Vartotojo beatata pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-27 15:12:59 | Nuoroda

o ir vel pirmakursiai... idomu ar siemet daug jusu bus...  teikiu visa informacija apie ka tik norit suzinot is studiju :D

Žinutė parašyta: 2009-07-28 07:43:35 | Nuoroda

fuksu stovykla yra visai neblogas dalykas, tik kad bent kai as buvau filosofu mazai buvo..ir labai nepatiko kad vienus filosofus suskirste i viena diena, kitus i kita..na nebuvo oranizuotumo, kad tu, kuriu ir taip mazai buna dar suskirste labiau :) tei va o apie vpu visa info yra vpu.lt pasirinkit socialiniu mokslu fakulteta ir rasit filosofija ;)

Žinutė parašyta: 2009-07-28 11:26:35 | Nuoroda

as mokausi vpu... bet jau senokai.. ir galeciau pabresti, kad kai kurie destytojai desto ne tik vpu.. yra destoju is vu ar vdu, tik bent vienas destytojas is vu tai labai labai labai zemindavo studentus is vpu... ir jei isgirsite : ai gi jus is VPU jums nereikia..., pas mus VU, tai..... ai gi cia vpu...

nu zodziu panasius teiginius kai isgirsit suprasit apie ka kalbu :D o pirmam kurse bent iki siol tikrai reikedavo su juo susidurti :)  bet siaip durniu ijungi ir pradedi saves klausti, ko jis cia dirba jei taip nemegsta to vpu :)

Žinutė parašyta: 2009-07-28 11:32:07 | Nuoroda

o dar del vpu tai galiu pasakyti, kad ir vu ir vpu ir vdu ir ktu ir t.t.t.  mokytis tiems kurie nori tikrai sudarytos visos salygos... ir informacijos teikiama pakankamai daug...taciau besimokant vpu prie filosofijos bakalauro gaunamas dar ir pedagogikos... ir pakankamai daug psichologijos mokoma... :) cia viska lemia tik zmoniu poziuris i vpu, bet patys nesuvokia, kad mokytojas turetu buti pats protingiausias zmogus, geriausiai apmokamas darbas taip pat turetu buti mokyto..nes jie moko mus, mokys musu vaikus ir t.t.t. be ju nebutu nei mokslininku nei isradeju nei filosofu nei dar bala zino ko :) taigi linkiu visiems pakeisti poziuri i vpu :) ir butent busimi filosofai tai turetu tikrai suprast ir sugebet ;)

Žinutė parašyta: 2009-07-31 08:27:54 | Nuoroda

na naujo nieko ir nenorejau pasakyti, tiesiog skaudu, kai zmones "stumia ant" vpu, ten nesimokindami ir nieko nezinodami ;)  o siaip tai sekmes besimokant filosofijos... :)

Žinutė parašyta: 2009-07-31 08:34:30 | Nuoroda

na kiek zinau sokiu kolektyvas yra tikrai, ir atrankos kada vyksta reikia sekti skelbimus. arba nueiti i centrinius rumus pasiteirauti. sokti kolektyve arba dainuoti chore apsimoka del to, kad yra galimybe pakeliauti arba yra tokia paskaita,kaip laisvai pasirenkamas dalykas(lpd) ir tie sokiai ar choras gali buti jusu tas lpd, ir nereiks sukti galvos ka pasirinkti :) ir dar kartais papildoma stipendija mokama ;)

Žinutė parašyta: 2009-07-31 10:09:10 | Nuoroda

na ant vpu tikrai nestumiu... jokio skirtumo kur mokaisi, o ypac filosofija...cia viskas priklauso grynai nuo zmogaus... :) man vpu patinka, nes cia nesidrasko taip del pazymio kai pvu ar pan.(bent jau musu grupej) :)

Žinutė parašyta: 2009-08-10 09:06:46 | Nuoroda

siaip tie kurie turi balsus ar sugeba sokti (turi patirti) iki siol tikrai nebuvo sunku patekti i norima kolektyva... buna iskabinta pirmo auksto foje informacija ir bent pas mus buvo atejes liaudies kolektyvo vadovas ir siule ateiti pas juos. :) dar i sviesa galima patekti jei jau nepamatysit tiesioginio kvietimo, tai buna parasyta tam paciam pirmo auksto foje parasyta, kad siulomas pasirinkti LPD laisvalaikio dainavimas ir muzikavimas ir nueiti i ta uzsiemima, net jei pirmam pusmeti nebuna LPD ir nebus ir pasakyti ko norite ir pan. :)