Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
21:05:53
| Nuoroda
19,52. taip kad VU vf jau pamirsta man ;> visiem kitiem sekmes VU |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
21:28:31
| Nuoroda
Sveiki busimi teisininkai ;p as jau sarasa taip pat sudariau, pirmoj vietoj VU teise (koks skirtumas niekas juk nedraudzia rasyt nors ir nepakliusiu ten ) 2) VDU TF vf 3) MRU teise ir valdymas ir t.t.. taip kas taikau i VDU TF, jei kas taikot i VDU taip pat brukstelkit man, busim kolegos |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
21:53:14
| Nuoroda
Sveiki, butu gerai kad vaikinu daugiau stotu i VDU , nes ziuriu cia vienos merginos pretenduoja.:D Beje mane irgi sudomino VDU siu metu pasiulyta patrauklia vientisuju teises studiju programa mano balas 19.52 tikiuosi cia istot 2 numeriu i vf nes pirmu rasiau i VU TF |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
22:37:38
| Nuoroda
Sveiki visi:) mano kryptis socialiniai , balas 19.52 butu tikrai idomu suzinot kur bus nubrezta ta linija iki kurios bus duodami krepseliai
|
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
23:08:40
| Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
zizzy rašė:
Sveiki visi:) mano kryptis socialiniai , balas 19.52 butu tikrai idomu suzinot kur bus nubrezta ta linija iki kurios bus duodami krepseliai
Man atrodo įstosi į VU VF Mano 19,34, socialiniai (teisė) Kaffeeklatch mano teise taip pat )) bet VU vf tikrai nepasiekiemas jau man tikrai zmones i vf gali taikyt virs 19.52 i VU manau as mastau apie VDU, ten turetu but idomu net studijuot nuo 2 kurso viskas anglu kalba |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
23:48:17
| Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
zizzy rašė:
Kaffeeklatch rašė:
zizzy rašė:
Man atrodo įstosi į VU VF Mano 19,34, socialiniai (teisė) Kaffeeklatch mano teise taip pat )) bet VU vf tikrai nepasiekiemas jau man tikrai zmones i vf gali taikyt virs 19.52 i VU manau as mastau apie VDU, ten turetu but idomu net studijuot nuo 2 kurso viskas anglu kalba Na nelaidok dar VU, o jei MRU antru numeriu rašei, papulsi ten VF duodu šimtą procentų Apie VDU net nekalbu tiesa pasakius 1 nr rasysiu VU o 2 nr VDU vf .. pas mane MRU tik 4 vietoj lieka |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-05
23:54:59
| Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
zizzy rašė:
Kaffeeklatch rašė:
zizzy rašė:
Kaffeeklatch rašė:
zizzy rašė:
Man atrodo įstosi į VU VF Mano 19,34, socialiniai (teisė) Kaffeeklatch mano teise taip pat )) bet VU vf tikrai nepasiekiemas jau man tikrai zmones i vf gali taikyt virs 19.52 i VU manau as mastau apie VDU, ten turetu but idomu net studijuot nuo 2 kurso viskas anglu kalba Na nelaidok dar VU, o jei MRU antru numeriu rašei, papulsi ten VF duodu šimtą procentų Apie VDU net nekalbu tiesa pasakius 1 nr rasysiu VU o 2 nr VDU vf .. pas mane MRU tik 4 vietoj lieka Bliamba, tu 19,52 turi.. Jei negauni VU VF, gyvenime nebesakysiu, kad nors kažkiek išmanau apie krepšelį apie krepseli ir as ne mazai ismanau taip kad mielu noriu su tavim susilazinciau, cia ir dabar del VU vf teises su mano balu |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
00:01:18
| Nuoroda
uzeini i VU foruma , visi zmones kaip zmones, ateinu i VDU, kaip kokie kaimieciai..blyn "apipiso" ir t.t... damn..o as cia 2 nr noriu stot... ;/ kagi del norimu studiju ir zmoniu kulturos elementarios nebuvima teks pakesti... |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
00:03:05
| Nuoroda
nuisance rašė:
Rašysiu VDU teisę 3 ar 4 nr...nežinau ar šitą ar MRU teisę auksčiau rašyt... nes į pirmus savo nr patekt mažai šansų o į šitus jau realesni.. Nuisance, tavo super auksti baliukai, i VU vf turetu pakakti tau. koks tavo kon.balas?
|
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
13:12:11
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
zizzy rašė:
uzeini i VU foruma , visi zmones kaip zmones, ateinu i VDU, kaip kokie kaimieciai..blyn "apipiso" ir t.t... damn..o as cia 2 nr noriu stot... ;/ kagi del norimu studiju ir zmoniu kulturos elementarios nebuvima teks pakesti... Tipo pati nesikeikiXD Zema kultura butu tada jei mes cia vienas kita siuntinetume, o tas "apipiso" tik paivairinimui. Taip kad nevaidink cia melynkraujes aristokrates.;) Bet argi taip ir nera? :P o kur pats planuoji stot? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
13:22:55
| Nuoroda
as irgi uzmeciau aki i sia spec. bet kazkaip nko gero joje sau neradau..tai mano sarase ji yra kazkur...7 vietoj )) o visiem kitiem sekmes |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
13:27:29
| Nuoroda
Mr.Tū rašė:
O tai tau, kiek būsimų kolegų ;D Šiaip būtų puiku, jei Jūs visi įstotumėt į VU, tuomet man likų laisvas kelias į MRU ;D o Tai tavo svajone nebuvo kaip ir visu pirma VU? :Dp o paskui tik MRu ir t.t ;~ |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
13:35:24
| Nuoroda
VU teise. rasau pirmu nr nes visada tai buvo mano svajone VDU teise . nes zinau kad cia tikrai istosiu. ir pliusa dideli turi nuo 2 ar 3 kurso anglu kalba gali pasirinkt studijas. Be to idomu turetu but mokintis cia MRU teise. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
13:40:03
| Nuoroda
Mr.Tū rašė:
zizzy rašė:
uzeini i VU foruma , visi zmones kaip zmones, ateinu i VDU, kaip kokie kaimieciai..blyn "apipiso" ir t.t... damn..o as cia 2 nr noriu stot... ;/ kagi del norimu studiju ir zmoniu kulturos elementarios nebuvima teks pakesti... Pastebėjau ir aš tą paį ;D Na bet, kaip pradedi jau studijuoti, atsirenki savo draugus, ir tuos "kaimiečius" palieki užnugary :> agam, as irgi noreciau i vln labiau bet kadangi renkuos studiju programa ne miesta pirmu prioritetu tai nesvarbu man kur studint, o pabaigus niekas ir nevercia cia pasilikt, gali tiesiai i sostine saut ar kur kitur ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
13:43:55
| Nuoroda
Mr.Tū rašė:
zizzy rašė:
Mr.Tū rašė:
O tai tau, kiek būsimų kolegų ;D Šiaip būtų puiku, jei Jūs visi įstotumėt į VU, tuomet man likų laisvas kelias į MRU ;D o Tai tavo svajone nebuvo kaip ir visu pirma VU? :Dp o paskui tik MRu ir t.t ;~ Na iš pradžių galvojau apie VU, bet nežinau kodėl, bet manęs ten netraukia :] MRU tai visai norėčiau, na ne visai, o tikrai ten norėčiau ;D Savaitės pabaigoje žadu važiuoti koreguoti prašymą, tai gal netyčia įtrauksiu VU, dar reikia labai rimtai apmąstyti viską. O kaip pas tave su svajonėm? ;D mano kaip ir visu buvo svajone VU, bet veliau supratau kad nera cia ko pergyvent gerai bus ir kitas univeras ;D svarbu tik tai ka nori studint ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
14:16:06
| Nuoroda
o koks tovo kon. balas MR. Tū ? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
14:24:02
| Nuoroda
nuisance rašė:
zizzy rašė:
nuisance rašė:
Rašysiu VDU teisę 3 ar 4 nr...nežinau ar šitą ar MRU teisę auksčiau rašyt... nes į pirmus savo nr patekt mažai šansų o į šitus jau realesni.. Nuisance, tavo super auksti baliukai, i VU vf turetu pakakti tau. koks tavo kon.balas?
Mano kb 19,62... nežinau ar tiek pakaks kad į Vu teisės vf patekt...Ir tu ten pat pirmu nr taikai? Bet aš per daug nepergyvenu jei neįstosiu...bus gerai ir Vdu nors į Kauną nlb noriu, bet Vdu tikrai geriau nei Mru man atrodo... jei as tureciau tavo balus , tada tikrai neabejociau kad yra daug sansu i VU vf patekt ;] bet kadangi taip nera tai as taikau labiau i VDU, nes MRU tik bakalaura rankoj pabaiges laikysi, o VDU, net visa magistra ;] Bet sakau tau yra daug sansu i VU , nenukabink nosies |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
14:40:34
| Nuoroda
nuisance rašė:
zizzy rašė:
nuisance rašė:
zizzy rašė:
nuisance rašė:
Mano kb 19,62... nežinau ar tiek pakaks kad į Vu teisės vf patekt...Ir tu ten pat pirmu nr taikai? Bet aš per daug nepergyvenu jei neįstosiu...bus gerai ir Vdu nors į Kauną nlb noriu, bet Vdu tikrai geriau nei Mru man atrodo... jei as tureciau tavo balus , tada tikrai neabejociau kad yra daug sansu i VU vf patekt ;] bet kadangi taip nera tai as taikau labiau i VDU, nes MRU tik bakalaura rankoj pabaiges laikysi, o VDU, net visa magistra ;] Bet sakau tau yra daug sansu i VU , nenukabink nosies Tai koks tavo kb kad jau taip visiškai viltį praradus į Vu? Na taip tai ir pagrindas dėl ko Vdu geriau nei Mru... Na pamatysim po dviejų savaičių kur kas įlįs nes sunku prognozuot dabar ką.. :) Dėkui bet nosies aš ir nenukabinęs ne tragedija juk kad ir į tą Vu nepatekt ir Vdu manau tikrai puikus universitetas.. Nu pateksi tu i ta VU, galim lazintis ;D ;P mano 19,52. pernai salygos man buvo palankesnes, buciau patekus i VU dalinai f, tai kas tie 500 lt ;D bet siemet kita sistema.kiti metai kiti ratai xd |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
14:42:55
| Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Baikit, žmonės, abu jūs įstosit ten. Vienas turi 19,6+, kita 19,5+. Tikrai pateksit, juk neateis visi su 20+ patikek manim ateis as nzn kaip realiai noreciau su tavim SUSILAZINT bet dar neapsisprendziau is ko, nes reikia sugalvot ka galeciau gauti naudingo ;D hihi |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-06
22:13:27
| Nuoroda
hm, na nuo zmogaus priklauso manau, vieniem idomiau kalt baudziamaji kodeksa, kitam analizuot rinka, ir t.t )) sunku pasakyt kas idomiau
o debesy koks tavo balas? |