Vartotojo Rubisyta pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-01 21:10:51 | Nuoroda

As visiskai pasimeciau :( prisiskaiciau visur visokiu nesamoniu ir dabar nebezinau :( kur gaut ta prasymo lapa? as nenoriu pildyt internetu nes man tai atrodo nepatikima. Beto jei tarkim as planuoju bandyt stoto i tris univerus tai amn jiems visiems ir reiks moket po 150lt? ar kaip cia? HELP :(((

Žinutė parašyta: 2009-07-01 21:43:51 | Nuoroda

o ta lapa reikia nesti i bet kuri? beto nereikia atestato kopijos?

Žinutė parašyta: 2009-07-01 21:55:51 | Nuoroda

Labai padejai , supratau :) taciau dabar man kyla dar vienas klausimas. Uzpildziu ta lapa su pasirinkaits univerais ir specialybem as ji turiu priduoti viena ar kartu su visais reikalaujamais dokumentais? jei taip ar galiu tai padaryti sia savaite? kazkur skaiciau kad tik nuo liepos 9d priima su atestatais. Ar man reikia pirmiausia priduoti ta prasyma be nieko o poto pateikti atestata ir visa kita? beje jei as turiu isvaziuoti ar gali wisa tai padaryti mama?

Žinutė parašyta: 2009-07-01 22:09:38 | Nuoroda
Kayen rašė:

Aišku gali mama, ir mokytis į universitetą mamą siūsti gali

O šiaip visa informacija apie čia dominančius klausimus galima rasti čia : www.lamabpo.lt/BP_taisykles_2009.pdf

as skaiciau ten ir niekas ten man neaisku, tai ka dabar sunku patarima duot o ne nuorodas metyt? jei nezinai tai geriau isvis patylet.

Žinutė parašyta: 2009-07-01 22:15:56 | Nuoroda
sokoladinis rašė:
Rubisyta rašė:

Labai padejai , supratau :) taciau dabar man kyla dar vienas klausimas. Uzpildziu ta lapa su pasirinkaits univerais ir specialybem as ji turiu priduoti viena ar kartu su visais reikalaujamais dokumentais? jei taip ar galiu tai padaryti sia savaite? kazkur skaiciau kad tik nuo liepos 9d priima su atestatais. Ar man reikia pirmiausia priduoti ta prasyma be nieko o poto pateikti atestata ir visa kita? beje jei as turiu isvaziuoti ar gali wisa tai padaryti mama?

Dabar priimami tik prasymai, o dokumentai neregistuojami. Nuo liepos 9. bus pradeti registruoti dokumentai. Prasyma gali pateikti kartu su dokumentais, tuomet nereikes dukart keliauti i priemimo komisija. Tai padaryti galesi kad ir paskutine diena, t.y. liepos 18 d., taciau patarciau neatidelioti, nes eiles tik auga registruoti dokumentus gali kitas asmuo, taciau tik tuo atveju, jei jis turi rastiska stojanciojo igaliojima, kurio notariskai patvirtinti nereikia

Tai man paciai reikia parasyti igaliojima ir jis galios nepatvirtintas notaro? :O ydomiai... na bet cia tikriausiai daugiau info gali suteikti univero priemimo komisija.. beje tarkim as pasiemu ta prasyma is vdu tai o kam man pervest tuos pinigus, vdu?

Žinutė parašyta: 2009-07-01 22:36:51 | Nuoroda
sokoladinis rašė:
Rubisyta rašė:
sokoladinis rašė:
Rubisyta rašė:

Dabar priimami tik prasymai, o dokumentai neregistuojami. Nuo liepos 9. bus pradeti registruoti dokumentai. Prasyma gali pateikti kartu su dokumentais, tuomet nereikes dukart keliauti i priemimo komisija. Tai padaryti galesi kad ir paskutine diena, t.y. liepos 18 d., taciau patarciau neatidelioti, nes eiles tik auga registruoti dokumentus gali kitas asmuo, taciau tik tuo atveju, jei jis turi rastiska stojanciojo igaliojima, kurio notariskai patvirtinti nereikia

Tai man paciai reikia parasyti igaliojima ir jis galios nepatvirtintas notaro? :O ydomiai... na bet cia tikriausiai daugiau info gali suteikti univero priemimo komisija.. beje tarkim as pasiemu ta prasyma is vdu tai o kam man pervest tuos pinigus, vdu?

Moketi reikia tiems, kieno rekvizitai yra pateikti bendrojo priemimo taisyklese ir priemimo komisijose, t.y. KTU. Gal tu pasiskaityk tas taisykles dar karteli

Man ten per sudetinga :DD