Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
20:02:12
| Nuoroda
Ar realu tikėtis krepšelio humanitarinių studijų krypty su tokiais rezultatais: Lt 100 Anglų 58 Istorija 65 ir to dalyko, kurio reikia, metinis 9A? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
20:16:46
| Nuoroda
18,86 lyg ir. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
20:20:33
| Nuoroda
Katriu rašė:
silluet, į kokią specialybę stoji? šiaip manau tikrai taip. bent jau pati noriu tuo tikėti. Aš į lietuvių kalbą Patriotė Bet jeigu jau su tokiais balais negausiu krepšelio, tai ką, jis tik 100tukininkams? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
20:24:32
| Nuoroda
Katriu rašė:
aš irgi į lietuvių kalbą, kokiam univere? Taikau į VDU Na, dar rašysiu VU KHF lietuvių kalbą ir reklamą, bet nemanau, jog yra šansų man ten O tu kur? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
20:26:55
| Nuoroda
Katriu rašė:
su anglų žiūriu pavarėm vienodai ;DDD Aha Šiaip tikėjausi daugiau, bet kadangi egzaminas man buvo labai sunkus, džiaugiausi rezultatu Užtat tu istorijoje mane gerokai lenki |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
20:28:18
| Nuoroda
Gal kas tiksliai žinot, kaip su socialinėmis stipendijomis VU? Ar jas moka tik VF studentams, ar ir M? Nes VDU tiksliai žinau, jog ir tiem, ir tiem |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
17:46:15
| Nuoroda
Aš nesuprantu, kodėl visad rašė gimtoji k. ("Kur stoti" irgi rašo taip pat), o staiga paėmė mano rusų k. pažymį, kurios net neturiu? Kodėl tuomet, pvz., stojant į VU lietuvių filologiją ir reklamą rašo 'antroji užsienio kalba metinis', o VDU lietuvių filologiją - 'gimtoji kalba metinis'? O KB ir ten, ir ten vienodi gaunasi, nes paėmė tą kvailą rusų kalbą Gal galit pasakyti, kur reikia eiti rašyti apeliacijos? Ten, kur pildžiau stojimo dokumentus? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
18:04:29
| Nuoroda
Katriu rašė:
cituoju (bet nesu dėl info tikra): "Oi, žmonės, darot tragediją dėl nieko. Na taip, aš irgi norėčiau, kad skaičiuojant mano KB būtų paimtas lietuvių A lygio 10, o ne rusų B lygio 8... Ir šįkart nederėtų kaltinti žmonių, kurie suvedinėjo jūsų balus. Dėl metinio pažymio. Kažkaip taip ten parašyta: "Antrosios užsienio kalbos arba gimtosios kalbos metinis pažymys." Tai va, gimtosios kalbos pažymį ima tik rusams, lenkams ir visiems kitiems, kurių gimtoji kalba nėra lietuvių..." Bet jeigu VDU rašo: 'gimtoji užsienio k.' Nėra jokių suknistų arba
|
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
18:23:12
| Nuoroda
Blogai parašiau, VDU rašo 'gimtoji k.', o ne užsienio Tai jei mano gimtoji k yra lietuvių, kaip jie gali imti rusų/vokiečių ar pan. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
20:48:49
| Nuoroda
Aš patekau |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
11:41:45
| Nuoroda
Labai džiaugiuosi, jog čia patekau, nes mano svajonė buvo lietuvių filologija, o miestas - Kaunas. Net ir M rašiau, jei kartais į VF nepavyktų, bet pavyko
O dėl darbo... Aš bent svajoju dirbti kokioj žurnalo, laikraščio redakcijoj, prisidėti kažkuo prie kūrybos proceso, taisyti tekstus Na, laisvalaikiu pamokytojauti papildomam uždarbiui studento |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
16:13:03
| Nuoroda
Katriu rašė:
aš visus metus galvojau kad čia studijuosiu. visgi tenka palikti gimtą ir mylimą Kauną ir išvažiuoti Vilniun, bet patikėkit manimi, universitetas tikrai puikus, imkit iš studijų maksimumą (MOKYKITĖS KALBŲ). sėkmės Jei tik jėgos leis, būtinai kimbsiu į kalbas. |