Vartotojo papartynas pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-28 19:10:55 | Nuoroda

Labas, aš įstojau į vvk teisę ir vadybą kolegija, tačiau gerai pagalvojau ir supratau, kad aš ten neturėsiu ka veikti, ar man dar būtų galima atsisakyti šio kvietimo ir dalyvauti kitų kolegijų konkurse, ji pas mane buvo įrasyta pirma, dar liko apie 10 kolegijų. Tai jeigu jum nesunku tai parašykit ar man dar išeitų stoti i kokią kitą kolegija. Būčiau labai dėkingas.

Žinutė parašyta: 2009-07-28 19:22:08 | Nuoroda

Labas, aš įstojau į vvk teisę ir vadybą kolegija, tačiau gerai pagalvojau ir supratau, kad aš ten neturėsiu ka veikti, ar man dar būtų galima atsisakyti šio kvietimo ir dalyvauti kitų kolegijų konkurse, ji pas mane buvo įrasyta pirma, dar liko apie 10 kolegijų. Tai jeigu jum nesunku tai parašykit ar man dar išeitų stoti i kokią kitą kolegija. Būčiau labai dėkingas.

Žinutė parašyta: 2009-07-31 14:53:16 | Nuoroda

sveiki, norejau paklausti ar atsisakant studijuoti kolegijose, kurios siuntė kvietimą per pirmąjį etapą, reikia važiuoti į pačias kolegijas rašyti atsisakymo ar tik užtrenka nenuvažiuoti ir nepasirašyti, kad aš ten studijuosiu ? mat aš buvau i vdu bendro priemimo komisiją nuvažiavęs, tai ten sakė, kad tiesiog nepasirašyčiau toi kolegijoj kad studijuosiu, kaip manot ar man būtina rašyti atsisakymo forma toj kolegijoj? ar man tiesiog užtenka nepasirašyti ir laukti kito etapo rezultatų ?? dėkui iš anksto :]

Žinutė parašyta: 2009-08-01 12:26:39 | Nuoroda

tačiau ar po to dalyko as automatiskai pakliūsiu i antra etapa, del kitu kolegiju kvietimo ??