Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
14:39:51
| Nuoroda
Sveiki As irgi istojau i kulturos vadyba,nemokama. Balas buvo 17,32. Tikiuosi turesim ir kelis berniokus-grupiokus |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-24
17:14:08
| Nuoroda
Sveikos,
Taip mes turesim net 5 bachuriukus.Tikekimes,kad jie bus saunus.Taip pat mum pasiseke,nes priduodant dokumentus nereikia laukti zveriskos eiles,kuria laukia ekonomistai ir verslo vadybininkai.Sutaupom laiko Todel drasiai iskart leiskites zemyn ir laukite ten,jus pakvies O del fuxu stovyklos jie kas ka suzinosit butinai praneskit Beja,ant iejimo duru yra iskabinti sarasai kelintu numeriu istojote |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-24
17:15:10
| Nuoroda
viktorijaa.m rašė:
Sveikos merginos, nors labai gaila, kad tik merginos:)) As esu Viktorija ir taip pat cia istojau, mano balas 17,32, patekau i vf tai del to ir labai dziaugiaus, nes labiau norejau i vgtu kurybines industrijas:) As dar labai dziaugiuos, kad fakultetas senamiesti, gera aplinka, pati esu kauniete ir galiu pasakyti, kad senamiestis po biski gyveja, per mokslo metus dar geriau bus:) Salia VDA, tad aplinkui menininkai,teigiami zmones, del to labai smagu:) Jei reiks kokios pagalbos ar ka, tai sakykit, ka galesiu meginsiu padet:)
O geras ! As irgi labaiu norejau i kurybines industrijas,bet nepavyko.Sutapimas,nes mano balas irgi toks pat
|
||
Žinutė parašyta:
2009-07-24
20:08:32
| Nuoroda
Tai turbut visi dar dokumentu pridavimu susirupine,o del fuxu dar negalvoja.O nezinai nuo kada galima registruotis? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-24
20:57:36
| Nuoroda
As palnuoju Su Monika,kuri irgi istojo |