Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
14:11:11
| Nuoroda
Istojau i vadyba ir verslo administravima, istestines studijos. Gal dar cia tokiu yra? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
14:14:57
| Nuoroda
As cia stojau i istestines studijas, gal yra busimu bendramoksliu? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-24
11:28:08
| Nuoroda
Mane nerimas kankina, dar nemaciau nei vieno studento, kuris butu istojes i istestines, nejaugi teks vienai buti |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-30
16:43:40
| Nuoroda
Kadangi as istestinese, tai man paskaitos bus sestadieniais, tai su dienininkais nelabai susitiksiu. Man bus taip pat kaip buvo visada neakivaizdinese studijose, ir ne 6 metus kaip sake, o 5 aciu dievui (clap) O idomu kada bus paskaitu tvarkarasciai? Rugpjucio pabaigoj, o gal anksciau jau buna? |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-01
13:55:02
| Nuoroda
Pati norejau, o mane labai vilioja tie sestadieniai, plius ne kiekviena is eiles ten reikia eiti. O be to istojau i vf ir dar galesiu dirbti pilnu etatu, tai dar ziurek ir prisitaupyt kazka galesiu Tik tiek, kad siais metais mane labai gasdino tie 6eri metai, taciau ir tas dalykas man pasiseke, dar siais metais neigyvendins tos idejos, liks tie patys 5 metai. Nu zodziu dziaugiuosi asmeniskai Tik tiek, jog zinau, kad mano grupej yra 27 zmones, o nei vienas is ju dar neislindo i interneto sviesa Tai vis dar dairausi ir dairausi O jus dziaugiates istoje i sia specialybe? Pati as labiau norejau i ekonomika, bet i finansuojama su matematikos 45 nelabai prileido |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-05
20:00:45
| Nuoroda
Kiek zinau tai taip, sestadieniais, ir tai ne kiekviena reikia eiti O del specialybes manau ne viska ji lemia, labai daug kas priklauso nuo pacio zmogaus kiek tu pasieksi ir ka turesi |