Vartotojo vyshni@ pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-02 22:34:43 | Nuoroda

Na, as VU istorija  pirmu numeriu rasiau, nes visada norejau studijuoti istorija  

Žinutė parašyta: 2009-07-15 22:03:59 | Nuoroda

Na, as istorija rasiau pirmu numeriu VU ir tikrai nepergyvenu del to, jog tai neperspektyvu. Kaip ir  daugumu cia teigianciu, manau, viskas priklauso nuo zmogaus, be to, galima daug daugiau pasiekti, kai studijos, veikla yra megstamos. Todel nenoriu saves varginti nepatinkanciomis studijomis ir zadu studijuoti tai, ka visa laika norejau 

Žinutė parašyta: 2009-07-18 20:55:47 | Nuoroda

Stojantys i istorija, koks jusu KB? 

Žinutė parašyta: 2009-07-18 21:32:10 | Nuoroda
Blakstienėlė ;]] rašė:

Aš kadangi taikau į mokamą, tai manasis 12, 78.. o koks tavo?

Mano 19.96, i koki universiteta stoji? 

Žinutė parašyta: 2009-07-18 21:59:47 | Nuoroda
Blakstienėlė ;]] rašė:

Į KU, kaip manai, įstočiau?

Manau, jog turetum istoti

Žinutė parašyta: 2009-07-18 22:00:59 | Nuoroda
Stelmis rašė:

Sveiki visi, na aš pirmu numeriu rašiau VU istoriją mano KB 19,40, matyt, sunku būtų tikėtis vf vietos, bet viltis miršta paskutine .

Na, as su 19.96 vf tikiuosi, 

Žinutė parašyta: 2009-07-18 22:09:25 | Nuoroda

Ačiū už gerus žodžius, nes pati savo jėgom nelabai pasitikiu ;) į mokamą turėtum įstoti, nes kaip suprantu, nėra daug norinčių stoti į istoriją

Žinutė parašyta: 2009-07-18 22:23:58 | Nuoroda
Stelmis rašė:
vyshni@ rašė:
Stelmis rašė:

Sveiki visi, na aš pirmu numeriu rašiau VU istoriją mano KB 19,40, matyt, sunku būtų tikėtis vf vietos, bet viltis miršta paskutine .

Na, as su 19.96 vf tikiuosi, 

Tikėtis tau jau kaip ir nereikia, vf vieta praktiškai garantuota, bėje taip pat i VU? 

Niekada negali žinoti... :) taip, į VU ;)

Žinutė parašyta: 2009-07-18 22:26:42 | Nuoroda
Blakstienėlė ;]] rašė:

Na, kiek žiūrėjau bent KU tai nedaug stoja, ir VDU taip pat :)

tai vat, turetum įstot ;)beje, kodėl renkiesi istorijos studijas? Pastaruoju metu aplinkiniai mane pradėjo graužti, kad istorija labai neperspektyvu, neįsivaizduoju, kaip jiem išaiškint, jog istorija mano pašaukimas ;)

Žinutė parašyta: 2009-07-18 22:36:03 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
vyshni@ rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:

Na, kiek žiūrėjau bent KU tai nedaug stoja, ir VDU taip pat :)

tai vat, turetum įstot ;)beje, kodėl renkiesi istorijos studijas? Pastaruoju metu aplinkiniai mane pradėjo graužti, kad istorija labai neperspektyvu, neįsivaizduoju, kaip jiem išaiškint, jog istorija mano pašaukimas ;)

Siusk juos i visas keturias puses. As bent jau taip daryciau jei atsirastu priestaraujanciu mano pasirinkimui.

Taip ir darau, tik mintyse :D 

Žinutė parašyta: 2009-07-18 22:39:26 | Nuoroda
Blakstienėlė ;]] rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:

Istoriją parašiau ne pirmoj vietoj, bet norėčiau visai įstot į ją, o ką kiti kalba, man visai nesvarbu, man istorija patinka, net lb, tik, kad egzas nlb nusisekė, mokykloj ją lb mėgau :) pirmoj vietoje parašiau žurnalistiką, po to filologiją lt, o vat sekanti sąraše - istorija ;)db kiek gailiuos, jog aukščiau jos neparašiau ;D na, bet kaip bus taip, kur įstosiu ten... ;)

Manęs irgi visi klausia, kam tau ta lt filologija, ir ta istorija, gi neperspektyvu..nesąmonė, jei aš noriu tai studijuoti, tai yra mano reikalas, kdl aš turiu stot ten, kur pasak kitų yra tipo perspektyvu, bet tos studijos manęs nedomina..aš tiesiog nesimokinsiu ten vien dėl diplomo ir perspektyvios spec..

Baisiausia, kai teigiama, jog su istorija nesusirasiu jokio darbo. Net kraujas užverda iš pykčio :D

Žinutė parašyta: 2009-07-18 22:46:30 | Nuoroda

Buūent, svarbiausia, kad darbas būtų megstamas, širdžiai mielas :) 

Žinutė parašyta: 2009-07-22 19:59:36 | Nuoroda

Kas i VU istorija? :D