Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
19:39:07
| Nuoroda
Sveiki visi, neaiškūs tipeliai (t.y. būsimos kolegos) pagalvojau, irgi noriu patrepsėt teisininkų forume, jei neduok Dieve, nepavyktų įstot Hrrr - šiandien prastovėjau pustrečios valandos eilėje su savo atestatu, tai jau verčiau būtų verta : ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
19:50:00
| Nuoroda
rašiau pirmu į čia, antru į vdu teisę ir dar pačiame horizonte vdu teisę mokamą : ) kb 19.84. trepsiu trepsiu ; ) kodėl man kyla keistas jausmas, jog esi iš alytaus? keistos vizisijos man tikriausiai pakenkė pritroškę priėmimo komisijos koridoriai, brrr )) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
22:11:25
| Nuoroda
edita, aš į tavo profilį dar nepažiūrėjau apskritai, bet kažkur anksčiau kažką užsiminei apie Alytaus kolegiją ir įstrigo : ) o dėl stojimų - baimė kyla, kai pamatai tokius žmonės kaip knysliukas (t.y. virš 20) ir galvoji, ar būsi už tuos 500 iš vu ir 250 iš vdu (kol kas) geresnis. Juk žmonės ir nerašo teisės, jei išlaiko tik apie 50 balų visus, vadinasi, visi murkdomės tam pačiam balų katale ))) šiandien grupelė žmonių eilėje labai linksmai diskutavo, jog neabejoja, kad įstos. vieno, nugirdau, balas buvo apie 12. o žmonės laimingi ir ramūs )))) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-15
22:21:19
| Nuoroda
sveikinu - alytuje, pagrindinėje priėmimo komisijoje, eilės nutyso per koridorių ir dar dvi laiptines šiaip visai patogu - pasėdėt ant šaltų laiptų, 2:30 h (mano variantu) sienas pabrūžint... smagumėlis, nėra ką sakyt |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-19
14:19:59
| Nuoroda
dievinu anime tiesa, dėl egzaminų šį pusmetį beveik nustojau domėtis, kas savaitę peržiūriu tik kokią seriją kurio nors anime dabar dar labiau traukia vilnius dėl tų peržiūrų liko trys dienos.... beje, ar pastebėjot, kad vasara pabaisiškai greit eina? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
17:38:14
| Nuoroda
įstojau... visi įstojom!!! aš taip džiaugiuosi dėl visų mūsų užkariausim vu ))) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
17:43:19
| Nuoroda
Raminta, skype realist917 |