Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-24
16:39:11
| Nuoroda
Sveiki, mielieji! Uzsukusi cionais ne nemaniau, kad sirdis prades taip dungset! Gal kiek poetiska, bet suprantama gi... 2008 metais as laksciau i foruma panasiu pavadinimu ir ieskojau vis nauju ziniu apie busima savo mokymosi istaiga - KMU. Pirmiausia, noriu jus pasveikinti!!! Ura! Isgersiu uz jus alaus Tikiuosi dauguma jusu atmausit i fuxu stovykla. Beje, anglu testas bus vien is gramatikos. Pagal suriktu tasku skaiciu, kaip jau ir kazkas rase, skirstys i grupes. Sudaromi 1,2,3 srautai. 1 - laikomas moksliuku. Noretusi pasakyti "gandai", bet panasiai ir yra. As jame, taciau tai jokia katastrofa. Juk yra dar du Daug as nenoriu rasyti, visgi antras kursas ir taip nosi ne ten ikisau vedama smalsumo. Jei kas, skype: kalnas.melynas Dar karta sveikinimai! Ir daug kantrybes... pamatysit... cia ne tik gero buta, bet ir daug *sh* |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-24
16:55:49
| Nuoroda
Zinoma. Visi uzsiregistrave tam tikra diena ir val. susirenka paskirtoje vietoje, sulipa i autobusus, jau speje apzvelgti savo kolegas, ir mauna i stovyklos vieta prie ezero. Smulkiai aprasyti nesinori, nes nebebus smalsu tiems, kurie vaziuos. Apskritai, stovykloje vyks uzsiemimai, bendravimas, vakarelis, kuri surengsite patys net neprasomi. Is visos dusios patariu vaziuoti. Kodel? Todel, kad izenges i KMU rugsejo pirmaja ar kokia kita diena, tu jau matysi daug pazistamu veidu, jie tau sypsosis, turesi, kam pasakyti "labas, kaip tau sekasi? O kur cia eiti?" As esu viena is padejeju organizuojant stovykla. Bus smagu. :} As tai laukiu |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-24
17:08:14
| Nuoroda
Jei neuzmirsiu, informacija paskelbsiu cionais. Taciau, kaip visad, viskas bus surasyta www.kmusa.lt : ) Beje, siulau jums visiems susikurti bendra KMU pirmakursiu '09 skype chata. Man atrodo, snd mane jau pakviete i kazka panasaus, bet, vis delto, pasvarstykit |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-24
17:19:12
| Nuoroda
Visko buna. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-24
23:52:30
| Nuoroda
Kuomet bus pakankamai kontaktu surinksim juos i viena chata. Tad nestabdykit |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-28
21:52:37
| Nuoroda
Nesiojamas ar ne, bet kompiuterius pasistenkit visi turet. Dauguma konspektu bus pasidalijami kompiuteriu pagalba. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-28
21:53:04
| Nuoroda
Beje, ar jau susidare chat'as? |