Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
12:14:07
| Nuoroda
Sveiki, mano balai VU Politikos moksluose 20,1, Ekonomikoje 20,3 :] |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
12:21:11
| Nuoroda
Sveiki, visad svajojau įstoti į TSPMI, ir nors nelabai kiti kas tikėjo, taip pakankamai objektyviai manau, kad įstosiu. Mano balas 20,1. Tačiau yra tokia situacija, kad turiu galimybę mokytis užsienyje, t.y. Anglijoje, Politics and Economics, pliusas tas, kad platesnis kursas, nes ekonomika ir politika yra labai susijusios sritys, didesnės pasirinkimo galimybės magistrantūrai ir šiaip, manau visi privalumus užsienyje žinot. Universitetas yra geras, maždaug top20, kai tuo tarpu ten jų yra ryškiai virš šimto. Tai vat, klausiu protingų ir juolab nepiktų žmonių, kurių, pastebėjau, čia pilna(;D), nuomonės. Gal žinot kokių studentų, nepatenkintų TSPMI ir išvažiavusių studijuoti panašią sritį užsienyje? Arba dar geriau, studentų, jau baigusių studijas, susijusias su politika, galimybes Lietuvoje? Ir dar, kai nuneši dokumentus universitetui, tai poto gali dar išsibraukti iš sąrašų, ar ne? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
12:36:29
| Nuoroda
Muuuu rašė:
black_sheep rašė:
[...] Mano balas 20,1.
[...] Gal žinot kokių studentų, nepatenkintų TSPMI ir išvažiavusių studijuoti panašią sritį užsienyje? Arba dar geriau, studentų, jau baigusių studijas, susijusias su politika, galimybes Lietuvoje? Ir dar, kai nuneši dokumentus universitetui, tai poto gali dar išsibraukti iš sąrašų, ar ne? Šaunu, sveikinu Tokių studentų nežinau, kurie būtų išvažiavę studijuoti į užsienį dėl to, kad yra nepatenkinti TSPMI. Pažįstu du žmones, kurie teigia, jog mokslai čia be galo įdomūs ir nė už ką nesirinktų kitos specialybės, jei dabar atsuktų laiką atgal. Gali išsibraukti. Dėkui! (: |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
16:21:01
| Nuoroda
Sveiki draugai, įstojau! (: Na bet nežinau, ar mokysiuos |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
16:48:15
| Nuoroda
Only_Happy rašė:
Ir aš apturėsiu malonumą su jumis mokytis... Įstojau į nuolatines vf su 20,06... Tiesa, kaip galima sužinoti, kelintu numeriu? Man ir labai įdomu! kai sužinosi, parašyk čia. Gali būti, kad mes šalia stovim, nes aš 0,04 aukščiau, mano 20,1 ) |