Vartotojo Karolis 09 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-12 00:19:11 | Nuoroda

Sveiki,

Gal yra žinančių, ar būtų įmanoma įstoti į, kaip pvz, KU ar kokį kitą universitetą su ~11 balų į mokamą vietą neakivaizdinėse studijose?

 

Žinutė parašyta: 2009-08-10 13:15:52 | Nuoroda

Totali nesamonė, galiu pasakyt. Padaviau prašymą į tris mokyklas, visur būčiau per pagrindinį priėmimą į nemokamą vietą patekęs, bet apsišoviau ir prašymo nepadaviau tada. Dabar žiūrėjau, kad vietų laisvų dar ir daugiau, nei iš viso reikalinga buvo, pavyzdžiui, 80 prašymų paduotų į 180 laisvų vietų, ir kaip galėjo taip nutikt, kad neįstojau aš ten?? Nejau visi per pakartotinį su 20.00 balu stojot??

Žinutė parašyta: 2009-08-10 13:22:33 | Nuoroda
jauniklis rašė:
Karolis 09 rašė:

Totali nesamonė, galiu pasakyt. Padaviau prašymą į tris mokyklas, visur būčiau per pagrindinį priėmimą į nemokamą vietą patekęs, bet apsišoviau ir prašymo nepadaviau tada. Dabar žiūrėjau, kad vietų laisvų dar ir daugiau, nei iš viso reikalinga buvo, pavyzdžiui, 80 prašymų paduotų į 180 laisvų vietų, ir kaip galėjo taip nutikt, kad neįstojau aš ten?? Nejau visi per pakartotinį su 20.00 balu stojot??

 nereikia tik kaltu ieshkot. pats kazka apsiziurejai

 Bet ar tu supranti, kad tai visai nelogiška. Jeigu laisvų vietų dar ir liko po pakartotinio priėmimo, kaip buvo galima neįstot? O dar ir balas daugiau, nei pakankamas.

Įstojot kas nors į VF iš tokių, kurie M dokumentus pridavėt?

Žinutė parašyta: 2009-08-10 13:39:42 | Nuoroda

VU KHF - verslo informatika;

KTU - informatika;

VDU - verslo ir taikomoji informatika

 

Jeigu įstojot dabar per pakartotinį priėmimą kas nors į VF, parašykit su kokiu balu. Dėkui.

Žinutė parašyta: 2010-01-26 16:39:51 | Nuoroda

Sveiki ir sveikos ;) ,

Radau internete šaunų dalyką, kuriuo nusprendžiau pasidalinti su kitais šio forumo dalyviais. ;)

Puslapyje www.6x.lt galima iš tokio puslapio interneto adreso, kaip jūsų-svetainė.mylivepage.com, jūsų-svetainė.hostingas.in, jūsų-svetainė.blogas.lt ir panašiai, pasidaryti daug trumpesnį adresą jūsų-svetainė.6x.lt .

Ir kas geriausia, toks adreso sutrumpinimas visiškai NIEKO nekainuoja, sistemoje yra gausu kitokių funkcijų, tokių, kaip lankomumo statistika be skaitliukų ir panašiai. :)

Be to, sistema naują subdomeną aktyvuoja realiu laiku, todėl visiškai nereikia laukti. Tereikia užsiregistruoti ir jau galima susitrumpinti savo adresą. ;)

Manau, kad tai aktualu visoms ir visiems, kurie turi savo interneto svetaines/blog'us ir kurie pavargo nuo ilgo savo interneto adreso.

Adreso trumpinimo puslapis: www.6x.lt

Žinutė parašyta: 2010-06-17 12:40:27 | Nuoroda

Laba diena.
Norėčiau pasiteirauti keliais klausimais, galbūt atsiras žinančių...
Aš vidurinę mokyklą pabaigiau pernai, įstojau į universitetą. Šiemet nutariau persilaikyti kelis egzaminus ir bandyti stoti dar kartą.
1. Kadangi baigiau ne šiemet, o pernai, kokia tvarka man reikia pateikti prašymą ir dokumentus dėl stojimo į universitetus? Ar mano duomenys bus suvesti į sistemą ar teks pačiam vykti į aukštąją mokyklą kaip pernai?
2. Ar galiu stoti į kitą universitetą neatsisakęs vietos savąjame (už mokslą moku)?
Būčiau labai dėkingas už atsakytus klausimus.

Su pagarba,
Karolis B. 

Žinutė parašyta: 2010-07-24 16:21:58 | Nuoroda

Sveiki,

Ar mokindamasis dabar universitete mokamoj vietoj ir šiemet įstojęs į kolegiją VF vietą ištęstinių studijų, galėsiu pretenduoti į nemokamą vietą universitete, kai visus po 2 metų surotuos?

Žinau, kad krepšelis duodamas tik vienas, bet teko girdėti, kad galima iš viso gauti vieną krepšelį universitete ir kitą kolegijoje. Nesu tikras ar šios žinios tikslios, tiesiog kažką atsiminiau iš pokalbių su kitais studentais.

Kitas dalykas, juk po dviejų metų rotacijos, krepšelį gauni ne iš valstybės, o "atimi" iš kito studento, kurio vidurkis didesnis?

Gal žino kas kaip yra iš tikro? Dabar galvoju ar imt papildomai tas nemokamas studijas kolegijoj ar laukt ir rizikuot, kad gausiu nemokamą vietą universitete, tačiau teks kolegijos atsisakyt.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 17:52:17 | Nuoroda
Martinuxx rašė:

Studijuodamas kolegijoje po 2 metų negalėsi pereiti į universitetą.Manau šitas sakinys atsakys tau į visus papildomus klausimus.


 

 Į universitetą aš pereit nenoriu, aš ir taip universitete mokausi. Klausimas buvo ar galima turint krepšelį kolegijoje ir ten mokantis, po dviejų metų universitete gauti nemokamą vietą (po 2m rotacijos). 

Žinutė parašyta: 2010-07-24 18:38:55 | Nuoroda

Ne nu visai, žmonės, KADA SKAITYT IŠMOKSIT? Kaip tokie kaip Jūs gali mokytis aukštojo mokslo, kad net skaityt lietuviškai nemokat?

Marti, paprašyk mamos, kad perskaitytų, nes, kaip matau, pats lietuviškai skaityt nemoki. Blem, dukart parašiau ir vistiek neperskaitančių yra. Aš apšalęs. 

Žinutė parašyta: 2010-07-24 18:48:27 | Nuoroda

MOKAUSI UNIVERSITETE MOKAMOJE VIETOJE (VNF). PABAIGIAU PIRMĄ KURSĄ. PERSILAIKIAU BRANDOS EGZAMINUS. ŠIAIS METAIS STOJAU Į DAR KARTĄ, NEATSISAKĘS VIETOS UNIVERSITETE. 
ŠIAIS METAIS ĮSTOJAU Į VF VIETĄ KOLEGIJOJE IŠTĘSTINĖM STUDIJOM. 

KAIP ŽINOMA, UNIVERSITETUOSE PO DVIEJŲ METŲ VYKSTA ROTACIJA, PER KURIĄ STUDENTAI, STUDIJUOJANTYS VNF VIETOJE, GALI PEREITI Į VF.

TAIGI, KLAUSIMAS TOKS (LABAI ATIDŽIAI PASKAITYK, MARTI): 

AR GALĖSIU PRETENDUOTI Į TĄ NEMOKAMĄ VIETĄ (PO ANTRO KURSO, PER ROTACIJĄ) UNIVERSITETE, KURIAME DABAR MOKAUSI, JEIGU TURĖSIU VF VIETĄ KOLEGIJOJE, KURIOJE ŠIEMET ŽADU PRADĖTI STUDIJUOT. KOLEGIJOJE BUS MANO ANTRA SPECIALYBĖ.