Vartotojo saturnija pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-12 15:32:12 | Nuoroda

Sveiki visi esami ir busimi LVA studentai As taip pat jungiuosi prie jusu burio, kadangi planuoju stoti i vet. medicina. Tik vat vasara atejo, darbo nera, ka veikti taip pat nera, tai ieskau baigusiu vet. madicinos pirma kursa studentu, kurie galetu pasakyti ka veike pirmuosius metus. Ta prasme ka mokinosi, gal galima suzinoti kokia informacoja turejo ismokti, nusprendziau ir man reikia jau is anksto kazka pasiskaitineti, visvien nera ka veikti

Žinutė parašyta: 2009-07-12 15:45:28 | Nuoroda

Sveiki, iskilo man neaiskumu, gal kas galetu paaiskinti Ketinu stoti i biomedicinos sriti, taciau vienom universitete mano KB 18,42 o kitame 18,62. Nors krepseli gauti man nedaug galimybiu, bet visvien kartais pasvajoju apie ji Tad jeigu skirtant krepselius ji gauti man sukliudytu ta desimtoji dalis butu labai apmaudu...

Noreciau suzinoti kaip bus ziurima i ta KB skirstant krepselius jeigu jis gaunasi toks skirtingas? Nes pavizdziui as pirmu numeriu noreciau rasyti ta specialybe, kur gaunasi 18,42

Is kart atsiprasau jeigu jau buvo apie tai kalbeta

Žinutė parašyta: 2009-07-12 16:07:29 | Nuoroda
sokoladinis rašė:
saturnija rašė:

Sveiki, iskilo man neaiskumu, gal kas galetu paaiskinti Ketinu stoti i biomedicinos sriti, taciau vienom universitete mano KB 18,42 o kitame 18,62. Nors krepseli gauti man nedaug galimybiu, bet visvien kartais pasvajoju apie ji Tad jeigu skirtant krepselius ji gauti man sukliudytu ta desimtoji dalis butu labai apmaudu...

Noreciau suzinoti kaip bus ziurima i ta KB skirstant krepselius jeigu jis gaunasi toks skirtingas? Nes pavizdziui as pirmu numeriu noreciau rasyti ta specialybe, kur gaunasi 18,42

Is kart atsiprasau jeigu jau buvo apie tai kalbeta

Studijos.lt skaiciuokle grybauja, tad savo KB gali pasiskaiciouti su situo daiktu:
www.studijos.lt/busimiems_studentams/dienorastis/99/0/Konkursinio-balo-skaiciuokle-2009

Tavo KB vienodas i abi specialybes, tikrai. Su tokiu balu, mano manymu, krepseli tikrai gausi, klausimas tik ar istosi i norima studiju programa. I KMU medicina turetu uztekti, i KMU farmacija jau sunkiau, i odontologija - labai sunku. I VU sansai panasus, tik vos vos prastesi. Siaip rasyk prioriteto tvarka tuos savo pageidavimus ir viskas. Turetum istoti ten kur nori.

Dekui uz atsakyma, jau truputi nusiraminau .Pasimeciau visai, nebezianu kur stoti, reikia per si nakti apsispresti - ryt dokumentus vezu. Taciau i KMU ar VU kazin ar stosiu greiciausiai i LVA...

Žinutė parašyta: 2009-07-12 16:17:23 | Nuoroda

Kad i LVA istosiu tai zinau, nustebciau jeigu neistociau, taciau tas velnio nestas ir pamestas krepselis nervus tampo...

O del gyvuliuku, tai galetu likti ir hobis, bet kitose srityse arba nepavesiu mokslo, net metkes ziauriai nemegtu arba baigus medicna tektu dirbti su bobulytem ir nesibaigenciom ju problemom

Žinutė parašyta: 2009-07-12 18:18:54 | Nuoroda
sokoladinis rašė:
saturnija rašė:

Kad i LVA istosiu tai zinau, nustebciau jeigu neistociau, taciau tas velnio nestas ir pamestas krepselis nervus tampo...

O del gyvuliuku, tai galetu likti ir hobis, bet kitose srityse arba nepavesiu mokslo, net metkes ziauriai nemegtu arba baigus medicna tektu dirbti su bobulytem ir nesibaigenciom ju problemom

Hobis? Juk is to galima labai gerai gyventi

Jo, del medicinos tavo poziuris tikrai sveikas

Gausi tu ta krepseli, juk tavo VBE vidurkis apie 75, taip? Nesijaudink!

Na is sito gyventi gerai galima nebent uzsienija, Lietuva dar tokio lygio nepasiekus

Kuria prasme ,,sveikas"? Medicinoje save isivaizduociau nebent ortopedjoje, kitos sritys perdaug atsiduoda farmacija arba per mazai sriciu zinau

Na mano VBE truputi zemesnis 71. Egzai gavosi tokie: metke 47 (laikiau siaipsau), chemija 59 (pasirodo stresas ir nesigaudymas laike daro savo) ,lietuviu 84, bio 94

Žinutė parašyta: 2009-07-12 18:26:59 | Nuoroda

Na as turejau galimyge klausytis keleta paskaitu LVA destutoju, tai patrikek tada neidomu, kai nespeji sugaudyti informacijos ir nezinai apie ka kalba, o kartojant ta pacia informacija geriau isimenama

Ne, mano KB nepaslaptis 18,42, bent jau pagal sitame puslapyje esancia skaiciuokle

Žinutė parašyta: 2009-07-12 18:46:13 | Nuoroda

Na knygas galima nusipirkti is biblioteku pasimti ar bent jau internete pasikaitineti

Bent jau temas einamas pirmame kurse paskykit, negi reiks man ,,Parduota vasra" visa vasara skaityti?

Žinutė parašyta: 2009-07-12 23:05:25 | Nuoroda
sokoladinis @ wellness institute rašė:
saturnija rašė:

Na is sito gyventi gerai galima nebent uzsienija, Lietuva dar tokio lygio nepasiekus

Kuria prasme ,,sveikas"? Medicinoje save isivaizduociau nebent ortopedjoje, kitos sritys perdaug atsiduoda farmacija arba per mazai sriciu zinau

Na mano VBE truputi zemesnis 71. Egzai gavosi tokie: metke 47 (laikiau siaipsau), chemija 59 (pasirodo stresas ir nesigaudymas laike daro savo) ,lietuviu 84, bio 94

Lietuvoje jau visai neblogas lygis o kol baigsi - dar pakils bent jau Vilniuje yra geru veterinariniu kliniku

Turejau omeny, kad gerai, jog nenori matuoti spaudimo bobutems

Bio 94, che 59 ir ltu 84 vidurkis, atsizvelgiant i reiksmingumo koeficientus, yra 82.75 geras vidurkis, tik va matematikos metinis tau viska gadina - 7A?

Jap matkes metinis 7A, bet kokiu atveju stojant i LVA matkes metinio nereikia - reikia anglu metinio, kuris irgi 7A, visai nusimokiau...

Žinutė parašyta: 2009-07-12 23:10:34 | Nuoroda
medicusveterinarius rašė:

Taigi,pirmas pusmetis:ląstelės biologija (citologija) ,anatomija,analizinė chemija,lotynų k.,specialybės kalba,pasirenkamasis dalykas.

Knygas galit nusipirkti tik vetinfo leidyklėlėj,bet chemija,ląstelės biologiją tik iš konspektų mokėmės,beje,jų turiu laaabai daug,tai jei kam reiks kreipkitės,negaila gi fuxiukams bus duot.

Didelis dekui uz temas, pradesim mokytis, gal ir iki LVA nuleksiu knygu paieskoti tame knyginelyja. O konspektai manau tikrai praverstu