Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Vartotojo giege pasisakymai
Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-31
16:37:39
| Nuoroda
tirkai smagu pagaliau bent jau pora zmoniu rast kurie i ta pacia duobe pateko...(kajp mane draugai is ktu guodzia) :D butu nk pabendraut ir susipazint..:) mano skype giedrutea.,. o one [email protected] ir dar..gal kasnors zinot apie rugsejo pirmosios svente? praitais metais sake po hales pirmakurisiai gavo combo cluba )) gal ir nk butu a? DD
|
||
Žinutė parašyta:
2009-07-31
16:39:24
| Nuoroda
ir dar.. D kas i fuxu stovykla? ))
|
||
Žinutė parašyta:
2009-08-01
09:39:30
| Nuoroda
as ir i fuxus lexiu ) laukiu nesulaukiu ;DDD is ezerelio..tox miestelis..:)) o del lsp...tj..dar nk negavau...i emeila dar nk neatsiunte,, :??
|
||
Žinutė parašyta:
2009-08-01
15:53:49
| Nuoroda
:DDD hey o negirdejot sias metais pirmakursiam kluba uzsakys rugsejo 1? tjp unreal butu..susipazint juk.. D i hale varysit? aj ta nr ir as gavau..man ir sake per pora sav.. tj dar tik vn praejo... bendramincius tj tikrai smagu rast.,..va pasikalbi ir nors netjp baisu pradet new life D
|
||
Žinutė parašyta:
2009-08-01
16:03:26
| Nuoroda
sweiki...kzkp man nlb aisku su tom stipendijom..istojau i ktu vf...bet nk nzn ar gausiu ja ar ne.. :? kokius dokus reik susitvarkyt ir kajp suzinot? jauciuosi visiskai zalia.. DDD
|
||
Žinutė parašyta:
2009-08-01
18:05:57
| Nuoroda
MojaPana rašė:
Kai buvau priduot visu dokumentu, klausiau kaip del stipendiju. Tai man sake dabar nesuk galvos mazdaug ir kai ateisi rugseji jau studijuot tai ir susitvarkysi Jei kam issamiau paaiskino tai praneskit o tu i koki univera nesei dokus? |
||
Žinutė parašyta:
2009-08-02
10:14:15
| Nuoroda
koki esam toki D visiems neiixi vieneim faini kitiem durni galim atrodyt ir pan D aj del tu baraku...keik zn tj kajp ir visur..vien jau pav viska pasako..:( nors gal ir buciau ejus nes nesinorori vazinet..bet gal geriau laikuj begant butuka 2 kambariu 4 arba 3 kambariu 6 issinuomuot..ir kajnos mazesnes ir linxiau ))
|
||
Žinutė parašyta:
2009-08-06
00:11:08
| Nuoroda
pabusiu gera ir ispesiu tuos kas dar nezinot.. pirmomis dienomis keik girdejau(garantiju neduodu) DD bus uzsienio kalbu patikros.. na kad i lygius suskirstytu testukaj ar kzk pan.. D vat..good naujienos nuo pirmu dienu D
|
||
Žinutė parašyta:
2009-08-06
11:34:21
| Nuoroda
sweiki, ieskojau pan temos bet tik pernai metu radau..o juk sias viskas keitesi..kas ka zn apie stipendijas? jas dar gausim? ir pagal kokius kriterijus?
|
||
Žinutė parašyta:
2009-08-09
11:44:59
| Nuoroda
uxx...tik ne matke.,. :S D tj kad cia retai kas ka papildo tj sunku bus sugaudyt DD bet galima bandyt.
|