Vartotojo A*~ pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-29 21:39:16 | Nuoroda

Kiek  zinau tai i pacia kolegija reikia pateikti dokumentus, na ryt pamatysiu galesiu pasidalint patirtim ;]

Žinutė parašyta: 2009-07-29 21:49:16 | Nuoroda

Mielai prisideciau ir pasiklausyciau apie burnos higienos specialybe,nes kazkodel turiu daug baimiu ir panasiu klausimu . . , bet cia kazkaip niekas nenori pagelbeti 

super sis> busim koleges, malonu susipazinti;]

Žinutė parašyta: 2009-07-31 09:58:54 | Nuoroda
ateplia rašė:

kas zino kur vesti dokumentus? i fakulteta ar ne? ...  

Reikia vezti i pacia  kolegija,o ten jau bus isskirstyti fakultetai,i kuri fakulteta istojai ten ir tenka laukti,kol paduosi dokumentus ir pasirasysi sutarti 

Žinutė parašyta: 2009-07-31 10:42:29 | Nuoroda
shija rašė:

gal žinot ar toli kolegija nuo bendrabučių ir kiek maždaug reiks mokėt už juos???

Nuo kauno kolegijos bendrabuciai tikrai labai arti  bet  pvz. mano fakultetas yra daug toliau..pestute tikrai nenueisi kaip as manydavau;D Kazkodel isivaizdavau kad jei bendrabutis, tai bus salia kur as mokinsiuos . .o kainos tai tisklaiai napasakysiu.,kiek girdejau . praejusiais metais gyvenant tryse vienam kambari buvo apie 100lt, bet siais metais turetu truputi brangti . .na gal kasnors zinos geraiu

Žinutė parašyta: 2009-07-31 20:48:39 | Nuoroda

Aš ir kiek skaitinėjau tai ir susidariau tokį pat vaizdą kaip ir tu  kažkaip jau nuo mažumės mane tokia specialybė traukė,tik gaila ,kad niekas nepasidalina patirtim

Žinutė parašyta: 2009-08-01 12:11:17 | Nuoroda
trimas rašė:

I burnos higiena istojusiu nera?  

Pagaliau kažkas pasiteiravo apie burnos higiena  yra, yra ;]