesukt galvos dėl VF ar M studijų. Sako rinktis tai, kas patinka. Bet aš beveik iš principo norėčiau gauti VF vietą. Ir pati mieliau jausčiaus ir galbūt mieliau mokyčiaus, ir negalvočiau, jog valstybė melžia tėvų pinigus. Taigi galvoju rašyti maždaug taip:

1. Teisė ir valdymas VF

2. Teisė VF

3. Teisė ir valdymas M

4. Teisė ir Penitencinė Veikla VF na ir toliau dar kažką galbūt.

Tiesa, dar kažkur mąstau įterpt filologiją, bet čia jau stovėčiau visai kitoje eilėje, prie Humanitarinių "prekių".

Ir dar, jei kas galit, paaiškinkit vieną dalyką. Socialiniai mokslai juk ir teisė ir pvz. ekonomika. Tačiau pastarojoje pagrindinis egzaminas yra matematikos. O teisėje, kaip žinia - istorijos. Tačiau stojantys į ekonomiką ir į teisę vis tiek stovės vienoje bendroje eilėje dėl krepšelių?

Žinutė parašyta: 2009-07-13 20:01:52 | Nuoroda

Kai paskaitau forumus tuos, tai depresiją galimą įsivaryt. Aš su 18,48 galvoju apie VF. Na, jei ne, tai dar humanitarinių turiu aukštą balą, ten taikysiu.

Žinutė parašyta: 2009-07-15 12:11:07 | Nuoroda
Daniq rašė:

Aš taip pat :D tikiuosi neprireiks stoti į ten, bet parašiau vis vien. :)

Nesuprantu tokių žmonių. Nenoriu įstot ten, bet vis tiek parašiau, atseit šiaip sau..

Žinutė parašyta: 2009-07-22 16:08:44 | Nuoroda

Ir aš ir aš ^^

Į valstybės finansuojamą vietą. Labai džiaugiuos. Rašiau pirmu numeriu :))

Žinutė parašyta: 2009-07-22 23:37:17 | Nuoroda

Mano KB - 18,68 VF. Tai pereinamasis kažkur apie 17,5 taip įsivaizduoju buvo..

Beje, tikrai reikia sukurti Skype grupę, jei yra norinčių, prašom. Jei ne, aš pabandysiu sugaudyt visus, kurie parašė savo skype :))

Beje, manasis: smilciuke

Žinutė parašyta: 2009-07-23 01:07:11 | Nuoroda

Studijų programa: teisė ir valdymas
Aukštoji mokykla: MRU
Priimtas su finansavimo pobūdžiu: VF
Pageidavimo numeris: 1
Konkursinis balas: 18.68

Žinutė parašyta: 2009-07-23 14:30:27 | Nuoroda

Apie 5-6 valandą pabandysiu sukurti grupę, tai pasistenkit visi priimti kvietimus, ačiū :)

Žinutė parašyta: 2009-07-23 21:51:45 | Nuoroda
darkslyva rašė:

Sveiki. As dar nebaigiau vidurines, taciau jau planuoju stoti i MRU. Taciau man iskilo tokia dilema ir tikiuosi, gal jus galetumet man padeti... Noriu paklausti, ar yra  Teises arba Teises ir valdymo specialybes Kaune? aciu.

Atrodo VDU (jei neklystu) šiemet atsirado Teisė :) O dėl Teisės ir Valdymo, tai šiemet lyg nėra, bet galbūt kitamet ir galima ko tikėtis :)