Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
21:10:51
| Nuoroda
As visiskai pasimeciau |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-01
21:43:51
| Nuoroda
o ta lapa reikia nesti i bet kuri? beto nereikia atestato kopijos? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-01
21:55:51
| Nuoroda
Labai padejai , supratau |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-01
22:09:38
| Nuoroda
Kayen rašė:
Aišku gali mama, ir mokytis į universitetą mamą siūsti gali
O šiaip visa informacija apie čia dominančius klausimus galima rasti čia : www.lamabpo.lt/BP_taisykles_2009.pdf as skaiciau ten ir niekas ten man neaisku, tai ka dabar sunku patarima duot o ne nuorodas metyt? jei nezinai tai geriau isvis patylet. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-01
22:15:56
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
Rubisyta rašė:
Labai padejai , supratau Dabar priimami tik prasymai, o dokumentai neregistuojami. Nuo liepos 9. bus pradeti registruoti dokumentai. Prasyma gali pateikti kartu su dokumentais, tuomet nereikes dukart keliauti i priemimo komisija. Tai padaryti galesi kad ir paskutine diena, t.y. liepos 18 d., taciau patarciau neatidelioti, nes eiles tik auga Tai man paciai reikia parasyti igaliojima ir jis galios nepatvirtintas notaro? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-01
22:36:51
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
Rubisyta rašė:
sokoladinis rašė:
Rubisyta rašė:
Labai padejai , supratau Dabar priimami tik prasymai, o dokumentai neregistuojami. Nuo liepos 9. bus pradeti registruoti dokumentai. Prasyma gali pateikti kartu su dokumentais, tuomet nereikes dukart keliauti i priemimo komisija. Tai padaryti galesi kad ir paskutine diena, t.y. liepos 18 d., taciau patarciau neatidelioti, nes eiles tik auga Tai man paciai reikia parasyti igaliojima ir jis galios nepatvirtintas notaro? Moketi reikia tiems, kieno rekvizitai yra pateikti bendrojo priemimo taisyklese ir priemimo komisijose, t.y. KTU. Gal tu pasiskaityk tas taisykles dar karteli Man ten per sudetinga |