Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
20:10:44
| Nuoroda
sveiki o gal kas nors zino, kiek siais metais i KMU odontologija bus VF vietu? ir kiek i M? Aciu:) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-24
20:01:26
| Nuoroda
Sveiki! as taip pat vf:) na, o del tos stovyklos.. na tai tikrai butu lb fainai, kiek girdejus apie jas, tai tik geri atsiliepimai.... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-24
20:23:17
| Nuoroda
oi kaip jau laukiu rugsejo.. as ir i KMU odontologija vf o Sokoladini gal gali pasakyt kuriuo nr as istojau? mano balas 19.88 buvo:) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-24
20:32:46
| Nuoroda
jei kas noresit pabendraut/susipazint mano skypas ellee_ |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-27
21:36:43
| Nuoroda
o tai gal kas zinot kaip ten su ta stovykla? :) bus, nebus? kazkaip man ten viskas itartinai nes snd buvom su drauge jau tuos dokumentus nunest (ji istojo i medicinos fakulteta) ir jai dave toki lapuka su visa info apie ta fuxu stovykla.. o man kazkaip ir ne jau net neramu darosi |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-28
19:07:05
| Nuoroda
eina sau kaip gaila... taip norejau ir as tokios stovyklos nu nk atsigriebsim rugsejo 1 |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-29
18:36:37
| Nuoroda
Wiliux rašė:
Kad as zinociau, kur tokia rast O nezinai, kas ten bus? Gal kokiu dokumentu reik? na ta auditorija yra tam paciam pastate kur ir nesei dokumentus maciau nuoroda i ta auditorija ten |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-30
21:53:48
| Nuoroda
as ir i 19 teisingai atsakiau tai matyt busim vienoj grupej |
||
Žinutė parašyta:
2009-09-03
19:56:49
| Nuoroda
Sveiki abiturientai! as jau tuos visus vargus praejus ir db atsikratau visa literatura parduodu Vaidoto Mockaus "Matematikos valstybinio egzamino uzduociu pavyzdziai (su atsakymais)" rusva knygele. kaina 5lt, mokejau apie 14 lt. dar prie sitos galesiu pridet jau isspestu variantu, jei noresit taip pat parduodu Vaidoto Mockaus "Uzduociu skirtu pasirengti matematikos valstybiniam brandos egzaminui , rinkinys" ruzava knygele. Kaina 5lt. Galima ir pasideret.. Dar turiu 10 klases istorijos atlasa "Naujausiu laiku istorijos atlasas" beveik nenaudotas, kaip naujas. kaina 5.5 lt knygyne maciau apie 13 lt
|
||
Žinutė parašyta:
2009-09-03
19:59:13
| Nuoroda
Sveiki abiturientai! as jau tuos visus vargus praejus ir db atsikratau visa literatura parduodu Vaidoto Mockaus "Matematikos valstybinio egzamino uzduociu pavyzdziai (su atsakymais)" rusva knygele. kaina 5lt, mokejau apie 14 lt. dar prie sitos galesiu pridet jau isspestu variantu, jei noresit taip pat parduodu Vaidoto Mockaus "Uzduociu skirtu pasirengti matematikos valstybiniam brandos egzaminui , rinkinys" ruzava knygele. Kaina 5lt. Galima ir pasideret.. Dar turiu 10 klases istorijos atlasa "Naujausiu laiku istorijos atlasas" beveik nenaudotas, kaip naujas. kaina 5.5 lt knygyne maciau apie 13 lt |
||
Žinutė parašyta:
2009-09-03
19:59:56
| Nuoroda
Sveiki abiturientai! as jau tuos visus vargus praejus ir db atsikratau visa literatura parduodu Vaidoto Mockaus "Matematikos valstybinio egzamino uzduociu pavyzdziai (su atsakymais)" rusva knygele. kaina 5lt, mokejau apie 14 lt. dar prie sitos galesiu pridet jau isspestu variantu, jei noresit taip pat parduodu Vaidoto Mockaus "Uzduociu skirtu pasirengti matematikos valstybiniam brandos egzaminui , rinkinys" ruzava knygele. Kaina 5lt. Galima ir pasideret.. Dar turiu 10 klases istorijos atlasa "Naujausiu laiku istorijos atlasas" beveik nenaudotas, kaip naujas. kaina 5.5 lt knygyne maciau apie 13 lt |
||
Žinutė parašyta:
2009-09-24
18:43:07
| Nuoroda
jei kam reik mockaus knyguciu (rusvos ir rozines) papildomai sprest uz lb priimtina kaina tai kreipkites galeciau dar pridet ir kokiu 10 (ar daugiau, nepamenu kiek turiu) bilietu tos rusvos knygutes sprendimu, manau kad tikrai pravers bent man padejo rasykit sms ar skambinkit 867279839 |
||
Žinutė parašyta:
2009-10-26
21:39:44
| Nuoroda
na as mokausi odontologijoj, db pirmam kurse, ir tikrai nepasakyciau kad cia lb sunku ar ka, ar kad visi mokosi tik del prestizo, zinoma yra visokiu kaip ir visur as esu be galo patenkinta ir lb dziaugiuosi, kad cia mokausi kol kas univeras nenuvyle, tikiuosi taip ir toliau bus cia lb daug kas priklauso nuo tavo nusistatymo o renkantis reik manau labiausiai atsizvelgt i tai ko tu nori, o ne i mokymosi metu trukme ir pan visad daug geriau viskas iseina, kai darai su dideliu noru |
||
Žinutė parašyta:
2009-10-26
21:42:12
| Nuoroda
na manau viskas imanoma, nes mano grupej (mokausi odontologija) yra viena grupioke, kuri yra baigusi kolegijoj burnos higiena ir istojo db i odontologija siaip visus pagr dalykus reik jai mokytis, tik visokios filosofijos, anglu ir pan dalykai atkrito |