Vartotojo Rytė pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-24 18:57:55 | Nuoroda

mane tokia bėda taip pat kankina. bet man blogiau. Aš noriu i kita universiteta.

Žinutė parašyta: 2009-07-24 19:01:40 | Nuoroda

Sv eika. Mano situacija tokia pati kaip ir tavo. Tik aš įstojau i valstybės finansuojama. Todėl taip pat bijau prarasti tai ka jau turiu. taigi jeigu kas galite patarkite. prašau. aš noriu klaipėdos universitetą.

Žinutė parašyta: 2009-07-24 19:09:06 | Nuoroda

pinigus reikia sumokėti banke. ir atsinešti kvitą kad sumokėjai. reikia atestato, jo priedo. paso arba asmens tapatybės kortelės( ka turi). atsinešk 3 fotonuotraukas. vienuose universitetuose reikia 1 o kituose net 3. taigi geriau apsidrausti. jei nori gauti bendrabutį reikia iš tėvų darbovietės 3 paskutinių mėnesių pajamų (algos) toks a4 formato popierius, žodžiu nieka ypatinga. dar reikia gyvenamosios vietos deklaracijos, ir šeimos sudėties. deklaracija ir šeimos sudėtį gausi tik savo miesto ar kaimo savivaldybėje. Nėra už ka už išsamią informaciją. tikiuosi padėjau.

Žinutė parašyta: 2009-07-24 19:13:28 | Nuoroda

na tu ir kvailas (a) kaip galima tokių elementarių dalykų nežinot. Patariu paklaust savo močiutės ir ta daugiau žino. nėra už ką. arba kokio penktoko. jis tikrai žino. ne taip kaip tu

Žinutė parašyta: 2009-07-30 20:48:28 | Nuoroda

Sveiki. Aš įsojau į vpu matematiką ir infirmatiką. kas dar ten įstojote parašykit