Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-21
15:39:27
| Nuoroda
viktep rašė:
as pati ilgai blaskiausi tarp odontologijos ir medicinos, bet dabar kazkodel laaabai dziaugiuosi pasirinkusi odont.;) su kuo kalbejau sake gerai padariau. beje,siam forume yra kas dar odontologija ruosiasi studijuoti kaune? man toks itarimas, kad as cia viena. tikiuosi po rytojaus atsiras dar bent keli... ;D Aš aš aš ruošiuos Jei tik priims :D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-21
17:11:53
| Nuoroda
voveras rašė:
sokoladinis rašė:
@voveras Kiek man zinoma, KMU visose studiju programose, t.y. ir odontologijoje ir medicinoje, ikiklinikiniai dalykai studijuojami ciklais, tiesa? Tavo manymu, sis budas yra pranasesnis ar nusileidzia mokymuisi sesijomis? Ir kokie butu tamstos argumentai? Ir dar noreciau suzinoti kaip vertini KMU studiju kokybe - dabar sutiktum moketi uz tas studijas, kurias "gavai"? Blemba,buvau prirases kokius tris lapus ir neissisiunte. kaip pyyyyyktaaaaaaa... Medicinoje dabar yra probleminis mokymasis, nebera ciklu. o Odontologijoje iki patalogines anatomijos egzo bus ciklai,po to pasibaigs ir bus tokie pusmeciai. manau,kad ciklai tikrai gerai. nesusigruda visi dalykai i viena kruva, nereikia per sesijas psichuoti ir nuo vieno dalyko sokti prie kito,trecio,penkto,uztenka mokytis viena. KMU studiju kokybe labai auksto lygio. jei rimtai ir objektyviai, tai ji net aukstesne uz kai kurias ES salis. uz tas studijas dabar mokeciau,manes nesustabdytu mintys del pinigu. gaila,kad issitryne visas tas mano postas. jei idomu,tai klauskit, jis buvo apie KMU pliusus prie VU (objektyvius,,o ne nuogirdas). taip pat apie tai,kaip VU varo ant KMU ir apie tai,kaip KMU visai nevaro ant VU :D:D ir dar apie tai,kaip as turejau istoti i VU odontologija,bet man mistiskai dingo papildomi,saziningai uzdirbti balai ir apie miestu skirtumus,nes Vilniu as gerai pazistu ir myliu laaabai. tai,jei tik idomu,nes dabar jau neperasinesiu dar karto Man labai įdomu :} Pati visad norėjau į VU, bet vis dėlto pirmoj vietoj parašiau KMU ir dabar galvoju, ar gerai padariau |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
11:43:17
| Nuoroda
Žiūrėkit, turiu klausimą:) lamabpo.lt parašyta, kad dokumentai stojant registruojami nuo liepos 24d., o KMU tinklapy - nuo 23d. Tai kaip vis dėlto yra, gali skirtis dienos universitetuose?:) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
12:07:03
| Nuoroda
Sveiki, kursiokai (kaip keistai skamba:D) Aš irgi viena laimingųjų |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
12:08:33
| Nuoroda
geluk rašė:
KRLNA rašė:
Sveiki, būsimieji odontologai malonu susipažinti. Ar džiaugiatės, kad čia pakliuvote? ar visi rašėte šią spec pirmu numeriu prašymuose? na bent jau aš tai taip, rašiau pirmu numeriu todel savaime aišku, kad laaaabai džiaugiuosi ;D Aš taip pat pirmu rašiau |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
19:51:37
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
KMU odontologija 727 pirmosios KB - 21.30
del lyciu santykio esu teisus tik su ta salyga, jei nesklydau skaiciuodamas skaiciavau pagal vardu galunes Galima sužinot, kokiu numeriu įstojau? :} Bus kažkur prie galo, bet įdomu vistiek |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-24
11:13:16
| Nuoroda
Kas į KMU OF įstojot, galit ir man rašyt (skype - citrynkaa) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-24
11:38:46
| Nuoroda
Kas įstoję, neturit ką veikt ir norit susipažint, rašykit (skype - citrynkaa) :) |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-11
16:01:59
| Nuoroda
Gal žinot, kada bus aišku dėl bendrabučių KMU? |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-18
10:57:14
| Nuoroda
Klausykit, o jūs visi žadar į tą posėdį važiuot? :) |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-25
18:14:36
| Nuoroda
Yra dar neturinčių su kuo važiuot į tą mini stovyklą? Nes aš svarstau, ar verta važiuot su savo mašina ar reikia prašytis pas ką nors |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:37:32
| Nuoroda
Vytaaas rašė:
nezinot ar imanomas dalykas apsikeisti studiju metu vietom medicina su odontologija? Įmanoma, jei yra norinčių keistis arba jei yra laisvų vietų. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
15:39:58
| Nuoroda
Čia kažkas sakė, kad odontologai krikštynų nedaro. Netiesa, preitais metais buvo suorganizuotos O kaip šiemet, bus matyt. |