Vartotojo SobieskiUoga pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-01-04 18:17:34 | Nuoroda

kolkas nlb daug laikančių;) aš laikysiu,pirmakalbė.dar normaliai ruoštis taip ir nepradėjau;D duoda mokytoja užduočių papildomai ir tiek. a tu ruošies ką nors?;-)

Žinutė parašyta: 2010-01-06 16:40:53 | Nuoroda

šeip kalbėjimo tai mažiausiai bijau,labiau reik gramatiką kartotis,ypač visus tuos laikus nes pamiršus jau;) o skaitymas iš vienos pusės atrodo turėtų būt lengviausia,bet kai ten reikia iš kelių teiginių vieną išrinkt,o atrodo visi jie tinka,tai tada sunku būna;D žodžiu yra dar laiko,reik pasistenkt pasimokyt ;-) be to gerai kai yra toks dalykas-bandomieji,daug ką parodys ;-)

Žinutė parašyta: 2010-01-06 22:16:07 | Nuoroda

hm,man rodos tokie klausimai kaip-ar išlaikysiu,kaip išlaikysiu,tai mane aplankydavo prieš kokius metus,o dabar jau kažkaip tai pergyventa.dabar kaip tik,as netgi laukiu visu tu iskaitu ir egzu;D rimtai,juk kuo greiciau ateis,praeis ir viskas bus ok;-) tereikia suprasti,kad cia toks naturalus dalykas ;-) be to,jei sulej neblogai sekas,tai neturetum bijot kad neislaikysi.juk per tuos 12 metu isidejai kazka i galva ;-)

Žinutė parašyta: 2010-01-25 13:39:16 | Nuoroda

Laba,aš planuoju ateity kažką su turizmu veikt;] tik dar neapsisprendžiu ar stot i KU turizmą ( nes visgi į universitetą norisi) ar tiesiog baigti istoriją ar užsienio kalbą ( paskui vistiek manau išeitų turizmo srity dirbt).Yra Vilniuj tarptautinis turizmo verslas VU TVM,bet ten matiekos reik,o man su matieka prastai...:) o šeip jei kas nors iš studijuojančių turizma galėtų parašyt ką nors,tai būtų neblogai ;-))

Žinutė parašyta: 2010-01-25 13:43:13 | Nuoroda

1.KU rekreacija ir turizmas,2.VPU taikomoji istorija...daugiau nesugalvoju;}

Žinutė parašyta: 2010-01-25 18:38:53 | Nuoroda

Pagal mane tai nesvarbu kiek tu metiniam turesi,svarbu kad A lygis,o uz tai ir prideda viena bala.Nu aisku teigiamas turi but:)

Žinutė parašyta: 2010-01-25 18:57:01 | Nuoroda

Man atrodo galetum istot.Aisku priklauso i kuri unika,bet seip i filologijas nlb auksti balai buna.Tik dar patariu pagalvot kas bus jei istosi,nes reiks ta antra kalba studijuot,o kai nesimokius jos pora metu taii gali buti sudetinga ;)

Žinutė parašyta: 2010-03-02 14:42:33 | Nuoroda

Pritariu,pasipasakokit savo patirti kas studijuoja sia spec;] as zadu pirmu nr rasyt;) nors kaunas daug arciau,bet nenoriu i kauna;D

Žinutė parašyta: 2010-06-28 12:20:34 | Nuoroda

Na pas mane ši programa kolkas yra trečioje vietoje įrašyta ;] dar priklausys kokie vokiečių egzo rezultatati bus;D o šeip,kai buvo parašyta vokiečių filologija ir kita užsienio kalba,tai galvojau gal bus galima rinktis iš tų išvardintų,ar čia būtent švedų kalbą mokytis reiks? nes norėčiau prancūzų...;-))) kelintu nr tu šią programą įrašei? ;-)

Žinutė parašyta: 2010-06-28 19:50:06 | Nuoroda

Vergissmeinnicht

tiesą sakant aš tik todėl ir parašiau šią programą,nes dvi kalbas mokais ;-) labai gaila,kad ne prancūzų...o tu dar rašei vokiečių filologiją (paprastą)?;-) šeip lamabpo.lt rodo,kad dar tik 54 žmonės ją pasirinko (vf ir vnf) taip kad visko gali būt,jog nesusidarys grupė.arba gali visus ir priimt;D

iMiami

kadangi nauja programa,tai gal ir su anglų priimtų...o kodėl tu į anglų filologiją nestoji?;-)

Žinutė parašyta: 2010-06-28 20:26:47 | Nuoroda

nu čia joa,daug kas rašo šitą tik kaip atsarginį variantą,o dėl balų tai nemanau,kad aukšti bus. vokiečių filologijos tikrai neaukšti būna,pvz palyginus su tom pačiom lyginamosiom Azijos studijom;D beje,japonologija pas mane irgi įrašyta ( šeip susisuko galva ir įrašiau;D) a tu iš tų Azijos studijų kokias įrašei?:)

Žinutė parašyta: 2010-06-28 21:19:17 | Nuoroda

jo jo,tai kad lietuvių egzas labiausiai lemia stojimo balą tai leeempa;]] aš pvz tikiuos iš vokiečių daugiau taškų surinkt,nei iš lietuvių ;-)) manau,kad vokiečių man gana gerai sekas,vis dėl to nuo antros klasės mokaus;o ;-) tik dar negaliu apsispręst ar neužknistų tą vokiečių kalbą studint ;-) a kaip tau? ilgai mokais? kas egze sunkiausia buvo? ;-) man tai tas leseverstehen,kur reikejo atsakyme pilną sakinį ar žodžių junginius parašyt...ten jau pripjoviau;D

Žinutė parašyta: 2010-06-29 18:28:45 | Nuoroda

žinai,taip gal gražiai skamba,kad nuo antros klasės mokaus,toks vaizdas,kad aš jau turėčiau vokiškai taip pat kaip ir tikri vokiečiai šnekėt;D bet taip toli gražu nėra;) pamenu,iki kokios 5-6kl gana sunkiai man ta vokiečių kalba sekės,nesuprasdavau nieko,atrodydavo,kad nesąmoninga ta jų kalba yra;D bet paskui pradėjo sektis...joa,teko olimpiadoj sudalyvaut,bet tik rajoninėj;) tu ir gal dalyvavai?:) beje,gal ketini savo ateity su turizmu siet,ar šeip kitas kultūras įdomu pažint? ;-))

Žinutė parašyta: 2010-06-30 17:34:11 | Nuoroda

pritariu...apskritai,aš norėčiau ateity daug šalių aplankyt ir būtų labai gerai,jeigu darbas būtų kažkiek su tuo susijęs ;-)

Žinutė parašyta: 2010-07-01 11:57:52 | Nuoroda

baikit bajerius,jeigu bus vienodi balai tikrai neteiks pirmenybės tam,kuris prašymą užpildė anksčiau.tada priims pagal kitus kriterijus (tiksliai nžn pagal kokius,kažkur skaičiau,bet nepamenu) :}

Žinutė parašyta: 2010-07-02 15:54:05 | Nuoroda

void

tavo žodžiuose yra dalis tiesos,bet nereikėtų čia kitų įžeidinėti ir nevykėliais vadinti ;-) žodž,kuklumu nepasižymi;D

Žinutė parašyta: 2010-07-12 21:02:13 | Nuoroda

žiauriai patenkinta ;-))) pagaliau viskas!

Žinutė parašyta: 2010-07-22 09:56:35 | Nuoroda

Pas mane irgi pirmoj vietoj ši programa ;-))

Žinutė parašyta: 2010-07-24 00:05:47 | Nuoroda

aš ir čia! sveiki,grupiokai;D

Žinutė parašyta: 2010-07-24 00:07:53 | Nuoroda

Kultūros istorija ir antropologija vu ;-))