Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
16:01:59
| Nuoroda
Na va, ir man pasisekė šimtuką gauti. Nors to ir tikėjausi, bet vis tiek smagu Tik lietuvių rezultatas šiek tiek erzina, gali sutrukdyti patekti į vf anglų filologiją vu (tfu tfu tfu) "Duodu penkis" visiems kitiems 100-ams |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
16:11:16
| Nuoroda
afroditea rašė:
as irgi i vdu galvoju:)kad tik japonu galeciau salia pasirinkt Haha, nebūčiau vilnietis, ir aš taip daryčiau. Dabar teks stoti į vu, o japonų kursus lankyti atskirai. Ot įdomu, ar lietuvių rezultatas nepagadins man reikalo tragiškai reikia vf. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
16:32:42
| Nuoroda
tomreves rašė:
perziurekit mano rezus, ar imonaoma su tokiais istoti i vilniaus universiteta anglu filologija (valst finansuojama)? Ir mano situacija panaši, nervuokimės drauge Jau nieko nebepakeisi, kas bus, tas bus |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
21:39:45
| Nuoroda
Humanitarinių kryptis - 18,64 (anglų filologija) arba 18,82 (istorija/archeologija) - VU Tikiuosi krepšelio, ale gyvenimas parodys |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
23:12:17
| Nuoroda
Jei kam padės, VU paskelbė priimamų studentų skaičių. www.vu.lt/site_files/SD/Stojantiesiems/Priimamu_studentu_sk._i_pagr._studijas.pdf Atrodo šviežias, bo vakar, kiek žiūrėjau, dar nebuvo. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-08
19:31:47
| Nuoroda
La_loba rašė:
O kodel stojat jus i ta anglu? Nu kokia motyvacija? Ka baige noretumet veikt? Todėl, kad anglų k. yra tas dalykas, kurio galiu visiškai nesimokyti, bet vis tiek važiuoti devintukais-dešimtukais. Baisus tinginys dėti pastangas, mat esu. O dėl darbo... Na, pradžiai gal vertėju pabūti, bet neilgai. Transliuoti svetimas mintis nėra noro. Labiau taikyčiausi į tekstų/knygų redagavimą. O įgavęs patirties ir turėdamas šiokį tokį pagrindą po kojomis dumčiau į Japoniją. Jie angliškai nė bum bum Mokėdamas anglų+japonų kalbas ten neturėčiau prapulti. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-10
21:15:26
| Nuoroda
La_loba rašė:
Polevas rašė:
La_loba rašė:
O kodel stojat jus i ta anglu? Nu kokia motyvacija? Ka baige noretumet veikt? Todėl, kad anglų k. yra tas dalykas, kurio galiu visiškai nesimokyti, bet vis tiek važiuoti devintukais-dešimtukais. Baisus tinginys dėti pastangas, mat esu. O dėl darbo... Na, pradžiai gal vertėju pabūti, bet neilgai. Transliuoti svetimas mintis nėra noro. Labiau taikyčiausi į tekstų/knygų redagavimą. O įgavęs patirties ir turėdamas šiokį tokį pagrindą po kojomis dumčiau į Japoniją. Jie angliškai nė bum bum Mokėdamas anglų+japonų kalbas ten neturėčiau prapulti. Geras... Moki japonu As tai anglu net nerasysiu. Pastangu, manau, reiktu idet net mokanciam nemazai. O verteju tokios anglu, manau, apsciai, o "to pasekoje" yra atviras kelias i mokykla, ko daugiau nei nenoriu... Ne, nemoku Bet vieną kursą baigiau ir ketinu tęsti. Dėl pastangų, tai savaime suprantama. Bet tinginystė yra toks dalykas... Sunku atsikratyti |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
19:43:26
| Nuoroda
Anglų filologija VU (vf). Great success! |