Vartotojo Akiduobe pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-30 13:49:01 | Nuoroda

butų nuomos kainos dabar aišku kad kyla, kol sulekia studentai nauji. pataria daug kas kolkas pagyvent bendrike, ir buto ieškotis kokį lapkritį, tada jau bus pamažėjęs antplūdis nuomų, tad ir kainos mažės. ;) o šiaip- ir aš į filologus reklamerius :)

Žinutė parašyta: 2011-07-13 21:59:07 | Nuoroda

Sveika,baigiau čia antrą kursą:) klausk,kas įdomu:)

Žinutė parašyta: 2011-07-13 22:01:50 | Nuoroda

Kas dėl praktikos,tai ketvirto kurso antras semestras yra prvaloma praktika įmonėse visoms specialybėms;)

Žinutė parašyta: 2011-07-13 22:04:44 | Nuoroda

Matai,kaip yra. Kur geriau,mažai kas gali pasakyt,nes daugumai netenka mokytis abiejuose. Bet šiaip,aš pasirinkau Kauną ir tikrai nesigailiu:) diplomą gausi tos pačios įstaigos,stipendijų ir panašių reikalų tvarka nesiskirs,o šiaip KHF jaukiau-bendruomenė mažesnė,žmonių srautai ne tokie milžiniški,daug daugiau galimybių susibendrauti:) be to,patogu,kad viskas vienoje vietoje (nežinau tiksliai kaip VU,bet pvz KTU tai būna paskaitos per dieną keliuose skirtinguose fakultetuose,ir bastaisi po miestą..;D )

Žinutė parašyta: 2011-07-13 22:07:11 | Nuoroda

Bėda ta,kad vadybininkais paskutiniais metais ėjo visi,kas netingėjo,ir pusė jų nežinojo,kas tai iš esmės yra-rinkosi dėl prestižinio pavadinimo. Šiaip jau vadybos studijos yra be galo abstrakčios.

Žinutė parašyta: 2011-07-17 19:55:21 | Nuoroda

Maždaug aiškesnės yra tokios specialybės kaip, pvz., kultūros vadyba. Bet apskritai vadyba yra be galo paltus reikalas. Jei reikės vadybininko, pvz., statybų bendrovėje, jie mieliau pasirinks turintį žinių įmonės sferoje, o ne tik vadyboje kaipo tokioje. ;)

Žinutė parašyta: 2011-08-14 14:27:44 | Nuoroda

Su nuobodumu žinote kaip. Jeigu įstojote ten, kur norėjote (kaip aš) - nenuobodu. Aišku, visokių dėstytojų yra, tobulų studijų turbūt niekur nerasim, bet absokiuti dauguma - puiki. Buvo labai bjaurus seneliukas pirmame kurse, bet dabar, kai žiūrėjau jūsų tvarkaraštį, jis jums jau išimtas. O šiaip, gerų mokslų :) jei kažko konkrečiau norit klaust, parašykit į el. paštą man :) :)

Žinutė parašyta: 2011-08-14 14:30:34 | Nuoroda
Deimuska:) rašė:

Aš ir į čia įstojau,tikiuosi nepasigailėsiu   turėčiau pora klausimų  ar sunku mokintis?ar patinka?kaip dėstytojai?bendrakursiai?

Sunkumas tai hm. Yra ką veikti, už gražias akis pažymiai nerašomi, bet kas stengiasi, tikrai gauna gerus balus :) nėra taip, kad kristume kaip lapai nuo krūvio :D

Dėstytojų yra įvairių, bet dauguma - puikūs. Konkrečiom pavardėm paskayčiau daugiau :D o bendrakursĖS (mer vaikinų neturim, kituose kursuose yra) - smagios, draugiškos merginos, aišku, ne šimtas procentų, bet gana, kad į studijas eičiau su šypsena :)