Vartotojo Melodija pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-23 14:11:11 | Nuoroda

Istojau i vadyba ir verslo administravima, istestines studijos.  Gal dar cia tokiu yra?

Žinutė parašyta: 2009-07-23 14:14:57 | Nuoroda

As cia stojau i istestines studijas, gal yra busimu bendramoksliu? 

Žinutė parašyta: 2009-07-24 11:28:08 | Nuoroda

Mane nerimas kankina, dar nemaciau nei vieno studento, kuris butu istojes i istestines, nejaugi teks vienai buti :D

Žinutė parašyta: 2009-07-30 16:43:40 | Nuoroda

Kadangi as istestinese, tai man paskaitos bus sestadieniais, tai su dienininkais nelabai susitiksiu. Man bus taip pat kaip buvo visada neakivaizdinese studijose, ir ne 6 metus kaip sake, o 5 aciu dievui (clap) O idomu kada bus paskaitu tvarkarasciai? Rugpjucio pabaigoj, o gal anksciau jau buna?

Žinutė parašyta: 2009-08-01 13:55:02 | Nuoroda

Pati norejau, o mane labai vilioja tie sestadieniai, plius ne kiekviena is eiles ten reikia eiti. :D O be to istojau i vf ir dar galesiu dirbti pilnu etatu, tai dar ziurek ir prisitaupyt kazka galesiu :D Tik tiek, kad siais metais mane labai gasdino tie 6eri metai, taciau ir tas dalykas man pasiseke, dar siais metais neigyvendins tos idejos, liks tie patys 5 metai. Nu zodziu dziaugiuosi asmeniskai :D Tik tiek, jog zinau, kad mano grupej yra 27 zmones, o nei vienas is ju dar neislindo i interneto sviesa  Tai vis dar dairausi ir dairausi :D O jus dziaugiates istoje i sia specialybe? Pati as labiau norejau i ekonomika, bet i finansuojama su matematikos 45 nelabai prileido

Žinutė parašyta: 2009-08-05 20:00:45 | Nuoroda

Kiek zinau tai taip, sestadieniais, ir tai ne kiekviena reikia eiti :) O del specialybes manau ne viska ji lemia, labai daug kas priklauso nuo pacio zmogaus kiek tu pasieksi ir ka turesi ;)