Vartotojo wiesia pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-29 12:23:17 | Nuoroda
jebas1 rašė:

Nu as VGTU uzsireginau i ta fuxu stovykla kaip suprantu ten fkais iskirstyta yra ir jos visos skirtingom datom vyks tai gal kas is statybos fako uzsireginot ir gal zadat varyt??? ir be to gal yra kas inzinerine arhitektura pasirinkes? butu neblogai susipazint su kurso draugais

valio, pagaliau radau nors vieną kursioką :)

Žinutė parašyta: 2009-07-29 16:14:36 | Nuoroda

hey, kur dingo visi būsimieji inž. architektai?

Žinutė parašyta: 2009-08-02 23:28:43 | Nuoroda

spėju,kad mūsų nedaug... eh, būtų šaunu,jei susitiktume stovykloje  

Žinutė parašyta: 2009-08-03 16:13:39 | Nuoroda

atleiskit uz smalsuma,bet man visada buvo idomu,kodel zmones pasirenka butent inz. architektura  

Žinutė parašyta: 2009-08-03 18:29:26 | Nuoroda

tik gaila,kad architektu sajunga musu nepripazista   ...as visa gyvenima svajojau tapti architekte,bet kai atejo laikas rinktis pasirinkau vis delto inzinerine architektura.maniau,kad grynoje architekturoje man bus sunkoka,kadangi niekada nelankiau jokiu dailes bureliu. o paprasta inzinerija man atrode toookia 'sausa'. pasirinkau alternatyva tarp siu dvieju krypciu.O kaip jus?ar lankete dailes burelius?

Žinutė parašyta: 2009-08-04 17:06:42 | Nuoroda

esu is Vilniaus, taigi man nekyla jokiu problemu del gyvenamosios vietos. girdejau,kad studentai mieliau renkasi butus ,kadangi bendrabuciuose nelabai geros salygos mokytis.

P.S. vienos zemiausiu buto nuomos kainu yra Naujininkuose.bet siaip sis rajonas nera labai simpatiskas ar saugus

nezinau is kur as tai istraukiau, bet atrodo,kad musu bus apie 33(bent jau taip planavo). hmm, o man taip ir nepaskambino del stovyklos   ...