Vartotojo Nali_ pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-29 16:22:55 | Nuoroda

Mes su klasioke i anglu rusu istojom :))

Žinutė parašyta: 2009-08-04 09:47:18 | Nuoroda
Išprotėj rašė:

Mano moteriška logika (nereiškia, kad ji teisinga ;D ) sako, kad pirmakursiams reiktų gal žiūrėt į tą grupę su skaičiuku 9 (wasntme) 

O as vis galvoju apie kokias grupes cia zmones kalba... Taip, skaicius gale rodo istojimo metus.

Žinutė parašyta: 2009-08-04 10:49:05 | Nuoroda
slyva rašė:

ziu,pagyvejo forumasgal kas tiksliai zino, kada bus paskelbta info kas gavo baraka?

Jei tu apie ta, kuri KHF duoda tai rugpjucio 6. Kur bus paskelbta neisivaizduoju, turbut skambinti jiems reikes.

Žinutė parašyta: 2009-08-13 13:32:56 | Nuoroda
dy.key rašė:

Sveiki

Dėl stipendijų ir man lb įdomu.Jei kas žinot, būkit mieli, pasidalinkit informacija...

Klausykit, gal kas dokumentus įforminę į universiteto skelbimų lentą dėmesį atkreipėt ir susidomėjot Vilniaus kooperacinės kolegijos siūlomu bendrabučiu ir žadat ten apsigyvent? Ieškau būsimų kaimynų

Viena jau radai

Žinutė parašyta: 2009-08-21 16:05:17 | Nuoroda
dy.key rašė:

Labas, Nali.

Labai malonu. Kokius mokslus krimsi?

Anglu-rusu . As dabar isvaziavusi suneno krikstyti, prie interneto prieiti nelebai galiu, tai atleisk kad taip velai atrasau. Bendrabuciu as irgi labai dziaugiuosiu, ir remontas siais metais tik darytas, lovos naujos, komendante (ar budetoja? nezinau kaip teisingai) labai patiko. Tikrai patenkinta. O pati tai ka studijuosi?

Žinutė parašyta: 2009-08-21 16:08:13 | Nuoroda

Gal cia yra kur nors Aliona is Kedainiu i anglu-rusu istojusi?.. Mano busima kaimyne, tai noretusi isanksto susipazinti... Mano email - , atrasyk jei nesunku, pabendrausim