Vartotojo Pushykettas pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-29 01:22:42 | Nuoroda

Sveiki gyvi, brangieji kolegos  esu cheminės technologijos fakulteto studentas, jau baigiau du kursus šiemet pradėsiu trečiajį :) studijuoju ta profesiją kurią studijuosite ir jūs, taikomają chemija, nuo pat pirmo kurso esu studentų atstovybėje todėl nekartą teks universitete susitikti  tad, jei turite jau dabar kylančių klausimų apie hmmm speju viską :D galite klausti atsakysiu į visus jūsų klausimus. Beto kviečiu visus apsilankyti mūsų studentų atstovybės puslapyje www.vivatchemija.lt   mano vardas beje yra Mindaugas  žinot siūlyčiau kada prieš rugsėjo pirmąją susibėgti visiems būsimiesiems taikomukams :0 papasakočiau tiek visokių ydomybių kokios jūsų laukia. Galiu pasakyti tik tiek, kad pats smagumas prasidės nuo pat rugsėjo pirmosios :) mačiau keitėtės skype nickais, mano nickas; kysiukas69 jei kyla klausimų apie studijas ir t.t klauskite atsakysiu mano el paštas laukiu is jusu ziniu, nesidrovekita klauskite drasiai, padeisu kuo tik galesiu

su pagarba

Mindaugas Jocys

FSA Vivat chemija

Laisvalaikio komiteto koordinatorius

Žinutė parašyta: 2009-07-29 01:23:55 | Nuoroda

dar priedo pridėjau savo egzaminų rezultatus kokie jie buvo tada kai aš įstojau :)