Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-26
15:48:04
| Nuoroda
Sveiki busimieji pirmakursiai Visu pirma, sveikinu istojus i VU Ekonomikos fakulteta, Jusu tikrai laukia smagus ir idomus metai. Seis mokslo metai busiu vakariniu kuratore, todel jei turit kokiu klausimu del vakariniu ar ir dieniniu studiju rasykit man i emaila: [email protected] butinai atrasysiu. O taip pat raginu visus registruotis i Fuxu stovyklas! ( www.efsa.lt/stovykla arba kai nesit dokumentus uzeiti i atstovybe pirmam aukste,salia iejimo) Tai puiki proga ne tik susipazinti su paciu VU bet ir su busimais grupiokais ar kursiokais. O taip pat patirti daug nuostabiu akimirku! |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-26
15:50:51
| Nuoroda
P.S. Visi kurie zino kad bus vakariniam arba kai jau zinosit irgi parasykit, smagu butu tureti Jusu kontaktus ir organizuoti vakarinuku susipazinimo meetu's!
|
||
Žinutė parašyta:
2009-07-26
15:54:48
| Nuoroda
Sveiki busimieji pirmakursiai Visu pirma, sveikinu istojus i VU Ekonomikos fakulteta, Jusu tikrai laukia smagus ir idomus metai. Seis mokslo metai busiu vakariniu kuratore, todel jei turit kokiu klausimu del vakariniu ar ir dieniniu studiju( rasykit ir kas i dienini istojo jei turit klausimu) rasykit man i emaila: [email protected] butinai atrasysiu. O taip pat raginu visus registruotis i Fuxu stovyklas! ( www.efsa.lt/stovykla arba kai nesit dokumentus uzeiti i atstovybe pirmam aukste,salia iejimo) Tai puiki proga ne tik susipazinti su paciu VU bet ir su busimais grupiokais ar kursiokais. O taip pat patirti daug nuostabiu akimirku! P.S. Visi kurie zino kad bus vakariniam arba kai jau zinosit irgi parasykit, smagu butu tureti Jusu kontaktus ir organizuoti vakarinuku susipazinimo meetu's! |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-27
16:33:28
| Nuoroda
Sveiki, Sveikinu istojus i VU. seis metais busiu vakariniu vadybininku kuratore, tai smagu jei vakarinukai man parasytumet i emaila; [email protected] . fainai butu susipazinti. Jei seip turit klausimu rasykit, nebutinai vakariniai. |