Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-18
21:56:52
| Nuoroda
Sveiki visi, na aš pirmu numeriu rašiau VU istoriją mano KB 19,40, matyt, sunku būtų tikėtis vf vietos, bet viltis miršta paskutine . |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-18
22:10:23
| Nuoroda
vyshni@ rašė:
Stelmis rašė:
Sveiki visi, na aš pirmu numeriu rašiau VU istoriją mano KB 19,40, matyt, sunku būtų tikėtis vf vietos, bet viltis miršta paskutine . Na, as su 19.96 vf tikiuosi, Tikėtis tau jau kaip ir nereikia, vf vieta praktiškai garantuota, bėje taip pat i VU? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-18
23:07:23
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
Taip, arba tu dirbi, arba išvis nedirbi, turi mokėt kokybiškai atlikt darbą ir greitai, nemoki - VISO GERO...čia jau kas akip prisiadaptuoja Tik nelabai matau tiksla adaptuotis prie tokio bukinancio darbo. Isivaizduok zmogu kuris baigia sule ar univera ir dirba maximoj kasoj kokia 10-20 metu. Jei toks zmogus uzsimanytu sokt nuo tilto, man sazine neleistu jo atkalbinet. Na visu pirma sunku buti tiketis, kad kas nors 20 metu isdirbtu maximos kasininke, nes kiek girdejau ten visus priima tik bandomajam laikotarpiui del visiem gerai zinomu priezasciu , bet siaip is tikro dirbri panasu darba visa savo gyvenima baigus univerrsiteta, manau, galetu tik visiskai neturintis jokiu ambiciju zmogus, tikrai netikiu, kad turedamas ryzto bei noro negaletu susirasti ko nors geresnio |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-18
23:24:22
| Nuoroda
Blakstienėlė ;]] rašė:
Mr.Lazy rašė:
Stelmis rašė:
Mr.Lazy rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
Taip, arba tu dirbi, arba išvis nedirbi, turi mokėt kokybiškai atlikt darbą ir greitai, nemoki - VISO GERO...čia jau kas akip prisiadaptuoja Tik nelabai matau tiksla adaptuotis prie tokio bukinancio darbo. Isivaizduok zmogu kuris baigia sule ar univera ir dirba maximoj kasoj kokia 10-20 metu. Jei toks zmogus uzsimanytu sokt nuo tilto, man sazine neleistu jo atkalbinet. Na visu pirma sunku buti tiketis, kad kas nors 20 metu isdirbtu maximos kasininke, nes kiek girdejau ten visus priima tik bandomajam laikotarpiui del visiem gerai zinomu priezasciu , bet siaip is tikro dirbri panasu darba visa savo gyvenima baigus univerrsiteta, manau, galetu tik visiskai neturintis jokiu ambiciju zmogus, tikrai netikiu, kad turedamas ryzto bei noro negaletu susirasti ko nors geresnio Nu as turiu klasioke kuri su manimista A lygiu mokesi, ir mokejo neprasciau uz mane. Jos tevas advokatas. Ji tappat apie teise galvojo. Kai reikejo rinktis egzus parase istos MBE. Buciau anksciau suzinojes buciau gerai papurtes, kad griztu i prota... Bet jau buvo velu. Kai paklausiau kodel taip padare, pasake, kad nenorejo nervu gadint su tuo VBE ir nusprende, jog jai uzteks istot i kokia lievesne soc mokslu specialybe(net nezinojo i kokia).Gavo is istos MBE 10, is lt VBE 100, anglu 82 berods. Butu is istos VBE 90+ gavus stopudovai. Butu i teise istojus. Va tau ir zmogus be ambiciju. Nusprende jog keli menesiai itemptu nervu(o kai dar du VBE laikai, tie nervai vistiek juk itempti), neverti jos ateities. O gaila man jos lyg save pacio. Na, galbūt teisė jos ir netraukė taip jau, tas, kad nervai dėl dėl VBE manau, buvo tik menkas pasiaiškinimas.. na, nzn, visokių gi žmonių yra Žinoma, kad visokių žmonių yra, bet kai jis tikrai gali pasiekti to ko nori ir net nesistengia kažko daryti tai tikrai, švelniai tariant, stebina : ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
19:41:28
| Nuoroda
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
21:57:08
| Nuoroda
visų pirma sveikinu visus būsimus istorijos pirmakursius , linkiu jums geriausių įspudžiū, šiaip jei kam įdomu, ar yra klausimų, visada galit kreiptis į mane, stengsiuosi pagelbėt, nes pats šiais metais baigiau pirmą kursą. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-28
16:06:24
| Nuoroda
orbis rašė:
kaip dėstytojai, bendrikai, kas sunkiausia mokytis, kiek lieka laiko nuo mokslų? šiaip bendrai paėmus situaciją yra pakankamai nebloga, kai kurie dėstytojai labiau sudimono, kiti mažiau, žinoma yra ir kirvių, bent jau man labiausiai įsiminė proistorės dėstytojas Šatas, jo paskaitos švelniai tariant nebuvo pačios laukiamiausios ir įdomiausios, o egzaminas tikrai sunkokas dėl bendrikų tai nežinau, ten tik porą kartų buvau, gero įspūdžio tikrai nepaliko, patarčiau vengti jų, jei įmanoma, o nereikėjo gyventi ten jo dėl paprastos priežąsties, esu Vilnietis. o nuo mokslo laiko lieka kiekvienam skirtingai, jei sieksi aukštesnių rezultatų, natūraliai nukentės tavo laisvas laikas. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-28
17:42:45
| Nuoroda
witiulka rašė:
o ką paturtunet rinktis iš pasirenkamų dalykų? Aš galvoju apie logiką ir psichologijos įvadą Kaip šių dalykų egzai? na, nei logikos nei psichologijos neturėjau, bet šiaip kiek girdėjau kursiokų nuomonę apie šiuos dalykus, tai susidarė įspūdis, kad psichologija yra lengva ir pakankamai įdomu, o logika įdomu, bet egzaminas sunkus, asmeniškai turėjau ekonomiką ir sociologiją, pastaroji labai patiko, šaunus dėstytojas pasitaikė, tai dalį laiko filmus žiūrėjom, aktualiom temom diskutavom, tikrai patariu sociologiją pabandyti, pats šį semestrą turėsiu politologiją, irgi labai įdomios paskaitos, buvau keliose, tai paliko labai gerą įspūdį, tai tiek, tikiuosi kažkiek padėjau. |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-30
12:15:51
| Nuoroda
Hey hey, na va, aš irgi prie japonologų prisijungsiu, yay, tikrai neapsakomas džiaugsmas! |