Vartotojo jurgutis pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-02 23:43:12 | Nuoroda

Nebezinau ar po tiek zinuciu, bus idomu skaityti dar viena pilna liudesio ir nusivylimo.

Bet noriu paliesti meno specialybes pasirinkusiu zmogeliuku padeti.O ji tikrai labai ir labai nepavydetina..

VDA kasmet organizuojami paruosiamieji kursai. (Oficialus kursai su oficialiomis kainomis)Jie zinoma neturi tau grantuoti vietos akademijoje, taciau mus metus ruose tokiems egzaminams kokiu buvo tiketasi. O viena pagrindiniu kompoziciniu uzduociu pakeite likus savaitei iki stojamuju. Ja pakeite ne VDA, ja pakeite Svietimo Ministerija. Likus SAVAITEI!Taip pat tik antrojo semestro gale suzinojome, jog perziuriu nebus. O mes joms irgi ruosemes su atitinkamais darbais -ir sikart be reikalo..Verta pamineti, jog Svietimo Ministerija apjunge keleta skirtingu egzaminu i viena: tarkime nuo siu metu Interejo dizaino, Dizaino ir Kostiumo dizaino specialybes laike bendrus egzaminus.VItrazas ir grafika bei mozaika taip pat.Ar imanoma sulyginti sias specialybes ir sujungti ju egzaminus.Ir tai suzinoti mokslo metu gale..?

Viena ar kita specialybe cia gali net nebegauti finansavimo nei vienam studentui.

Mokslo metu pradzioje as turejau galimybe pretenduoti i 40tuka,o dabar.Dabar jie mums nieko nesako..Dabar galbut i nemokamu vietu 5ketuka..

Jei pasirinkciau pasiimti paskola savo pasirinktai specialybei, tureciau 15metu moketi kiekviena menesi po apytiskliai 300lt.Nenoriu sito akmenio po kaklu..

Nezinau kur detis, nes mano salis, kurioje norejau gyventi, primygtinai veja mane is cia. BEPROTISKAI LIUDNA...ir tiek..

 

Žinutė parašyta: 2009-07-03 20:43:11 | Nuoroda

Nieko nesuprantu tiesa sakant.

Ar gali buti, jog ivertinimas uz kompozicija, kuris buvo irasytas i lamabpo duombaze, buvo aukstesnis nei dabartinis antras...?Ar jis tikrai bendras tuomet..?

Kodel lamabpo panaikinimi atskiru egzaminu ivertinimai (ne tik apie architektura kalbant)?

Žinutė parašyta: 2009-07-03 21:45:17 | Nuoroda

na..lamabpo puslapyje man buvo irasytas ivertinimas uz pirmaja architekturos egzamino dali, ty testa ir kompozicija..o veliau kazkodel paliko tik antra egzamino dali ir ivertinimas ten dabar irasytas mazesnis uz pirmaja dali.

o kazkas minejo jog tai jau galutis rezultatas.tad kaip tai gali buti?

Žinutė parašyta: 2009-07-04 13:32:06 | Nuoroda

na ir tvarkele..tai jie is pradziu suvedineja netikrus balus po to is naujo kazkokius kitus..

o nezinote vda ar vgtu nera iskabinti tiesiog spausdinti sarasai?

ir beje turiu dar viena klausima, tiems kas ne tik i architektura laikete. Ar jums lamabpo puslapyje nepanaikino kai kuriu kitu dailes srities egzaminu, prie kuriu turetu buti ivertinimai?