Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
23:38:59
| Nuoroda
žinokit nėra ten jau taip baisu, taip labai nesureikšminkit to stojamojo ;d |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-02
19:42:31
| Nuoroda
Aš skambinau šitu 85 236 6255 |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-27
19:31:42
| Nuoroda
Sveikučiai būsimi bendramoksliai ;D mano skype: auksine.girl |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-10
00:02:08
| Nuoroda
vu ar vdu - dažnas klausimas jei ne paslaptis, tai kas tokie po pusmečio perėjo į vu? Šiaip šie universitetai gan skirtingi, kiekvienas savaip geras. Tačiau Aš ,kaip VDU studentė, visom penkiom esu už saviškį! |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-13
23:49:00
| Nuoroda
aš (politiką studijuoju VDU) pirmam kurse rašiau tris referatus specialybiniams dalykams: apie demokratiją, vertybinių popierių komisijos veiklą ir antikorupcinę sistemą Lietuvoje. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-15
18:52:42
| Nuoroda
Na, mano referatai tikrai nebuvo kaip konspektai. Be analizės gero pažymio tikrai negausi "Studentas, rašydamas referatą I-II kursuose, turi įgyti pirminių kompiliacijos, Galiu nuraminti, kad rašyti referatus (rašto darbus) nėra taip sunku, netgi įdomu! Tačiau jei tokia mintis vistiek gąsdina, geriau nestoti į politologiją. Juk čia reikia mokėti sklandžiai dėstyti mintis, analizuoti, galų gale rašyti tuos pačius rašto darbus. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-15
19:05:46
| Nuoroda
aš manau, kad VK yra labai gerai. Imsiu gretutines studijas |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-15
21:26:54
| Nuoroda
Jei rašyt tau patinka, tai ir referatai nekels sunkumų |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-15
21:38:53
| Nuoroda
Aš VDU studijuoju politikos mokslus. Taigi, ką galėčiau pasakyti? Dėstytojai tikrai geranoriški ir draugiški, niekad neatsisako padėt ir ką nors papildomai paaiškint, su studentais bendrauja kaip su sau lygiais. Jei domėjaisi, tikriausiai žinai, kad per pirmus du studijų metus reikia išeiti bendrauniversitenius dalykus (šiuolaikinės Lietuvos tapsmas, filosofija ir tt.). Kartu su jais per semestrą būna keli specialybiniai. Taip pat yra galimybė mokytis daugybę užsienio kalbų - kai kurios jų mokamos, kai kurios ne. Gal girdėjai ką nors apie gretutines studijas? Jos nuo šių metų nemokamos! Tikriausiai reiktų įspėti, kad VDU nėra formuojamos grupės, nėra seniūnų. Apie bendrabučius nieko nežinau |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-15
22:59:39
| Nuoroda
Gretutinės studijos sudaro 40 kreditų iš pasirinktos specialybės (teisė, ekonomika, etc.). Baigus gretutines studijas, išduodamas baigtas studijas liudijantis pažymėjimas, kuris yra dvigubos kvalifikacijos pagrindas. Tik nereikia maišyt - tai ne antras bakalauras O dėl bendrabučių. Juos gauti tikrai įmanoma, kitaip ten nieks negyventų. Be to pirmakursiams teikiama pirmenybė. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-17
01:01:20
| Nuoroda
kituose universitetuose tam tikro dalyko studentus suskirsto į grupes po 20-30 žmonių, o VDU to nėra. Per pirmus du metus mokaisi specialybinius + pasirenkamus dalykus, į kuriuos ateina studentai iš įvairių specialybių, įvairių kursų. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-24
16:16:06
| Nuoroda
Lengva "mokytis" tiems, kas nesimoko. Bet kokiam universitete turėt 5 yra nesunku... Jei nori gerų rezultatų, tai ir mokaisi daug - tobulumui ribų nėra. Todėl niekad nesakykit, kad VDU mokytis yra lengva. Tuo labiau, jog nuo kiekvieno žmogaus gabumų įsiminti dėstomą dalyką priklauso kiek laiko dar reiks praleist namie prie knygų.
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-21
22:02:09
| Nuoroda
Baltijos bendrabutis daaug arčiau, per 10min iki PMDF nueitum |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
19:06:11
| Nuoroda