Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
15:59:43
| Nuoroda
Sveiki, as taip pat istojau i ekonomika |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
16:03:15
| Nuoroda
Sveiki, as taip pat istojau i ekonomika |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
16:23:12
| Nuoroda
Sveiki, idomu butu suzinoti kur planuojate gyventi istojusieji arba galvojantys kad pateksit i vakarini? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-25
18:10:14
| Nuoroda
as taip i esu garantuota kad i vakarini pakliusiu, bet kaip pradejau galvoti tai labai daug pliusu tame radau dar ypac pakalbejus su VU studentais, taip kad labai nepergyvenkit jei kas nori pabendrauti tai mano one: [email protected] |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-25
19:18:39
| Nuoroda
Vichy* rašė:
lunite rašė:
as taip i esu garantuota kad i vakarini pakliusiu, bet kaip pradejau galvoti tai labai daug pliusu tame radau dar ypac pakalbejus su VU studentais, taip kad labai nepergyvenkit jei kas nori pabendrauti tai mano one: [email protected] nu ir pasidalink kokie tie pliusai nes as irgi turbut i vakarini, ir kremtuosi del to labai.. nu as galvoju bent jau pradzioj eiti i bendrabuti jeigu ji gausiu..tai ryte kai visi stoves eileje prie dusu as galesiu miegoti, paskuj dauguma juk isejs o as netrukdomai galesiu mokytis ir valgyti pasidaryti... bus ramybe, nu bent jau as tajp manau |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-25
22:40:21
| Nuoroda
PanevezioArmada rašė:
lunite rašė:
Vichy* rašė:
lunite rašė:
as taip i esu garantuota kad i vakarini pakliusiu, bet kaip pradejau galvoti tai labai daug pliusu tame radau dar ypac pakalbejus su VU studentais, taip kad labai nepergyvenkit jei kas nori pabendrauti tai mano one: [email protected] nu ir pasidalink kokie tie pliusai nes as irgi turbut i vakarini, ir kremtuosi del to labai.. nu as galvoju bent jau pradzioj eiti i bendrabuti jeigu ji gausiu..tai ryte kai visi stoves eileje prie dusu as galesiu miegoti, paskuj dauguma juk isejs o as netrukdomai galesiu mokytis ir valgyti pasidaryti... bus ramybe, nu bent jau as tajp manau O kaip del pacios studiju kokybes, ir kelinta prasideda paskaitos kada baigiasi? sake paskaitos ir destytojai absoliuciai tie patys, o paskaitos buna nuo 6 iki 21,15, kartais jei speja ta pati kursa isejt kaip ir dieniniai tai paleidzia 20,30...vakariniam yra ismestos paskaitos kuriu visai nereikia tokiu kaip kuno kultura, o kursas visas tas pats |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-25
22:48:22
| Nuoroda
anksciau buvo, bet panasiu paskaitu kaip ji, kurios net nereikalingos zodziu visa programa nuo A iki Z visa ta pati |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-27
21:40:31
| Nuoroda
o kas vaziuoja i pirma? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-30
14:55:02
| Nuoroda
as taip pat noreciau pabendrauti, mano skype: lunite1990 |