Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-25
16:37:23
| Nuoroda
Sveiki na, ne pirmakurse esu. Ekonomikoj jau antrus metus busiu :] bet jei turit kokiu klausimu, galit klausit - pasakysiu, ka zinosiu. Arba parasyt mail'a ([email protected]) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-25
19:08:23
| Nuoroda
Svfeiki padesiu Eiviltui atsakinet i jusu klausimus ;D pasakysiu viska, ka zinau :] [email protected] |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-25
22:47:04
| Nuoroda
lunite rašė:
PanevezioArmada rašė:
lunite rašė:
Vichy* rašė:
lunite rašė:
as taip i esu garantuota kad i vakarini pakliusiu, bet kaip pradejau galvoti tai labai daug pliusu tame radau dar ypac pakalbejus su VU studentais, taip kad labai nepergyvenkit jei kas nori pabendrauti tai mano one: [email protected] nu ir pasidalink kokie tie pliusai nes as irgi turbut i vakarini, ir kremtuosi del to labai.. nu as galvoju bent jau pradzioj eiti i bendrabuti jeigu ji gausiu..tai ryte kai visi stoves eileje prie dusu as galesiu miegoti, paskuj dauguma juk isejs o as netrukdomai galesiu mokytis ir valgyti pasidaryti... bus ramybe, nu bent jau as tajp manau O kaip del pacios studiju kokybes, ir kelinta prasideda paskaitos kada baigiasi? sake paskaitos ir destytojai absoliuciai tie patys, o paskaitos buna nuo 6 iki 21,15, kartais jei speja ta pati kursa isejt kaip ir dieniniai tai paleidzia 20,30...vakariniam yra ismestos paskaitos kuriu visai nereikia tokiu kaip kuno kultura, o kursas visas tas pats kuno kulturos net ir dieniniams nera ;p |