Vartotojo MOST1267 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-24 21:35:34 | Nuoroda

Sveiki visi!

Visu pirma sveikinu visus istojusius!  Tikiuosi gerai sutarsime tarpusavy ir sudarysime stipria komanda

Tarp kitko siandien buvau Kaune pridaviau dokumentus jeigu kas nezinot tai su savim tureti reikia: 1asmens tapatybes kortele arba pasa  2atestato originala  3dvi nuotraukas  4(vaikinams) sauktinio liudijimas(originalas) turesit uzpildyt keleta anketu del studento pazymejimo ir bendrabucio

Siaip tai ten tik vienas bendrabutis prie pat LKKA  5aukstis namas langai plastikiniai visi kambariai 18kvm pastato bukle nera fantastiska bet zmones gyvena   yra internetas budetoja sake kad laisvu vietu nebuna taigi erdves neperdaugiausiai telikai saldytuvai.. viska reikia veztis savo

Biblioteka taip pat cia pat yra keletas senu kompu skaitykloje literatura tai pagrinde aie sporta 

kas del sporto tai krepsinio sale pakankamai gera parketas tvarkingas yra svieslente tik lankai nepergiausi daugiau niekur nebuvau taigi pasakyt negaliu

butu idomu pabendraut kazkiek susipazint iki studiju esu is Vilniaus mano skype: most1267  beje kazka domino minimalus balai tai visa informacija cia:http://bp.lamabpo.lt/bp/bpapp_main.html sekmes!