Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
17:10:15
| Nuoroda
Na aš ėjau vakar, pirmadienį. Ir praėjau, gavau įskaitą:) Atėjau, sako: motyvacija, kelintas nr prašyme ir iš kur. O tada jau prasidėjo: Kas yra Lietuvos banko vadovas? Ką veikia bankas? A Kas yra ekonomika? kas yra inliacija? O defliacija? Kas tau geriau infliacija ar defliacija? O kas yra finansų ministras? Kuo skiriasi finansų ministras nuo banko vadovo? O kuo skiariasi europarlamentas nuo euro komisijos? Ką daro eurokomisaras? Kas yra geras žurnalistas? Na svarbiausia, manau, yra nepasimesti. Kad ir tiksliai nežinai reikia sakyti užtikrintai, nes dažnai jie patys nežino ko klausia. Bet motyvacija turi būti stipri. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
21:51:20
| Nuoroda
Vega~ rašė:
Neišlaikius stojamojo, jau jokių vilčių nelieka įstoti, ar ne? Šiaip netikiu, kad nėra jokio numatyto skaičiaus, kaip kad sakė dekanas... Nėra. |
||
Žinutė parašyta:
2009-06-30
21:51:59
| Nuoroda
wilmoooote rašė:
ka reikia pasiimti i stojamaji, tik dokumenta ar reikia ir registravimo pazymos? Reikia arba asmens dokumento, arba pažymos. Nesvarbu. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-01
10:26:23
| Nuoroda
GlassInGrass rašė:
Sveiki Ar kas nors is pirmadieni patekusiu i pokalbi jau zino savo rezultatus?Aš irgi žinau - įskaita:) Eij, Vyteni, aš ėjau po tavęs, tam pačiam kabe, atsimeni?:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-01
14:54:23
| Nuoroda
vytenis rašė:
taip, atsimenu ir kaip tau sekėsi? matau, kad gerai, jei įskaitą gavai na, o kokie tavo egzaminų rezultatai? Nekokie... virš 50 ...bet aš viliuosi bent į neakivaizdinį įstot...viltis durniu motina...:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-01
14:56:41
| Nuoroda
MrRight rašė:
tai zmones, kurie sakot, kad iskaityta gavot. Kur galima paziureti tas iskaitas? Na prisijunk prie lamos, ten yra tavo stojimo pasirenkamumas, paeini į apačią ir parašyta tavo stojamasis: laikas, vieta, o paskutinis langelis - įvertinimas. Tai arba įskaita arba ne. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-01
16:14:27
| Nuoroda
MrRight rašė:
nynia15 rašė:
MrRight rašė:
tai zmones, kurie sakot, kad iskaityta gavot. Kur galima paziureti tas iskaitas? Na prisijunk prie lamos, ten yra tavo stojimo pasirenkamumas, paeini į apačią ir parašyta tavo stojamasis: laikas, vieta, o paskutinis langelis - įvertinimas. Tai arba įskaita arba ne. Dekui, bet jau skambinau i priemimo skyriu ir pasake, kad islaikyta, tik siais metais idomiai cia, ner jokio pazymio kaip supratau.. nors toj lamabpo.lt Kurybinis konkursas (rastu ir pokalbis) parasyta 10 isl. Tai kazin ar cia pazymys ar cia siaip ;DAš manau, kad įskaita reiškia arba 9 arba 10... O mažesni pažymiai reiškia neįskaitą.
|
||
Žinutė parašyta:
2009-07-01
21:57:03
| Nuoroda
Riva_ rašė:
Na, aš extremalė, parašiau tik žurnalistiką, nors egzaminai tragiški ir mažai šansų įstoti džiaugiuos už gavusius įskaitos, turbūt geras jausmas Riva, ar tu šiandien buvai? pasakyk kokios temos buvo, ko klausė? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-01
22:14:17
| Nuoroda
eij RIVA atsakyk, ar šiandien buvai? Ko klausė? kokios temos? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-01
22:57:17
| Nuoroda
Riva_ rašė:
Nemanau, kad jiems reikia, man reikia tiesą sakant pirmą kart girdžiu, kad jiems reikia žalių visiškai Tiesą pasakius, duodu sau du procentus iš šimto, kad įstosiu. O jei dėl darbų - tai dirbu, dirbu Ir gavau jau darbą ateičiai vienam tokiam dalyke, dabar neminėsiu. Nepyk, Vyteni (piktokas pasirodei) Aš irgi taip nemanau. Pati turėjau rekomendacijas, straipsnius. MInėjau, kad jau du metus dirbu... Paskaui Sviderskyte paprašė įvertint savo darbus, patirtį, ir viską paėmė pažiūrėt, taip , kad manau, jog visa tai, ką turėjau, pravertė. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-12
16:09:44
| Nuoroda
Daniq rašė:
Negalima taip jau numarint šitos temos Beje, aš gal ir kvailas pasirodysiu, bet tik neseniai sužinojau, kad istorija 0.4 sudaro balo ;D Aš irgi Matyt neseniai pakeitė... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
21:02:02
| Nuoroda
Ir aš įstojau, į mokamą. Susimatysim |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
09:05:43
| Nuoroda
Aš ėjau pirmadienį |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
12:21:02
| Nuoroda
Eiviltas rašė:
nynia15, pas Račą ar Sviderskytę ėjai? Aš pas Sviderskyte, o tu turbūt pas Račą, ane? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
12:44:10
| Nuoroda
dot rašė:
gal kas nors žiūrėjot mūsų tvarkaraštį? kiek aš žiūrėjau, pastebėjau, kad panaikinta anglų kalba 2 kartus per savaitę vyks prancūzų, 2 kartus vyks vokiečių. nei žodžio šių kalbų nemokų... kur cia ziurejot? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:03:05
| Nuoroda
Daniq rašė:
Beje, kaip su mokamomis studijomis ? Ar pinigus jau, tarkim, už pirmą semestrą reik iškart pervest, ar tik semestro gale, o gal metų ? Yra viskas parašyta www.vu.lt Kai pasirašysi sutartį, per 5 darbo dienas turėsi pervest 500 LT. O iki Rugsėjo 30d. visus likusius tai yra 5188 Lt. Va taip va |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:05:59
| Nuoroda
Eiviltas rašė:
nynia15, aha, aš pas Račą, bet rašiny vis tiek spėjom daugmaž vieni kitus apžiūrėt:D aš vokiečių mokykloj turėjau biški, gal dar liko kas galvoj. o man jau visas noras kažkodėl čia studijuoti mažėja, gaila esamų studijų. per didelė dilema kažkokia Aš manau, kad čia kažkokia klaida arba kažkas nusišnekėjo. Aš nei Prancūzų nei Vokiečių kalbos nesimokiau mokykloj. Juk negali iš karto būti dvi naujos kalbos, o ypač dėl to, kad stojant reikėjo Anglų kalbos egzamino. Na bet jei ką, laužysim liežuvius |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-24
16:14:06
| Nuoroda
mano skypas - ignuzyte |