Vartotojo thevainius pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-02 17:47:12 | Nuoroda

o kaip ten del sweikatos apziuros kai akis tikrina? ten jie patys butinai tikrina ar uztektu atnest pazyma is privacios klinikos ? :)

Žinutė parašyta: 2009-07-04 13:50:59 | Nuoroda

gal kas zinot stojant i MRU teise ir policijos weikla pagal koki sawado skirsni tikrina sweikata? as del lazerines akiu korekcijos nepraeiciau 1, ir kaip suprantu 2 skirsnio, bet 3 galeciau praeiti. ar galima ten paprasyt kad yrasytu i siuntima 3ia skilti??  wa del sito as jaudinuosi :

"Nauji priimamieji pareigybėms, išvardintoms sąvado I skiltyje, stojantys mokytis profesijos su priėmimo į pareigūno tarnybą, išvardintą sąvado I ir II skiltyje, perspektyva, po regos aštrumą koreguojančios intervencijos (keratotomija, lazerinė korekcija, lęšiuko pakeitimas ir kt.) pripažįstami netinkamais, neatsižvelgiant į tai, koks regos aštrumas yra po korekcijos.
Naujų priimamųjų pareigybėms, išvardintoms sąvado II ir III skiltyje, stojančių mokytis profesijos su priėmimo į pareigūno tarnybą, išvardintą sąvado III skiltyje, perspektyva, kuriems yra atliktos regos aštrumą koreguojančios intervencijos (keratotomija, lazerinė korekcija, lęšiuko pakeitimas ir kt.), tinkamumas tarnybai vertinamas praėjus 1 metams po šios intervencijos."