Vartotojo Ramzas pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-24 20:55:11 | Nuoroda

As taip pat istojau... Gal atsiras zmoniu is Siauliu istojusiu i sia specialybe? 

Žinutė parašyta: 2009-07-25 15:58:24 | Nuoroda

Sveiki. Busimas pirmakursis busiu Statybos Valdyme. Gal kas noretu nuomotis buta 1 kambario, arba gal kam reikia kambarioko. Esu Siaulietis turiu auto... Jei kas turi pasiulymu skype: Ramzas16 

Žinutė parašyta: 2009-07-25 17:40:27 | Nuoroda

Sveikuciai. Esu Siaulietis( turiu automobili).Busimas VGTU Statybos Fakultete pirmakursis. Noreciau susirasti kambarioka( vaikinas ar mergina nesvarbu) buto nuomai. Geriausias variantas butu 1 kambario butas, gyvenant dviese, Zirmunuose ar Antakalnyje, svarbiausia netoli Sauletekio. Taip pat zmogus turi buti tvarkingas.... Jei turi kas kokiu pasiulymu, kad reikia kambarioko taip pat rasykite. Jei susidomejot mano skype: Ramzas16  , arba i email

Žinutė parašyta: 2009-07-25 18:12:34 | Nuoroda

Sveikuciai. Esu Siaulietis( turiu automobili).Busimas VGTU Statybos Fakultete pirmakursis. Noreciau susirasti kambarioka( vaikinas ar mergina nesvarbu) buto nuomai. Geriausias variantas butu 1 kambario butas, gyvenant dviese, Zirmunuose ar Antakalnyje, svarbiausia netoli Sauletekio. Taip pat zmogus turi buti tvarkingas.... Jei turi kas kokiu pasiulymu, kad reikia kambarioko taip pat rasykite. Jei susidomejot mano skype: Ramzas16 , arba i email