Vartotojo JustėV. pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-02 22:35:39 | Nuoroda

Aš irgi viena iš tų, kurie ilgai dvejojo odontologija ar medicina;) visgi odontologija pirmu numeriu parasiau. Manau tai nėra vien krapštymasis po supuvusius dantis ir jų taisymas, juk galima daug kur specializuotis: dirbt chirurginiam, protezavime, su įvairiom naujom technologijom ir panašiai;)

Žinutė parašyta: 2009-07-02 22:55:16 | Nuoroda

Na nežinau, galbūt. Matai turiu šeimoj odontologų, tai žinau,kad ne tik šiaip sugedusius dantukus tvarko:) Netikiu,kad taip jau pasikeitė viskas.

Žinutė parašyta: 2009-07-02 23:13:41 | Nuoroda

Pė es, aš minėdama chirurginį turėjau omeny pvz odontologijos klinikos chirurginį, kur dantukus traukia ir burnoj mini operacijas daro;) ne apie ligoninę gi šneku.

Žinutė parašyta: 2009-07-03 11:54:28 | Nuoroda

VU:) argumentus kodėl į odontologiją ar kodėl į VU?

Žinutė parašyta: 2009-07-03 12:57:27 | Nuoroda

Neapsunkintumėte  į VU seniai svajojau įstot, tik tada galvojau apie mediciną. Gal pasirodys kiek nestiprus argumentas, bet man Vilnius patinka labiau nei Kaunas, aš ten būdama geriau jaučiuosi:) O tokiu profesiniu atžvilgiu esu girdėjus įvairių nuomonių tiek apie KMU,tiek apie VU. Tie,kas mokos VU, sako,kad lb patenkinti ir nenorėtų mokytis KMU, kas mokos KMU - atvirkščiai. Dėl ko odontologija o ne medicina? Aš pati bijau dar 10 metų pasišventimo mokslui, užteko pastarųjų 12. Mano prioritetai kiek kitokie, žinau, kad norėdamas būti geru mediku vėlesniuose kursuose turi naktim gyvent ligoninėj su mintim,kad gal daktaras leis stebėt kokią ekstra operaciją, asistentu pabūt, juk svarbiausia gaut praktikos, kurios paprastai Lietuvoje studentai gauna ne prūdus (tai pasakojo biologijos mokytoja, kurios dukra dabar mokosi KMU 4 kurse jei neklystu). Nesakau,kad odontologai mažai mokos,anaiptol, bet tiesiog mokos trumpiau. Man tai pliusas;) Kitus pliusus apie perspektyvas jau minėjau;)

Žinutė parašyta: 2009-07-03 15:46:52 | Nuoroda

Ačiū,tau irgi:) pats į mediciną ar odontologiją?

Žinutė parašyta: 2009-07-20 22:58:14 | Nuoroda

@voveras

Gal gali suteikti bent trupinėlį informacijos apie rezidentūrą?  Niekur nerandu aiškios informacijos, VU svetainėj vienintelė rezindentūra odontologijos kryptyje - veido ir žandikaulių chirurgija, į kurią priima turint medicinos gydytojo kvalifikacinį laipsnį, o baigus odontologiją kiek mačiau esi gydytojas odontologas, tai čia ne tas pats kaip suprantu

Žinutė parašyta: 2009-07-22 21:52:52 | Nuoroda

@Marozas

Prie pc baliavoji?:D

Labai sveikinu visus įstojusius!!;) Manau nesigailėsim;)) Įdomu dabar su kuo kartu tuos metelius arsim, kolkas dar nedaug prisipažįstančių,turbūt tikrai švenčia;))

Žinutė parašyta: 2009-07-22 23:02:18 | Nuoroda

Nebijokit, yra ir merginų

Žinutė parašyta: 2009-07-27 17:45:37 | Nuoroda

Koks skirtumas kelintu nr, svarbu įstot:))) Mes su drauge šiandien pridavėm dokumentus, tokie smagūs studentai priėmė, jaučiu bus šauni atmosfera studijuojant:)) Tik kažkodėl anglų testuko nereikėjo laikyt, gal žinot kaip į grupes paskirstys? Ir dar vienas klausimėlis, bendrabutyje gyvensit ar butuką nuomosit?:)

Žinutė parašyta: 2009-07-27 20:51:29 | Nuoroda

Aha, kažkokie neaktyvūs mes  iš kokių jūs mergaitės miestų?:)

Žinutė parašyta: 2009-07-27 21:41:52 | Nuoroda

Paaiškins ten viską;)))) laaaabai norėčiau,bet būtent tom dienom seniai suplanavus išvažiuot kitur, kažkaip negalvojau,kad ji taip greit bus;(( šiaip manau verta sudalyvaut.

Žinutė parašyta: 2009-07-27 22:00:40 | Nuoroda

Visai nebloga mintis

Žinutė parašyta: 2009-07-27 23:18:06 | Nuoroda

O iš kur tu jį gavai? Aš turiu iš VU MF svetainės parsisiuntusi, tas pats?

Žinutė parašyta: 2009-07-28 22:17:56 | Nuoroda

Kaip smagu, jau nemažai visai mūsų  Dėl susitikimo vietos manau paliekam spręsti jums, vilniečiams, pasitikėsim:)) Tik tikrai kad reikia tokios,kad lengvai rastume, arba gausit pasitikt kur nors:)

Žinutė parašyta: 2010-01-16 18:11:28 | Nuoroda

Laba diena, mielieji galbūt būsimi kolegos;)) Praeitais metais ir man buvo daug klausimų šiom temom, tai pagalvojau,kad gal būsiu jums kuo naudinga. Esu pirmakursė odontologė VU, va kątik sesija sėkmingai užbaigėm;)) Kas dėl stojimų, tai VU praeitais metais i VF mažiausias 20.12 buvo, o mokamam 19.12. Nepasakysiu, kur geriau, labai jau subjektyvus reikalas, bet pvz dėstytojais tai nesiskundžiu:) kiek pliotkų girdėjau, tai KMU truputį nužmogėję kaikurie, nors pačios sąlygos gal ten ir geresnės. Pavyzdžiui, mes lavonų praktiškai neturim(nu yra toks nabagas sudžiuvęs iš sovietinių laikų),o Kaune sočiai, tai medikai pas mus vargsta, mums, odontologams, dar ne taip aktualu. Dabar mes daug bendrų dalykų mokomės, nuo antro kurso antro pusmečio prasidės praktikiniai užsiėmimai, paskaitos su odontologija susijusios, tai tikimės,kad pagerės gyvenimas:) O pinigėlių tai tikrai daug išeis šį dalyką studijuojant, tą tai garantuoju.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 22:25:54 | Nuoroda

Sveiki!  Kaip smagu pagaliau matyt bent dalį iš jūsų čia, besidžiaugiančius, besidominčius:) Aš antroji kuratorė, Justė. Justina šaunuolė, pasakė pagrindinę informaciją jums, tad kolkas man telieka pasveikint ir taipogi palinkėti gero laiko! Bandysim sukurt bendrą chatą ir sukviest jus, bus paprasčiau bendrauti bei padėt,jei iškils kokių klausimų:) Linkėjimai!

Žinutė parašyta: 2010-07-24 22:58:39 | Nuoroda

Na va, bandom bent jau laikinai burtis visi čia: groups.google.com/group/vu_odontologai_2010  Jei kitose svetainėse užmatot kolegų - kvieskit!:)

Žinutė parašyta: 2011-09-18 11:25:20 | Nuoroda

Sveiki,

Studijuoju VU trečiam kurse. Antro kurso pavasario semestre pirkom instrumentų už 4500Lt, šį semestrą jau už 2500, bet dar reiktų optikos, kuri apie 2000-3000 kainuoja. tai va tokios kainos:) išleisit tikrai daug ir nuolat, nes vis naujų instrumentų prisireikia, o kai pradedi dirbti su pacientais dar ir po porą, nes nespėtum sterilizuot...liūdnos sumos, bet nelabai turim kur dingt;/